Seg jobbdag

Idag har vart en riktigt seg jobbdag. Jag jobbade 13-1945 idag och då hade vi en avgång 1410 dvs kontroll 1310-1410 och sen hade vi nästa kontroll 1815-1930. Sååå segt där emellan alltså. Allt som inte var gjort på förmiddagen, parkeringsrunda m.m gick jätte snabbt att göra så ja. Man försökte hitta nåt att göra. Jag är ledig imorgon torsdag sedan jobbar jag 6 dagar i rad. Börjar dock 1330 på söndag så ska ut en liten sväng på lördag tänkte jag. Imorgon på min lediga dag ska jag träffa Ullegull en sväng. Vi jobbar så olika så svårt att få ihop det. Men så är det tyvärr. God natt och sov gott!


49 dagar

Har haft en slappe dag idag. Låg och drog mig länge och sedan bara chillar hela dagen. Gått och hoppats på att 49 dagar ska gå snabbt, 4-18 september. 2 veckor i mitt underbara Alanya! Fikade med Madde nu på kvällen och pratat och vara längtar till redan, låt det gå snabbt!!


B&B

B&B = BOKAT OCH BETALT!!!


God morgon!

Söndag morgon och jag har legat och dratt mig den senaste timman. Jag mår mycket bättre med min adhd medicin men när man tagit den så tar det 30-40 min så har den kickat in så kan man inte sova mer. Man måste ta den tidigt också annars kan man inte somna för natten. Men det är värt det! Igår kväll hade jag en hemmakväll, mina föräldrar var hos mina grannar så jag och lillebror kollade på en film, Trust. En väldigt bra, hemsk film men sevärd. Handlar om en 14 årig tjej som chattar med en kille som först utger sig för att vara 16 berättar att han ljugit och säger att han är 20, berättar igen att han egentligen är 25. De bestämmer mig för att ses och ja som ni kanske redan räknat ut, han är inte 25 heller. Jag tycker att den var bra och sevärd! På nått sätt tycker jag att den borde visas skolor vid 13-14 års ålder.. Idag har jag ett jobbpass 1330-1830. Tidtabellen för flygen gå ner på sommaren och framförallt i juli så lite kortare pass och mindre tider denna månaden. Jag är dock ledig måndag och tisdag. Edona behövde byta sin onsdag mot min tisdag så 2 dagars ledigt i rad tackar man inte nej till. Jag jobbar hela nästa helg också så. Ha en mysig söndag!


We will never look back, at the faded silhouette

Straight ahead on the path we have before us Day by day, soon the change will come Don't you know we took a big step forward Just lead the way and we pull the trigger


We don't waste no precious time 💜


Egopics


Äntligen

Äntligen funkar blogg.se appen. Jag sitter knappt vid min dator längre och har också de flesta bilderna på mobilen.. Jag har jobbat ganska mycket i juni. Betydligt mycket ner än förra sommaren så det är skönt. Dock så gör det inget att jobba då sommaren inte kommit igång. Undra om sommaren kommer att komma ordentligt istället för bara strödagar? Skönt är det i alla fall att jag har bestämt för att resa 2 veckor i september. Snart är det dags att boka iiiihhh!!


RSS 2.0