22, snart 21 dagar kvar

Då var vi här igen. Första kvällen på nya veckan. Jag känner verkligen att tiden går för snabbt, den bara springer iväg. Visserligen så vill jag att tiden ska gå snabbt, i alla fall så tycker jag att de närmsta 22, snart 21 dagarna ska gå snabbt. Längtar sååå mycket efter semester och till Alanya.

Jag åt lunch med min moster idag, vi unnade oss pizza såhär på en måndag. Det är skönt med lite kvalitetstid tycker jag. Jag har alltid stått väldigt närma min moster men när hon blev tillsammans och flyttade ihop med min granne så gled vi ifrån varandra då jag och min granne inte alltid går jämt ihop, tyvärr.

Jag skulle egentligen ha varit ledig idag men fick ett jobbpass, 15-1945. Behövligt då jag helt plötsligt har jätte lite tider. Samtidigt är det dock lite självförvållat då jag är så satans trött på 4,5 timmas passen. Får se om man kan ställa lite krav när vissa av timmistjejerna börjar plugga igen..
Jag MÅSTE dock börja söka annat. Men det är verkligen så svårt för jag vet verkligen inte vad jag vill. Phu säger jag bara, får ångest bara av att tänka på det..

Tänkte bädda ner mig nu, ledig imorgon så tänkte gå upp i tid och städa för att sedan fixa naglarna och senare på eftermiddagen fika med mina kusiner.


Sov gott!

Mina föräldrar har hyrt lokalen här på området där vi bor och har 80 tals fest. Dock så jobbar jag 10-1830 imorgon eller ja idag blir det så jag ligger nerbäddad i sängen nu.

Sov gott!


27

Ligger just nu i soffan och kollar på oskyldigt dömd på kanal 7. Jag gillar sådana serier, kriminaldrama, thriller. Framför allt en serie jag älskar och är fast i är pretty litte liars, drama, thriller, skräck. Om ni inte sett sen, se den!

I måndags så var det sista måndagsklubben. Var en grymt rolig kväll. Jag var nykter och Dino drack bara lite. Vi dansade i typ 3 timmar. Nu är det bara att längta till måndagsklubben 2013!
Idag har jag tagit det lugnt, gymmade i morse sedan var det bara slapp hemma. Madde kom en sväng så kollade vi i taxfree katalogen så ska bara beställa nu med så är förfesten på hotellrummet kirrat. Som jag längtar, 27 dagar kvar.

Jag har vart ledig igår och idag och är faktiskt ledig imon också så ska fika med Madde och Jenny imon vid 13 sedan ska jag och Madde åka och köpa oss en varsin digitalkamera. Har hittat en som jag gillar och verkar bra. Kollade med pappa också och han sa med att det är nog en bra kamera. Inte så dyr heller, 1090:-. Lagom pris tycker jag faktiskt.

Visar imon eller senare i veckan hur bilderna blir och skriver om jag är nöjd!


Bild från måndagsklubben i måndags. Eller ja påväg från måndagsklubben!


Veckorna går så snabbt

Åter en helg har passerat och i morgon är det ny vecka. Tiden och veckorna går så sjukt snabbt ändå så känns det som en evighet till 4 september och semester. Nu börjar jag verkligen känna att jag behöver vara lite ledig. Jag har ju inte vart långledig sen i september förra året.. Denna helgen har varit ganska lugn. Slutade 20 i fredags så hade vara en hemma kväll. Igår lördag var jag faktiskt ledig så gick i stan med mamma. Köpte en vinrödkjol på cubus för 129:- och en behå på twilfit för 149:- bara. Kjolen som jag köpte har jag redan i svart men den är så skön så det fick bli en till. Kanon färg till hösten. Svarta strumpbyxor, vinröd kjol, ett par snygga stövlar och en snygg top till. På kvällen blev det utgång med Christer och Dino. Lugn men rolig utgång! Idag har jag jobbat 1330-1830. Silken jäkla avgång vi hade precis när jag börjat. Har aldrig vart med om liknande. Stressigt och svettigt! Nu ska jag bädda ner mig och kolla lite på tv. Börjar inte förrän 13 imon så jag ska unna mig en liten sovmorgon. Sov gott!


Effektiv torsdag

Jag började dagen med att jobba 615-1115. När jag kom hem så satte jag igång direkt med att dammtorka. Det är så att ha det gjort och slippa göra det i helgen. Nu på kvällen så blev det 1,5 timma på gymmet med Madde. Ska bli riktigt skönt att få bädda ner sig nu och kunna sova lite längre än till 430!


RSS 2.0