Snöig söndag

Hej hej hallå!
Hoppas att allt är bra denna söndag.

Jäklar som det har snöat i eftermiddag. Det gick sakta hem på motorvägen idag, nästan alla låg mellan 70-85 hela vägen hem.

Det vart ganska lugnt på jobbet idag tycker jag. Vi har en avgång 1420 sen så öppnar vi till nästa avgång 1720.

I morgon är jag ledig och ska ha en pyssla om mig dag. Ska fixa naglarna 1415, ska ta bort akrylen och sätta på helt nyt set med tippar oså. Man ska tydligen göra det med jämna mellanrum och mina egna naglar som jag bara förstärker nu lossnar från akrylen och det är ett tecken på att man ska ta bort och sätta på tippar.
Sedan vid 16 tiden kommer min fina vän som även är min grymma frisör Hanna och ska toppa mitt hår. Fräscha upp det lite bara.

Jag är så sjukt nöjd med färgen som Hanna valt att färga mitt hår i. Det är brunt i grunden och som hon sedan färgat över i en lila/röd färg. Älskar det!

Idag är det också countdown, en vecka kvar till Superbowl!!

Läggdags!

Sov så gott!


Medarbetardag, tummen upp!

Hallå i stugan! Hur är det i kylan?

Jag börjar väl med gårdagen. Hade medarbetardag med jobbet. Var faktiskt en bra dag, kvälls aktiviteten gjorde hela dagen. Tyvärr kan vi inte vara alla samtiigt så vi är uppdelade i 4 grupper. I alla fall mellan 8-1630 så vart det bara sitta och lyssna, diskutera osv. Sedan mellan 17-21 så vart vi på ett ställe där vi lagade trerätters. Vi blev uppdelade i 3 grupper, förrätt, huvudrätt och efterrätt.
Jätte roligt, vi var ju alla i köket samtidigt så vi umgicks ju allihopa.
Men guuuud så god mat alltså!
Min kollega sa det "väldigt osocial middag egentligen" alla satt tysta och bara njöt av maten.

Förrätten var en soppa gjord på kräftfond, liten bit lax, rom, äppelkräm, gulbetor, polkabetor, dill och finhackat bröd som torkat i ugnen.

Huvudrätten var morotspure med rostade hasselnötter på, 2 olika svampsorter, anka (dock tål jag inte det så jag fick ryggbiff), sky på kalvfond, vinäger, vin och brysselkål och lök.

Efterrätt var chokladmousse, blåbär/yourgurt glass, mazariner (var ägg i som jag inte tål så jag fick extra mousse) sen var det någon längs med blåbär och nåt mer men föll inte mig i smaken.

Kommer lite halvtråkiga matbilder längre ner.

Dock så uppskattade jag verkligen matlagningsaktiviteten. Det var god mat, det var kul att laga det ihop, sitta i lugn och ro och äta ihop oså!

Idag har jag vart ledig, började morgonen med te och mys hos Alexandra. Sedan i eftermiddags kom Madde hit så blev det te och lite snickesnack.

Chilldag helt enkelt!


Otaggad

Hello people!

Dagens fika planer blev inställda så jag har inte gjort ett smack idag. Mamma och pappa ligger hemma sjuka så dom är inget roligt sällskap.

Jag ligger och kollar på masterchef usa just nu, repriser dock så man ha sett det innan.

I morgon ska vi ha medarbetardag med jobbet, 8-1630. Känner mig inte alls taggad på det faktiskt.. Får köra strax efter 7 då jag har ca 45 min dit vi ska vara.
Kom på att jag måste tanka med, hade tänkt göra det samtidigt som jag ändå va ute och körde och skulle fika men eftersom det sket sig så ja.
Får göra det i morgon bitti.

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll!


Monday

God kväll!

Sitter och kollar på top model just nu.

Jobbade igår, så skönt att jobba igen efter att man legat hemma och varit sjuk. Dock så hade vi inte så jätte många avgångar så vart några timmar på eftermiddagen att dryga ut då det mesta redan var gjort. Men jag och Louise hittade på en egen uppgift som var att torka ur lådorna så folk slipper lägga sina jackor m.m i smutsiga lådor. Så kunde vi ju ha tjejsnack samtidigt.

Idag har jag lunchat med Hanna.
Är så skönt nu när penicillinet börjat hjälpa och jag känner mig piggare.
Passade på att köpa nytt schampo och balsam i stan, använder phc för färgat hår (rosa behållare) och mitt hår blir lent och fräscht av det + att min hårfärg hållt mycket bättre!

Hittade även en tunika på mq, hade tur då den var på rea.

Pappa som egentligen skulle vara iväg och jobba och komma hem imorgon kväll kom hem idag och har åkt på influensan. Tyvärr så har jag smittat. Mamma är jätte förkyld också.
Hoppas bara på att jag slipper bli sjuk igen, haha.


Sov så gott sedan och ha en trevlig tisdag!



Back turned

Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

 

 


Känner mig fortfarande hängig..

Fredag kväll. Jag sitter i soffan och kollar på någon b-film på 6:an.
Har ont i huvudet och är seg i kroppen.
Känns inte riktigt som att penicillinet har hjälpt än.
Börjar dock bli så trött på att känna mig sjuk. Eller sjuk och sjuk genom förkyld, trött, huvudvärk och seg i kroppen, fast är väl det som kallas sjuk. 2 1/2 vecka har jag vart sjuk nu. Ska dock jobba på söndag, kan inte vara hemma mer nu ekonomi mässigt sen så är jag så rastlös. Att ha en adhd diagnos och vara sjuk som gör att man bara egentligen bara vill ligga i soffan, den kombinationen kommer inte överens, det spritter i kroppen och jag hade velat krypa ur mitt skinn.

Jag ska nog fika med Christer i morgon så att jag kommer ut lite i alla fall. Var så längesedan jag träffad Christer också!

Ska strax borsta tänderna, tvätta av mig sminket och bädda mer mig och kolla på law and order.

Ha en trevlig helg!


Penicillin babbel

Tjenare onsdag! Hur är läget?

Upp kom jag idag och fick en tid till vårdcentralen. Fick en penicillinkur mot bihållsinflammation.
Blev så tradigt bara. När jag kom till apoteket och skulle hämta ut penicillinet så visar det sig att den penicillin sorten har inte apoteket haft på 6 månader så jag fick traska runt på stan i 1 timma medans apoteket kontaktade min läkare och fick en annan sort utskriven.
Jaja jag fick penicillin i slutändan i alla fall.

Har suttit och kollar på pll (pretty little liars) nu i eftermiddag. Körde min bror en säng till biltema annars så hade vart soffläge.
Är så trött och seg. Hoppas verkligen det vänder med penicillinet nu och att framför allt huvudvärken och snorandet går över.

Det blev ett jäkla babbel om penicillin haha.

Ska fortsätta kolla på Sveriges mästerkock nu.


Ha en trevlig onsdags kväll!


Legat sjuk

Tjabba tjena hallå!

Så hur flyter januari på då? Har året börjat bra?

Jag låg hela förra veckan utslagen i influensan som nu övergått till en jäkligt envis förkylning. Ska gå till doktorn imon då jag börjat få ont i bihålorna.

Så har inte hänt så mycket, vart hemma från jobb och legat i soffan.
Som tur är så har jag fått pretty little liars säsong 1 & 2 i julklapp så har betat av säsong 1 och 9 avsnitt på säsong 2 nu. Älskar serien även om jag redan sett säsong 1 & 2. Imon/inatt kommer ett nytt avsnitt på säsong 3 ut.


Så ja hann med en vända på gekås innan jag blev sjuk höll jag på att säga men så är det inte, hade feber och det kalaset men hade bestämt med Hanna och ville gärna dit så ja. Dock var det jätte lite folk så det var skönt och gick snabbt. Seeeen däcka jag på soffan i en vecka, haha!

Ska bädda ner mig nu så jag kan vakna i tid så jag förhoppningsvis kan få en tid till vårdcentralen imon.
Att vara sjuk förra veckan förstörde min morgontytm att vakna och gå upp innan åtta- halv nio, senast nio varje dag. Ställer 4 alarm nu men sover förbi, snoozar i sömnen.
Men ska se till att få tillbaka min rytm igen.


Ha en fortsatt bra vecka!


Januari 2013

Tiden går för snabbt! Januari 2013 är nu här. "Nytt år nya möjligheter"? Jag hoppas det.
Jag är fortfarande inne i den här 'jag vet inte vad jag vill' svackan så jag hoppas att det nämnda citatet gäller i år.

Jul helgen var väldigt lugn, det var bara jag, mamma, pappa, lillebror och min moster som var hemma hos oss i år. Min moster och hennes man är i Thailand och mormor ville inte komma.

Nyårsafton började jag med att äta hemma för att sedan åka och fira tolvslaget hemma hos Fidde.
Strax efter så gick jag och Taibi in till stan och b&b för att möta upp Dino och dansa lite.
Efteråt så av någon anledning hamnade vi på efterfest så jag vart hemma 5:45 på morgonen. Väldigt rolig efterfest!
Vart dock väldigt lugnt på alkohol fronten under hela kvällen så första dagen på nya året så mådde jag bra.

Idag har jag jobbat, blev lite övertid. Skönt då jag hade väldigt lite timmar i december månad..

Bild på nyårs outfiten och en på mig och Taibi på 00 slaget.


RSS 2.0