Torsdag

Har bara en dag kvar av ledighet sen jobbar jag lördag-torsdag. Synd bara att solen inte vart på min sida och hoppat fram ordentligt. Denna sommaren har verkligen inte vart bra, visst vi har hela augusti kvar men då har jag mer arbetstider så ja. Skulle inte förvåna mig om jag har den oturen att det blir varmt igen när mina tider börjar komma igång, haha. Våra arbetskläder är sååå varma, jag avskyr dem. Byxorna andas inte och piké tshirten är tjock. Blö men det är bara att stå ut. Det är skönt att ha arbetskläder dock, slippa tänka på vad man ska ha på sig varje gång man ska jobba.
Jag ska ta bussen vid 21 och möta Madde på bussen så ska vi ta någon cider. Båda jobbar hela helgen så man får unna sig en liiiten utekväll idag. Hälsa på Michael på James rockbar och kolla läget. Snacka lite skit.
Ne om man skulle dricka lite cola och låta mobile ladda lite? När ska de uppfinna en smartphone med bra batteritid och bra batterihållning?
Ha en trevlig torsdagskväll!

Tankar

Jag satt och funderade i morse så mycket som kan ändras på ett år.
Förra året vid denna tiden var jag arbetslös, degade på stranden med mina vänner, vart ute och festade och bara va. Jag umgicks med helt andra personer än vad jag gör nu. Dock kom det till den punkten där jag insåg att det var bara jag som hörde av mig i stort sätt. Det är aldrig roligt när man inser det men jag har roliga minnen med dem och jag hade kul när jag umgicks med dem.
Nu står jag och umgås med helt andra människor, har ett jobb, timanställning. Jag och Madde har blivit vänner igen. Jag är otroligt tacksam att hon tog tag i det. Att vara ovänner i ett halvår och sedan gå tillbaka och det inte känns som att man vara ovänner. Det är riktigt vänskap. Sen att vi inte umgås på samma sätt som innan beror väl på att båda nu har jobb, jobbar olika tider sen har båda "egna" vänner vid sidan om. Jag tror de flesta förstår hur jag menar. Sen jag har jag några nyfunna vänner som jag alltid vill ha vid sidan om mig och vänner som jag redan hade men som man gled i från ett litet litet tag.
Jag antar att det är i denna åldern som vissa pusselbitar faller på plats. Man börjar inse vilka som är riktiga vänner och vilka som är kompisar och vilka man inte vill ha i livet alls.
Dock har jag någon/några som jag vill ska vara min/a vän/ner
Nu när jag hade min eller okej jag har fortfarande min "I love Jersey Shore" noja så om man sett det vet man ju att de har "Family sunday dinner" det är något jag i min framtida lägenhet vill ha med mina vänner. Tänk så mycket att samlas så många söndagar man bara kan och ha det så? Så mysigt!
Med denna texten jag nyss skrivit vill jag inte att någon ska ta illa vid sig. Den är inte riktad mot någon eller några utan det är bara mina tankar.

25/7-11

Ny vecka. Jag jobbade 13-19:45 idag sen är jag ledig resten av veckan och jobbar helg både lördag och söndag.
Min första helg på länge men hellre denna helgen än nästa då det är Tall Ship Races här i Halmstad.
Efter jobbet idag åkte jag hem till Christer och Daniel, åt chokladtryffel och snackade skit. Mycket trevligt. De har lite beslutsångest ang lägenhet så hoppas att de bestämmer sig/hittar den rätta snart!
I morgon ska jag och mamma in en sväng till stan. Tänkte kolla lite på slut rean nu, behöver nya behåar asap! Jag har en som knappt passar just nu, den andra har gått sönder. Det värsta va att den behån kostade 540 kr och gick sönder efter 3 månader. Retligt, javisst.
Annars i veckan vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på om man kanske ska gå ut på torsdag eftersom jag jobbar i helgen? Eller just det jag ska eventuellt till Liseberg kom jag på nu. Hoppas bara att vädret tillåter detta. Fast i och för sig, kan gå ut när man kommer hem. 
Nej men en nykter utgång på lördag kanske. Vi får se.
Nu är det läggdags för mig känner jag.
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Bilder

Oush jag har en piss söndag. Eller mitt humör har det. Jag känner mig irriterad utan någon större anledning egentligen. Eller jag har en grej jag är irriterad över.. Men skitsamma. 
Slänger upp lite halvkassa bilder från Eldkvarn och Nationalteatern. Dock vart digitalkameran inne på lagning så att bilderna är tagna med mobilen. Nationalteatern bilderna blev sämre pga att det var mörkare ute då.

Rysningar


Snart slut

Jag har bara 2 avsnitt kvar av Jersey Shore säsong 3. Buu! Säsong 4 börjar inte sändas förrän 4 augusti. 
Vad ska jag sen göra? 
Vissa läser böcker när det inte är sol/stanväder jag kollar på Jersey Shore..
Jag gillar Pauly starkt, hans skratt och hans personlighet verkar underbar!
Ne nu ska jag gå och lägga mig så jag inte kollar på de två sista avsnitten nu utan sparar dem tills imon!

Besatt

Jag är helt besatt av Jersey Shore. Jag är nu inne på säsong 3. Det är ju helt underbart!
Jag hade lätt velat bo med dem en sommar, haha! "T-shirt tiiiiime"!
Denna veckan jobbade jag bara i måndags 5:45-14. Samtidigt hade det vart gött med fler timmar men samtidigt är det sommartrafik så det är så lamt och man har knappt nått att göra så.
Ikväll ska jag på konsert. Nationalteatern och Eldkvarn spelar på solgården i Halmstad. Jag skulle egentligen gått med en x vän men ja xvän, han är sur på mig för en jävligt löjlig anledning och jag sjunker inte så lågt så att jag ber om min biljett. 
Men så har mamma suttit och haft koll på jobbet och så släppte dem 75 extra biljetter idag så jag ska dit med mamma och pappa! Alone time with them!
Nu ska jag återgå till mitt kollande!
Bild tagen från google.se

Kvälls babbel

Jag har några lediga dagar nu, jobbar första gången på torsdag morgon. Väldigt skönt och välbehövt ska jag säga efter olyckan i fredags. Jag är fortfarande väldigt öm i nacken, framför allt om jag gått ett tag. Hoppas det lättar snart annars får jag gå tillbaka till läkaren och be de röntga.
Idag körde jag bil för första gången själv, måste säga att det var ganska tufft.
Bilen jag kör nu är mammas, inte alls bekväm, och det är inte bara för att min var automatare och detta är inte men den är inte bekväm att sitta i eller nått. 
Jag har så dåligt samvete och känner mig liksom allmänt kass. Men jag har mycket bättre förståelse för andra personer som krocka på det sättet jag gjorde. Herregud alltså ska inte kommentera någon mer.
Jag bara önskar och hoppas nått så innerligt att "min" bil går att laga. I freakin' love that car dude!
Om inte annat så borde väl detta hänt av en anledning? Ska jag vinna på lotto eller kommer nåt annat mycket bra att hända? I sure do hope so 'cause I need it real bad.
I morgon måste jag in till stan och försöka hitta en klänning till min farbrors bröllop på lördag. Dock har jag inte den blekaste om vad jag är ute efter. Långkläning? Ovan för knäna längd? Gossh! Håll tummarna för att jag hittar nåt bra som inte är för dyrt! Skor har jag klart, bröllopet ska vara i deras trägård så antingen blir det mina kilklackar från Turkiet eller så skojar jag till det med mina lila converse beroende på vädret och om det regnat innan eller inte.
Just nu sitter jag och väntar på att Jersey shore ska laddas. Har aldrig kollat på det innan men har sett det 1-2 gånger nu på  kvällen på mtv så har fastnat för det några säsonger sent.
Med tanke på det så måste jag kolla om man kan se söndagens avsnitt av Jerseylicious än. Looove it! Tracy vs Olivia. Crazy times!
Min mamma är för söt. Hon skällde på mig igår och sa att nu mer än någonsin skulle jag behöva komma iväg så hon tycker jag ska tjata på mina vänner och boka resa, haha! 
Jo men visst va. Nej nej jag väntar lite med att boka eller ja prata med mina vänner om det. Så kan alla se att man har pengar så kan man hitta lite halv sista minuten också kanske? Det hade suttit som en smäck!

Piss fredag!!!

Aff vilken jävla piss helg jag har haft! Eller ja, fredagen vart värst av hela helgen.
Skulle köra hem från jobbet och vad händer? Jo jag krockar!!!!! Alltså jag fattar fortfarande inte.
Ska inte gå in på detaljer eller liknande men jag är glad att jag bara är öm i nacken och ryggen. 
Önskar bara att min bil går att laga.
I går var jag på travet med Emilia, Vladde mfl. inga pengar vunna dock. Men jag hade trevligt! På kvällen var det meningen att jag skulle hem till Emilia där det skulle va fest. 
Men jag kände mig väldigt instabil igår. Kunde bara sätta mig rakt upp och ner och gråta så kände att jag hade nog bara dragit ner stämningen så jag stannade hemma. Välbehövt känner jag idag. 
Mamma sa det att det är inte konstigt att jag kände mig så igår, hade nog vart med konstigt om jag inte känt så.
Idag känner jag mig bättre. Har smält lite vad som hänt. Känner dock att jag mår lite taskigt. Dels för vad som hände, för bilen och ja bara allmänt.
Det positiva i det hela är väl att jag måste köra den andra bilen nu som är manuell, har inte kört manuell bil sen den 21 juni förra året (då jag tog mitt körkort). 
Mamma tvingade mig köra bil igår bara för att jag inte ska bli rädd för det.
Det är lite retliga pengar bara med självrisk o sådär nu på sommaren. Dock har jag så underbara föräldrar så
jag kommer inte behöva betala allt själv.
Så det verkar som att jag kan resa ändå detta året.
Men snälla håll tummar och tår för att min bil går att laga. Eller min och min det är mina föräldrars men det är bara jag som kör den. Det är min lilla älskling verkligen!!

Sommar älskade sommar

Hur underbar är inte känslan av att veta att värmen stannar även om det kommer en regn skur? Man kan ha shorts på sig även om det regnar. Man vaknar upp på morgonen och det är varmt i rummet och man vet om att det är varmt ute.
Aw vad jag älskar sommaren. Jag älskar värmen och jag mår så bra av solen.

4 veckor framöver har jag inte så mycket jobb. Det är både positivt och negativt, det är under de typiska semester veckorna då de flesta av kompisarna har ledigt. Men det är också pengar man går miste om.
Jag måste tänka mig för och inte ta en massa onödiga fikor utan fika hemma istället eller liknande.

I morgon har jag en ledig dag och ingen bil så i morgon hoppas jag på sol så att jag äntligen kan få sola. Har jobbat långa pass varje gång det verkligen vart sol väder. Håll tummarna! Vädret på text tv sa att det skulle bli regnskurar och åska.
I värsta fall får man väl ta en film dag men cocos oljan lockar!


Bild från Alanya -08





RSS 2.0