Snö




Bilderna är tagna förra vintern. Just nu är faktiskt vintern mysig. Det är snö ute och den har fått
ligga ett tag. Det är minus på dagarna så vi slipper slask. När det är såhär är vintern mysig.
Just nu snöar det ute med. Med tanke på snö, jäkla va det snöa i lördags natt.
Det gjorde nästan ont att få snö flingorna i ansiktet. Ja lördagen vart en bra kväll, haha!
Igår var det mys hemma hos Emilia. Det är så skönt att bara va.

Tror jag ska göra mat och kolla på någon film nu..


PUSSS

Går dagen vart väldigt väldigt rolig! Jag började kvällen hos Dino. Dock vart jag inte så sugen på alkohol när jag väl började dricka så blev bara 2 glas vin, en halv cider och ett glas champange.
Jag och Christer skratta så tårarna rann hemma hos Dino. Min gamla vän Sofia berättade att när hon äter/dricker sura grejer så regagerar hennes öga. Det rycker i det. Gud så roligt det ser ut!

Vid 00 mötte jag upp Emilia och hennes kompis Mange så drog vi till tre hjärtan. Jag hade så jäkla roligt!

Just nu känns allt bra. Jag har fått jobb, även om det är inte mycket timmar så är det en bra start. Jag har börjat lära känna nya människor. Life is good!

Om ett tag ska jag köra in till stan och möta upp Emilia så ska vi gå och kolla julskyltningen, snöar gör det nu med. MYS!

Vid 20:00 är det finalen i Ensam mamma söker och min vän Jimmy är i final! Woho! :):)






Lite flummigt inlägg

Juuuulen är häääääär! Julpyntat har mamma och pappa gjort idag, 37 tomtar/julpynt i vardagsrummet, 11 mindre än förra året.

Jag har fikat med Emilia. Vi satt ute, infravärme och filtar MYSIGT! Nu sitter jag hemma och har tänt min fotogen kamin. Varmt och gott!!!

Jag funderar också på vad jag ska äta? Mina föräldrar är inbjudna till min granne på mat men det var tydligen barnfritt. Jag är väl inte barn längre? Jaja, får väl äta i min ensamhet.. Men vad ska jag äta?

Vid 19 ska jag möta upp Christer på bussen så ska vi åka hem till Dino! Love it!


Goodbye and Hello!

Jäkla va halt det är på e4:an.. Jag är en erfarenhet rikare, jag har nu kört i halka med. Mycket bra mycket bra. Min bror och hans kompis är nog nöjda, de är på dreamhack och nördar sig.
Jag hade det mysigt hos Marika, det är så skönt att bara va.

Jag satt och tänkte på det.. Denna sommaren har jag förlorat både vänner och kompisar. Men på nått sätt känner jag mig inte ledsen. Visst kan där finnas saknad men samtidigt tror jag att det är för en anledning. Det är härliga, sköna människor som jag önskar all lycka.
Ett tag var jag väl "ensam". Marika bor i Jönköping, Jenny bor nu i USA och min andra vän Hanna hon är alltid uppbokad, haha! Nej men hon har mycket att göra efter jobb oså så då blir det att man inte kan vara med henne varje helg även om vi nu umgås mer än va vi gjorde i sommras vilket jag är glad för. Jag och Emilia bestämde oss i höstas för att att ta en fika och snacka om Alanya och så där. Kolla nu, nu har vi umgåtts flera gånger i veckan sen dess. Underbart! Även om vi båda nog kan hålla med om att vi är närmsta/bästa vänner, som man sa efter 1 vecka när man va liten haha! Så tycker jag det är sjukt kul att vi har börjat umgås, lär känna varandra och bara är liksom. Man lär känna nytt folk genom henne med. Det känns bra, mycket bra..
Jag vet att det kan vara lite konstigt skriver man jag tror de flesta fattar hur och vad jag menar.
Kände att jag behövde få de ur mig.

Ikväll tror jag att jag ska umgås med Hanna och Emilia faktiskt, haha :)




Kommer vädret att tillåta?

Dagen började med att jag hade tid hos Sara för att ta bort mina naglar. Jag kan verkligen inte ha gele tyvärr. Hon jag gjorde dem hos hade inte tid förräns på lördag och jag kände att ha 4 tappade naglar och resten avskavda kändes sådär.

När jag var klar hämtade jag upp Emilia så käkade vi lunch i stan. Sandy's blev det eftersom Hello inte öppnade förrän 12:15. Vi kollade lite och köpte sedan en hårfärg till henne, rött. Vi stack hem till Emilia och slängde in färgen. Jäkla va snyggt det blev!! Riktigt snygg röd som passar Emilia som handen i handsken!
Hanna kom sedan hem till Emilia med så drack vi te och bara satt och prata.  Väldigt mysigt!

Jag och mamma har bytt ena lampan på bilden idag, den hade dött så vi vart tvugna. Vi byta båda torkabladen med, dem vart kassa. Så nu är jag redo för att köra till Jönköping imon.
Ska lämna min lillebror och hans kompis på dreamhack och jag passar på att hälsa på min goda vän Marika. Sover hos henne tills på fredag så åker vi tillsammans till Halmstad på fredag.
Hoppas bara vädret-snön tillåter så att vägarna är fina!

Jag tror faktikst att det kommer komma fler snö stormar inom en snar framtid.. Vi hade tur att de bara höll på en dag, i Jönköping har det hållt på i två dar nu.. Tror ju dock att det snart kommer komma till västkusten igen..
Vi får se, vi får se!


Rösta snälla :)

http://mythos-beach.apollo.se/DcfeA


Till Emilia!


LYCKA

Arbetsinterjuvn idag kan man väl säga gick bra. JAG FICK JOBBET DIREKT!!
Timjobb är det "bara". Känns mega bra. Jobbet är på Ängelholm/Helsingborgs flygplats. Inte ett jobb som jag tänkt mig från början men jag tror det kommer bli kul.
Det är tidiga morgonar och eftermiddags pass jag kommer få, 4-5 timmar. Upp till 40% av en heltids tjänst.
Spara spara spara, Alanya here we come, right Emilia!!!
Självklart ska jag fortsätta söka jobb här hemma man kanske få ett tim jobb till!

Oh va glad jag är! Kvällsfika i stan sen för att fira!




Nervös!

Jag börjar bli nervös. I morgon ska jag på en arbetsinterjuv i Ängelholm. Håll tummarna är ni snälla!

Gårdagen var riktigt rolig! Kvällen började hos Emilia, vi vart inte  alls många. Vi satt och drack och snacka och skratta, väldigt härlig förfest. Kvällen fortsatte på  tre hjärtan. Bra musik, god drink, lite suspekt shot.
Härligt folk. Ja en bra kväll var det!

Idag har jag, pappa, mamma och mormor vart ute i Vapnö på julmarknad. Väldigt mysigt att bara gå runt och strosa och kolla på grejer. Synd bara att de regna men allt var ju inne men när man skulle gå till de andra byggnaderna vart de inte så roligt. Men det är typiskt november väder så.

I veckan ska jag upp till Jönköping en sväng. Min lillebror ska till dreamhack så jag ska köra han och hans kompis dit så sover jag hos Marikan tors-fre så åker i hem ihop på fredagen. Mycket mycket mysigt!


Outfit

Nu är jag färdig sminkad och redo för kvällen! Fresitan borde vara kall och stövlarna förhoppningsvis torra!
Ska ta 18:30 bussen hem till Emilia sen får vi se vart vi beger oss. I stan blir det tre hjärtan i alla fall. Dansa loss!


Kör på en enkel slapp stil ikväll + mina onerknee/lårhöga stövar :)

Rysningar

Hej mina vänner! Har ni en bra lördag?

Min går dag var lugn. Blev Idol mys hos Emilia med henne, Hanna, Ida och jag. Jäkla va Jay var grym igår!!! Jag satt och rös när han sjöng like a prayer.
Vi satt och prata, åt godis, lyssna på idolerna. Så snöade det ute, inte lite heller. Mysigt!




Fina naglar

Idag har jag städat mitt rum. Jäkla va rent här är.
Fick nått ryck och plocka i ording, sorterade, dammtorka, dammsög. Ja bra blev det.
Rent och fräscht till helgen. När jag vart klar kolla jag klart på säsong 2 av Teen Mom.
Seen har jag fixat naglarna. Som jag skrev för någon dag sen så har min gamla klasskamrat börjat en sådan utbildning.
Jag är väldigt nöjd! Väldigt duktig nybörjare måste jag säga! Ska bli kul att fortsätta gå och hennes och se hennes utvecklas.




Varm i kroppen av alla bilder! Love!









Gjort nåt vettigt? Nää

Det verkar som kylan har kommit tillbaka. Dock en skön kyla. Inte sån att man hackar sönder tänderna utan en tjock jacka och sina bekväma vardags kläder så kan man sitta ute och fika. I like!

Idag var jag på eductus. Var en tjej från Manpower som pratade om hur de funkar där oså. Nyttig info faktiskt. Det var en äldre herre som också vart ditskickad för att lyssna. Alltså han ställde såna frågor och ställde dem på ett så otrevligt sätt. Jag tror ALLA i rummet skämdes åt honom. Om han nu är så ointresserad så kom på ett ursäkt i stället och kom inte alls. Jag kan väl inte påstå att jag tycker det är kul att bege mig till eductus heller men man får suck it up and take it liksom.

Sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt. Suttit och kollat på några avsnitt av säsong 2 av teen mom. Druckit te har jag också gjort såklart! En kopp te varje eftermiddag, haha.

I morgon ska jag träffa fina Emilia! Blir alltid på bra humör av att umgås med henne!

Nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig. Vid 21 är det DHW på kanal 5 och 22 Bartenderskolan på tv 3. Jag är en tv nörd. Jag erkänner det.
Jag har tänt ljus med, tycker det blir en härlig värme av det.





Ljusstakarna är köpa på Indiska. Älskar den typen av ljusstakar!

Måndag kväll

Hoppas tomten ser min önskan. Skämt o sido, skorna är jätte fina men priset är inte alls lika fint.

Har suttit och pratat med en gammal klasskamrat som har börjat fixa naglar.
Varje gång jag har fixat mina naglar med gele så har jag kunnat skala av dem efter en vecka men jag ska ge det en chans till.
Så jag ska hem till henne på torsdag 18:30. Jag tycker det är jätte fint att ha fixade naglar så jag hoppas verkligen att det funkar denna gången! Bara kul att gå till någon man känner och fixa naglarna med!

Nu sitter jag och kollar på CSI. Har gjort en kopp te och har ätit nybakad chokladkaka. Jätte god blev den.


Jag gjorde gelenaglar till bal & studenten även om jag visste att
de inte skulle hålla, haha!


Till Tomten

Jag önskar mig dessa läckra skor Tomten!

Hybria Lea SEK 3146, Acne - NELLY.COM


What to do, what to do?

Nu har jag ett sånt där tillfälle igen där jag önskar att man kan få ha den
här turen i livet att springa på ett jobb, nästan snubbla över det.
Ett bra jobb, ett jobb man tjänar bra på, som man trivs löjligt bra på.
Eller vinna på lotto? Drömvinsten, eller skrapa fram 3 tv rutor.
Önsketänkande, time to wake up. Dock anser jag att jobben som ligger på platsbanksen är killjobb
eller så är det krav bla bla..


En bra helg

Hej hej alla! Har ni haft en bra helg?
Helgen här i sköna "gröna" Halmstad har vart bra. Tråkigt väder - regn men va gör de när man har skönt folk omkring sig!

Fredagen vart nykter. Kollade Idol och Cirkus Möller hos Emilia. Hade ostbricka och snacka skit. Mycket bra mycket bra! Hanna kom en sväng senare på kvällen så stack jag och hon in till tre hjärtan och kollade läget.
Padde dj:ade och Radde var tillbaka från semestern.
Var inte alls mycket folk men på nätt sätt var det kul ändå, bra musik och man kunde gå omkring utan att bli knuffad.

Igår var det alkohol i bilden. Började hos Emilia och begav oss sedan till hennes tjejkompis Emmy. Jag vart dock lite seg, hade en jäkla huvudvärk under dagen så tror det var den som gjorde det. Men trevligt vart det. Självklart begav vi oss till tre hjärtan sen. Lite mer folk, dock ingen dj. Jimmy spelade inte heller.. Inte riktigt samma känsla om det inte är Jimmy som spelar enligt mig.
En bra helg enligt mig!

En bra kväll med alkoholen, ingen fylla. Fredagen var bra och idag har det för en gångs skull var en helt okej söndag!


Ostbricka!

Idag är en sån här dag där jag är mega rastlös. Det regnar, blåser och är grått ute så att gå i stan är väl inte jätte lockande. På eurostop är det bara samma hela hela tiden. Känns som om de aldrig får in nått nytt i butikerna där.

Jag har i alla fall varit och skrivit på mina papper på eductus och skickat in dem. Förhoppningsvis kommer pengarna in i tid den 25:te.
Tyvärr är inte min förkylning bättre. Men man mår värst på morgonen så är ändå ganska pigg. Har dock förkylninsblåsor på hela vänstra sidan av munnen, i alla fall känns det som det.
När jag var och köpte kuvärt och frimärken så tog jag lotter för resten av pengarna. Jag vann hela 120 kr. Snart händer det kanske? Får hoppas i alla fall!

Ikväll är det ostbricka och idol kväll med Emilia. Ser vi mycket fram emot! Vi får inte missa cirkus möller och flickorna på klitteholm!




Att man kan sakna en vän så mycket att det gör ont.





Slask fritt

Än så länge är det ingen snö eller nått snöoväder i Halmstad. Det är väl inget speciellt fint väder heller, grått och trist ute. Men ingen snö och ingen snö = inget slask.
Jag har åkt på en riktigt jäkla förkylning. Hoppas bara jag slipper åka på bihållsinflammation vilket jag brukar få när jag är förkyld. Man kan ju hoppas att jag har tur denna gången.

Igår hade jag Emilia och Hanna filmmys hemma hos Hanna. Vi kollade på trubbel i paradiset. Har ni inte sett den så se den. Jag tycker den är jätte rolig.

Idag har jag legat och kollar på Beck - levande begravd. Väldigt väldigt bra film.
Jag gillar sådana filmer, lite skräck, drama, polisfilmer. Typiska, Beck och Wallander filmer alltså.
Så den filmen rekomenderar jag också väldigt starkt.

Jag har påbörjat skriva ner enkla recept till Emilia, haha! Hon vill lära sig laga mat så jag ska skriva ner enkla recept till henne så ska jag köpa en fin bok sen och skriva ner det i.


Bakning

Idag har jag och Johanna konstaterat att baka med glutenmjöl är svårt.
Vi skulle baka miniköttfärspajer. Dem blev goda men när man bakar glutenfritt så blir det såå smuligt.
Men duktiga har vi vart, dom vart goda i alla fall så! Min bror tyckte dock inte det så jag får väl behålla dem själv.
Jag är mjölallergigker egentligen men struntar i att äta mjölfritt haha.

Har vart en skön lugn dag. Har bakat, lämnat in min lillebrors mobil, köpt ett par vinterstövlar, tack moster! Jag älskar mina vanliga stövlar men de är bara varma upp på benen men inte på fötterna! Men hittade ett par lårhöga fodrade stövlar ute på skopunkten. Ska bara spraya dem så kan dem användas sen!




Innan ugnen

Varm i hjärtat!

Sitter och fryser.. Fick en sån jäkla huvudvärk efter kvällsmaten som tur är tog en ibumetin bort den men nu fryser jag i stället.
Har haft en mysig eftermiddag hemma hos Emilia. Jag, Emilia & Hanna pratade om helgen och drack te och bara mös.

Jag åkte på att vara i tid utanför antingen onoff eller elgiganten imorgon för att köpa ett dataspel till min bror. Tydligen kommer det ta slut snabbt men hallå eller. Kommer ju typ få köa lite.. Vilka smällar man få ta bara för att man är arbetslös och har bilen haha.

Jag blev så glad idag! Blev helt varm i hjärtat! Fick ett brev från Jenny!
Nu i veckan ska jag köpa fint brevpapper så jag kan skriva brev tillbaka!!


Jag och min fin, fina Jenny!

:)



Petter

Sunday, sunday, sunday.. Jag ogillar söndagar...
Men men!

Skönt att vara pigg en söndag. Eller jag är trött men inte alkohol seg. Har vart ute både fredag och lördag men inte druckit. Känns skönt faktiskt, levern får vila lite.
Igår vart det riktigt skönt och kul ute. Var mycket folk på tre hjärtan. Det ända som är jobbigt med att vara nykter ute är att man blir så grymt irriterad på alla idioter som går på en hela tiden.

Jag har precis kollat på gårdagens avsnitt av så mycket bättre. Det var Petter's dag. Han har faktiskt gjort mycket bra musik.


Jag tog en kula för dig


VILL HAAAA

Jag önskar mig dessa i julklapp!!!


Hybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COM

Ta det lugnt

Är det inte väldigt väldigt skönt att vakna upp och bara sega och sakta göra sig i ordning? Jag vaknade 11 och bara hittills duschat, ätit frukost och fönat håret. Helt sjukt skönt att göra det sakta ocb bara slappa.
Kollar på en serie som går på 3:an samtidigt, side order of life, faktiskt väldigt bra och rolig.

Igår vart jätte mysigt och skönt, bara slappa. Jag och Emilia käkade pizza, kollade idol, pratade massa. Vi tog sedan och kollade läget i stan. Väldigt skön, soft kväll!

Nu ska jag nog sminka mig och måla naglarna.. Sen får vi se vad dagen utvisar :)


Axis of Awesome

Dessa killarna är mega grymma!
Axis of Awesome



Filmtajm!

Once again it's friday.
Jag börjar tycka att veckorna och tiden får för snabbt. Kan det inte tiden bara få stå till ett tag, helst ska den stå still när jag är i Alanya.
Jaja, hittills har jag hunnit dammsuga mitt rum, dammsuga nedervåningen och ätit. Nu har jag slängt på en film, red riding 1974. Red riding är tydligen någon triologi, 1974, 1980 & 1983. Jag återkommer om dem är bra. Genom vår box kan vi antingen hyra filmer eller kolla på filmer som går eller har gått på canal + gratis. Super härligt dagar som denna då de blåser och regnar ute. Man blir ju inte sugen på stan precis.

Vad ska ni göra ikväll? :)

PS: Jag saknar Jenny Falkström!!! 12 månader kvar tills du kommer hem :(


SG



Sov gott! :)


Sviiiisssh

Hel vete va de blåser ute! Jätte kallt för sjutton!!

Har vart en sväng hos min moster, hon har masserat mig lite. Jag har en knuta på högersida som gör mega ont. Ska nog önska mig presentkort på massage i julklapp..

Vad ska ni göra eller har gjort en torsdag som denna? Hoppas ni får och har en bra dag :)


Fina vita converse dock har de dött :(. Nu...

jun_10_2010_497 (MMS)

Fina vita converse dock har de dött :(. Nu har jag bara mina fake från Turkiet..


chikichiki

Woopidoo! Har haft en skön dag idag. Lite långtråkigt på eductus men jag stod ut. Sen stack jag hem och laga lunch, jätte gott blev det! Cocosmjölk, lax, lök och vitlök och en klick ketchup.
Fikade med Emilia. Vi stötte på Sarah så hon hakade på med. Chailatte och tjejsnack, kan de bli bättre? Köote även en sådan kofta till, mörkgrå. Kom även på att jag köpte ett par slitochsläng converse i turkiet så min outfit är klar för imorgon, haha.
Vi bestämde att det blir idol och filmmys på fredag. Även om jag gillar att gå ut så är det jäkligt skönt att vakna upp på lördagar och vara pigg.

Har tänt ljus idag igen. Hade det inte vart sånt jävla väder ute hade jag gått ner och köpt popcorn men det blåser som faaan ute.


Woopidoo

Eductus idag igen.. Även om det är en vettig sak idag så är det ändå vääääldigt tjatigt att sitta där i 2 timmar.
Ska nog åka hem till mormor när jag vart där och vid 14 är det fika med Emilia som gäller.
Ska köpa en till kofta på gina idag med. Den är verkligen super härlig så känner att jag ska ha en till nu till vintern.

Dags att börja gå ner och slänga på mig jacka och skor.
Ha en bra dag! :)


Mys när vädret inte är rätt

Regn och blåsigt ute = Tända ljus, te, popcorn och en mega gosig och mjuk filt!


Saknad

Sitter bara och väntar på att DHW ska börja. Går inte nåt speciellt innan det tyvärr. Sitter och lyssnar lite på musik nu och är lite rastlös.
I morgon ska jag nog rensa min garderob. Behövs verkligen.. Har så mycket jag inte använder och som inte passar så känner att jag behöver bli av med det. Johanna skulle nog hjälpa mig med det.
Men innan det ska göras ska jag först till eductus, imon är det faktiskt något vettigt. Vi ka gå igenom arbetsinterjuv. Behöver få tips om det. Sen blir det fika min fina Emilia, mys! Hoppas vädret är bättre i morgon bara. Det har regnat nu sen 14 tiden, mega lamt + att det vart mörkt ute hela dagen och nu är det kolsvart. Suger stenhårt. Jag vill utomlands nu. Återigen, vinna drömvinsten på lotto, köpa en lägenhet utomlands. Självklart SPARA mycket av de pengarna. Men bara veta att man har en lägenhet utomlands hade ju gjort att man mått bättre, haha.

Gud vad jag saknar Jenny. Gör nästan ont!! Det värsta är att hon är så långt bort och så många timmars skillnad på timmar. Sucks! Men jag är stolt över henne som är där borta helt själv.
JAG SAKNAR DIG!!!




Hittade en jättefin ring i mammas smyckesk...

imag0458-1 (MMS)

Hittade en jättefin ring i mammas smyckeskrin!


21

I brist på annat att göra och att det är dåligt väder så slänge jag på en film. 21 heter den, har ni sett den? Där ett gäng ungdomar tillsammans med en lärare räknar kort i Vegas. Bra är den ialla fall, jag rekomenderar den.
Har kollat lite på platsbanken men känns bara som att det är konstiga jobb, inga intressanta i alla fall. Det jobbiga är att så har man press på sig att man måste söka jobb för det här arbetsförmedlingen och educuts. Jag personligen tycker att det känns dumt och onödigt att söka jobb man inte är intresserade av eller känner att det passar inte en för fem öre. Det kanske är jag som tänker fel jag vet inte..

Jag har huvudvärk idag igen. Min mamma tror sig har klurat ut varför jag har det. Jag är coca cola beroende, mega beroende. Men nu är det andra dagen jag inte druckit cola på. Jag behöver väl koffinet. Jag dricker ju inte kaffe.. Får testa med te, finns lite koffein i det får se om det funkar.


1 november

Nu är det verkligen vinter på riktigt. Det är kolsvart ute! Det har vart mörkt hela dagen i och för sig. Jag har haft en meeega huvudvärk hela dagen, känns lite bättre nu men lär nog behöva sova bort den.
Vart i stan med Johanna en sväng för att få frisk luft och prata lite. Tog en chailatte på espresso house. Tycker de har den godaste chailatten i stan.
Hittade en jätteskön och snygg kofta på gina tricor för 199:-. Bra nu när det börjar bli kyligare. Mjuk och skön är den. Tror jag ska köpa den i en annan färg också. Jag tror, att jag får liiite pengar den 5 nov. Hoppas!

Jag letar fortfarande efter min webcam. Om jag inte minns fel hade jag en städdag och tänkte "jag använder inte camen för tillfället så jag lägger den här (?) så är den inte i vägen". Vart är det här stället? Vafan.. Måste sluta med sånt.

Tog i alla fall en outfit bild från i lördag och en på den nya tröjan. Slänger in dem.
Undra varför jag tog en outfit bild? Tror det är för jag tycker det ärkul att blogga. Startade bara bloggen för skojs skull till en början men nu gillar jag verkligen att blogga. Även om det inte är många som läser min blogg så är det kul och skönt att skriva av sig :).


Outfit från i lördags



Min nya otroligt sköna kofta! 199:- Gina tricot
  

                                                                                                





RSS 2.0