Städat

God kväll! Är allt bra denna måndagskvällen?
Jag sitter hemma och är jätte frusen, men det är inte så konstigt. Har vart ute och lekt i snön med Noah i 1 timma. Min lilla mysunge!
Jag jobbade morgon idag, 530-10. Efter det åkte jag på ett läkarbesök, stack och handlade. Sedan hem och lagade mat. Städade sen med, dammtorkade, dammsög och torkat golven. Har bytt sängkläder också, såå skönt att gå och lägga sig i en nyväddad sen! Eller sen och sen, snart är trött nu eftersom jag vart uppe sen 4 men har hållt mig vaken hela dagen annars brukar jag alltid lyckas somna mitt på dagen.
I morgon har jag ett längre jobbpass, 13-1945. Har bara 2 tider nästa vecka :( så får verkligen inte bli sjuk eller nåt behöver timmarna!!
Vad svårt det är att skriva på datorn, har vant mig vid långa naglar annrs men inte att skriva på datorn, haha. Det är svårt.
Sov gott :)

Hallelihallelå! Vart längesedan jag blogga...

imag1383 (MMS)

Hallelihallelå! Vart längesedan jag bloggade. Har haft en torka. Har i stort sätt bara jobbat i och för sig med. Färgade håret innan jobbet förra veckan, mörkade ner det och la i mer röda slingor. Fixade naglarna i fredags, enkla vita denna gången körde jag på så handmålade han mönstret :). Inga klistermärken här inte. Nu ska jag dock bädda ner mig, börjar jobba 5:30 imon. Har inte jobbat morgon på 2,5 vecka så kommer bli tufft att gå upp! Sov gott! <3


RSS 2.0