20 min kvar av september

Sitter och lyssnar på min skiva från Alanya.
Jag och Alexandra bad dj:n på casablanca bränna ner några låtar han spelar. Vilken skön känsla jag får i kroppen när jag lyssnar på dessa låtar.
Men ändå är det så många låtar som saknas. Låtar som man kanske inte kommer få tag på heller för många både från casablanca och hollywood är dj's remix.

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen, suck på dem. Men på måndag har i alla fall mina tre månader gått så nu kommer jag äntligen få lite pengar i alla fall. 135 kr om dagen.
Ska till och med försöka spara lite. Har man levt på 1050 innan (studiebidrag) så kan man göra det igen. Så 1000 kr ska in på mitt sparkonto. Ett konto jag bara nyss startat på forex faktikst. Detta konto ska vara ett resekonto där de pengarna endast ska gå till resa.  Min mamma tyckte också detta var smart.

Jag har vart med Johanna idag med som köpt en ny bil. Väldigt fin bil faktikst. Ska fixa bild när hon fått hem den. Hon får den redan i morgon faktiskt.
Jag är så glad att jag får köra min föräldrars bil. Vad gjorde jag utan mitt körkort undrar jag nu. Gud så fri man är när man har körkort.

Idag insåg jag att det är oktober i morgon, rättare sagt om en halvtimma - DEPRIMERANDE.
Hoppas inte vi får lika mycket snö som förra vintern, jag pallar inte det. Hösten kan vara liiiite mysig med alla fina färger men inte mer. Jag är en sommar och vår människa.
Jag står här nu och har INGEN aning om hur min höst eller vinter kommer se ut. Kommer någon från de 3 jobben jag sökt på en vecka höra av sig?
Kommer jag få ett jobb innan års skiftet? Ska jag vara helt ärlig, 110% ärlig nu så hoppas jag att jag bara får 6-9 månaders jobb. Varför? Jo får då kan jag åka till Alanya 1 månad och kanske lite till och med.
Nu tänker säkert någon som läser min blogg, är det någon som läser min blogg änns? I alla fall ni kanske tänker: hur kan hon tänka så? Men alltså fy va bra jag mår där nere. Det går inte att förklara.

Oj vad jag har skrivit på. Har börjat bli skönt att skriva av sig. Få det ur systemet. Jag är väl inte ritkigt den som pratar känslor så, är mer den som lyssnar på andras känslor och kommer med tips och råd.
Tror nog mina föräldrar kan tänka ibland: vi blir inte riktigt kloka på henne.
Men det gör mig inte så mycket.

Ibland, läs igen, jag skrev ibland är ensam starkast.




Står livet stilla emellan åt?

En vecka hemma.. En väldigt lång vecka.
Jag hade kunnat göra mycket för att få åka tillbaka till Alanya. Jag vet inte vad det är som gör att jag trivs så bra där nere. Värmen, människorna, ställena, omgivningen, naturen..
Att äga en lägenhet där nere och ha en ekonomi så man skulle kunna åka dit när man känner för det är en dröm.

Just nu känns det som att tiden står stilla...
Eminem ft Rihanna's låt love the way you lie. Det första Eminem sjunger:
I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.
Det är ungefär så jag känner mig. Om man kan säga så. Det finns säkert någon som förstår hur jag menar och känner.

Jag var på arbetsförmedlingen förra veckan - IDIOTER säger jag bara. Det ska ju gå 3 månader för att man ska börja få ersättning innan dess får man inte göra NÅTT. Jag jobbade 8 dagar i sommras, jag fick börja om på mina 3 månader bara för det.. Nu har snart mina 3 månader gått och jag börjar få lite pengar. Under tiden som man letar arbete så skulle jag vilja läsa lite språk på kvällarna men nej det får jag inte får då studerar jag. Alltså va skojjar de med mig? Jag läser på kvällen för jag vill ha något att göra men nej det får  man inte.

Ja suck.. Livet står stilla känns det som just nu.

Har i alla fall sökt 3 jobb sen jag kom hem, håll tummarna är ni snälla!



I ♥ Alanya

Två underbara veckor i Alanya har passerat.
Kom hem i tisdags kväll.

Hade jag kunnat hade jag nog stannat kvar ett tag till. Gud vad jag trivs där nere.
Kompisarna man har där, värmen, staden, maten, fest ställerna..
Nytt folk har man också lärt känna. Underbara människor som man vill hålla kontakten med.

Phu alltså, jag hade velat ha en lägenhet där nere så man skulle kunna åka dit när man vill. Eller ja har man jobb så kan man inte riktigt åka dit när man vill.

Det är ett prio ett nu, skaffa ett jobb så man förhoppningsvis kan åka dit 1 månad nästa år! VILKEN DRÖM!


Lambada Casablanca, Ayhan & Ali

Ramazan & Serhan

Jenny, Alexandra, jag & Olivia

Bästa fest stället någonsin! Love it!

Love this picture!

Memo, så jävla söt kille!

Club Hollywoods tröjor. Verkligen mitt ställe.
Live your dreams, precis som min tatuering säger :)




Alanya känns som hemma! I ♥ Alanya!


IMORGON!!

Imorgon åker jag till Alanya!  ÄNTLIGEN!!!

Jag började packa redan i lördags för vi hade en städ/tvättdag här hemma så kände att i stället för lägga in kläder som man skulle ha med sig så packa jag ner det i stället.
I alla fall så blev jag klar med den mesta packningen igår, var bara underkläder som saknades.
Men idag så gick jag igenom allt igen för man packar ju alltid ner saker som är onödiga och dem tog jag bort idag.

Oh jag vill bara att tiden ska gå SNABBT!!!!!!


3 september

Nu tror jag att jag har allt till resan. Jag har hämtat ut mina allergimediciner och en adrenalinspruta idag. Linsvätska har jag också köpt idag. Extra linser har jag hemma. I morgon ska jag hämta in resväskan och börja planera vad jag ska ha med mig och se om något behövs tvättas. På söndag ska jag tvätta underkläder så söndag och månad blir det att ha på sig lite obekväma som ligger i lådan.


Har nyss gjort med en kopp te. Man känner att hösten är i stort sätt här nu. Det är inte kallt här hemma men för bara några veckor sen gick jag runt i shorts och linne nu har jag leggins ocn inneladdor på mig, kallare på golven framför allt.

4 dagar kvar till värmen 4 få dagar :)


RSS 2.0