Sola innan jobbet!

Jag måste säga att kort vecka är ganska skönt. Varför är inte måndagar en helgdag? Jag har jobbat kväll både tisdag och onsdag så har passat på att sola innan. Jag har faktiskt fått lite färg, är väl inte brun men skillnad ser jag allt. 
I morgon jobbar jag morgon så jag ska snart bädda ner mig. Tänkte dock kolla på off the map. Jag kan i och för sig inte somna innan 23 ändå. Men eftersom jag bara har ett morgonpass denna veckan så är det ok. Jag jobbar kväll på fredag med, 15:15-19:45 och efter det ska jag köra direkt till Emilia för en liten utgång.
I morgon efter jobbet ska jag äta lunch med Dino och kolla i stan lite. Jag behöver verkligen nya kläder så ska gå runt ordentligt och kolla. Jag måste komma hem med nått i alla fall har jag bestämt, underkläder räknas ej!
Vi får se, hoppas man kan hitta något i alla fall. Tänkte tvätta bilen med, den är ganska smutsig. Tänkte se om man kan få eller kan köpa så man kan torka av rutorna invädigt oså.

Påskhelgen kortfattat

Då vart påskhelgen över igen. Ibland tycker jag nästan att tiden går för snabbt. Dock har jag haft en kanon påskhelg!!

Torsdag:
Jag jobbade tilll 14 och åkte sedan bara hem och la mig och sov lite, vart så fruktansvärt trött. Vid 17:30 tog jag bussen till stan och mötte upp Dino så gick vi till gastons och åt. Jag tog en jätte god pizza med fläskfilé, salami, soltorkad tomat och vitlök. Så otroligt god, smakerna bara gifte sig i munnen. Till efterrätt tog jag en chokladtryffel. Gosh vad gott det vad. Att gå ut och äta var som pricken över i:et på jobbveckan. Sedan tog vi en liten svängom i stan men jag tog taxi hem ganska tidigt, tror jag var hemma strax efter 00.

Fredag:
Ledig dag, solade lite och bara slappade på dagen. Vid 17 åkte jag och hämta upp Emilia och Emma så begav vi oss till André för lite grille och trägårdshäng. Vladde har vart hemma över helgen så han kom så vart det lite förfest dock vart jag nykter och körde. Jag, Vladde, Vladdes kusin och André stack in till stan på kvällen och hängde på tre hjärtan. Skönt nykter utekväll måste jag säga.

Lördag:
Upp tidigt och duscha och halvt göra mig i ordning för att sedan köra min moster till sminkning och fixa håret för hon gifte sig i lördags! Oh va vacker hon var!!! Jätte fint, litet och mysigt bröllop. Dock åkte jag in till stan vid 23:30 för att möta upp Jenny för en liten sväng till stan.

Söndag:
Bästa kvällen på länge!! Började dagen med att sola och bara chilla sen på kvällen hade Dino fixat grille och vin på stranden, gott och mysigt. Sedan var det dags för krogsöndag! Vi började med en drink på Bulls för att sedan bege oss till cafét.  Shit va kul det var! Drinkar, cider, shot.  Vi mötte Marcus och gick en snabb sväng till corner där det blev shottar, cider och champange och sedan tillbaka till cafet för mer drinkar och shots och dans. Oh krogsöndag, lovely! Sedan gick Dino hem men jag hakade på Marcus och hans polare till Mårtensson.

Alttså jag hade så kul! Ganska berusad var jag med. Trodde jag skulle vara riktigt bakis idag med jag har vart så pigg och glad hela dagen!
Idag har jag solat hela dagen med Johanna och Lotta och sedan på kvällen käkat på wild west med Dino och Alex.




Nr 6

Jag vill  börja med att välkomna tatuering nr 6 till familjen. Skämt och sido, tatuerade mig igår! Väldigt nöjd är jag.
Det roliga är att när jag gjorde min första tatuering för flera årsedan så sa jag "jag ska aldrig ha på armarna". Det sket sig, denna sitter på handleden. Jag sa också "jag ska aldrig ha en döskalle". Det sket sig också, har gjort en sugarskull. Sugar skull kommer från dia de los muertos i Mexiko, de dödas dag. De har ett lite speciellt utseende inte som vanliga "onda" döskallar.

Jag är nöjd och min pappa blev förvånande imponerad av den, haha!




Sunshine! :)

Så underbart väder. Det är så skönt att man kan känna sig så pigg bara för att det är sol ute. Jag märker skillnad på mig själv direkt om det är sol och ljust ena dagen och dagen efter regn och grått, genast blir jag trott och bara vill dega i soffan.
Lite synd att jag ska jobba kväll idag annars hade jag nog velat gå i stan och strosa runt bara. Ta en chailatte i solen och njuta. Dock har jag suttit ute lite på altanen nu, tog fram mp3n och lyssnade på härlig vår och sommar musik. Eller ja sådana låtar som jag kommer lyssna på i sommar.
Som det verkar nu med så ska jag tatuera mig i morgon kväll. Can't wait! Hoppas nu bara att inget dyker upp för tatueran så att det inte blir av. Vill gärna ha det gjort nu när jag kollat runt och vetat ett tag vad jag vill ha. 
Den kommer sitta på handleden, insidan. Håll tummarna för att det blir av.
Idag börjar jag 15:15 och jobbar till 19:45 och sen är det bara att åka hem och duscha och bädda ner sig för har ett morgonpass imon. Ska även på möte på arbetsförmedlingen i morgon. Sucks men ja bara för att man inte jobbar heltid så ska de ändå vara på en. Bara att pallra sig dit och se glad ut. Hoppas hon jag ska till är trevlig i alla fall. Hon lät som det på telefon.

Skön söndag

Jag har haft en riktigt skön söndag! Slappade i början av dagen och vid 13:30 åkte jag ner mot Halmstad arena för att kolla på min vän Marcus muay thai match. Det gick riktigt bra för honom, han vann 3-0 (3 ronder som görs). Jag vart grymt imponerad av honom, första gången som jag såg honom in action. Jag ska faktikst försöka gå på alla matcher som har hemma, väldigt kul att kolla på.

Efter att jag vart där och kollat så begav jag mig hem och slappade så kom mammas vänner på spontan besök sen åkte jag och sola.

I veckan jobbar jag kväll, morgon, morgon, morgon. Jag är ledig fre, lör och sön. Ska ju på bröllop på lördag. Min moster och min granne gifter sig på "gamla" dar. Ska bli väldigt kul. Klänningen är klar bara vilka skor jag ska ha som är osäkert.

Marcus i rödhjälm.




Winner :)

Slänger in en bild på min nya bikini samtidigt från Nelly.com



15/4

Idag blev till en städfredag. Behövdes verkligen dock har jag lyckats sluta slänga mina kläder på golvet. Har lagt en sån garderboskrog på golvet så lägger kläderna i den lite snyggt så att det var mest bara att dammtorka och dammsuga som gällde idag. Med tanke på det vem f*n uppfann damm? Jäkla onödigt alltså.
Skönt att ha det gjort dock. Ska bara slänga på nya sängkläder och sen är jag klar.  Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag ska kanske hem liten sväng till Emilia nu ikväll. Dock är jag fett hungrig och jag orkar inte laga mat nu stort problem eller bara lathet.

Jag är exremt shoppingsugen men varje gång jag vart i stan så har jag inte hittat ett smack. Det jag testat sitter inte bra eller så bara blä liksom. Klickade hem ett par shorts från H&M igår så hoppas de sitter bra när de kommer. Jag skulle dock vilja ha lite nya tunikor att ha nu när våren kommer. Får väl kolla runt på nätet och se om jag hittar nåt.


Längtan och vilja åka dit






Somnade

Nu är utbildningsveckan avklarad. Känns skönt faktiskt. Idag har vi bara praktiskt kvar också skönt att inte sitta och lyssna. Så nu är det bara lite praktik och sen är jag rampare med.
Jag vart hemma redan vid 12:15 idag och lagade lite mat och kollade på söndagens avsnitt av världens bästa hotell. Hur härlig är inte Leif? "Det kommer gå åt helvete det här". Han är grym! Sen kollade jag på glamourama också.
Fick en sån jäkla huvudvärk så la mig i sängen en stund dock somna jag och vakna vid halv 6.
Tyyyypsikt. I morgon ska jag städa mitt rum. PHU säger jag bara. Dammtorka och allt, sucks but it has to be done.


Utbildningsvecka

Nu var det några dagar sedan jag bloggade. Har jag fullt upp med utbildningen. Eller ja vi har slutat vid 16 men man är faktiskt riktigt trött när man kommer hem. Det är mycket info att ta in på kort tid. Denna utbildningen ska vara på 10 dagar, vi har tryckt in den på 4 dagar.
Dock är det kul, eller ja kul att lära sig nåt nytt men det kommer bli tufft sen ute på rampen så mycket man ska lära sig och få in rutin på sen.
Igår stannade jag kvar i Ängelholm och sov hos Sofie, meningen var att vi skulle laga mat och ha myskväll men vi åkte på att jobba istället och slutade vid 19:45. Jädras men ja det gick snabbt. Vi var lite trötta när vi kom hem så vi degade framför tv:n bara.
Ja det har inte hänt så mycket nu i veckan eftersom vi har utbildningen. Sista dagen är i morgon sen är jag ledig fram till måndag. Ush har inte alls många timmar i april. Suger stenhårt sen när lönen kommer. Få se till att ha kvar från mars lönen så jag klarar mig. 
Dock fick jag tider för första veckan i maj idag och det börjar bra. Vi har en som ska sluta så då blir det lite längre pass. Inte mig emot. 4,5 timmars pass är lite sådär eftersom jag ändå har 10,4 mil sammanlagt tur och retur. 8 man på söndagen ska jag jobba 13-22, jag gillart, ob hela dagen ju.
Nu ska jag nog bädda ner mig och kolla på off the map, sjukt bra serie by the way. Väldigt skönt är att vi börjar 8:30 på utbildningen.

För att citera Oskar Linnros:

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nåt stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion


Jag har legat ute i solen och lyssnat på musik, framför allt Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray, Debut, Genom eld och Gubben i lådan. Av de låtarna får jag en sån härlig känsla i kroppen. Precis som att de låtarna tillhör min vår och sommar. Denna sommaren är "min". Jag ser mig och Dino sittandes på hans balkong och dricka vin och bara va inför en kväll på stan. Jag ser mig och Emilia på galna utekvällar. Jag ser så mycket framför mig med mina vänner. Eller kanske inte ser men känslan i kroppen säger att denna sommaren kommer ge mig nåt stort. Även om det bara är en sommar med underbara människor brevid som så räcker det för att bara ha det är nåt stort. Tänk att inte ha några som står en lite extra närma, hur hade det kännts? Nej men det känns som att nåt är på väg, precis som att saker som händer eller har hänt har vart meningen för att det ska komma nåt bättre? Kan det vara så att "bättre" saker ligger och väntar eller är man bara knäpp som känner så? Nja jag tror vi alla har känt så och just nu är det min tur att ha den känslan och den är underbar. Jag vet inte vad det är eller vad som kommer hända men jag har en känsla av att denna våren och sommaren kommer bli bra. Nåt kommer hända, nå bra det känner jag men vad det är får tiden visa. Jag har jobb garanterat hela sommaren och underbara människor omrking mig. Behöver man så mycket mer egentligen?







Torsdag

Shup shup! Hur är läget? Här är det bra, lite kvällshuvudvärk bara men det sover jag bort. Ska faktiskt snart gå och lägga mig eftersom jag jobbar morgon imon. Börjar 5:30 och slutar 11. Tror jag ska ska luncha med Dino i morgon med sen på kvällen blir det nog lugnt med Emilia.
Har blivit för mycket både fredag och lördag så ska bli skönt med en lugn fredag. På lördag är det 50 års fest på schemat, två stycken som fyller 25 dock känner jag bara den ena. Men ska bli  kul, känner mig laddad.

Det har inte hänt så mycket i veckan förutom jobb. Eller jo middag hos Johanna igår kväll och hockey, bu! Gillar inte hockey, jag är mer för fotboll, handboll och amerikansk fotboll faktikst!

Nej jag får väl bädda ner mig om jag ska orka gå upp vid 4!

Sov gott :)


Bio kväll

Jag hade en ledig måndag idag så jag skjutsade mamma till stan. Hon har svårt att göra bil sen hon opererade sig i magen så hon har ganska ont och spänner så då får jag agera chaufför.
Passade på att shoppa lite, 2 par solglasögon, ett långt "under" linne och en svart tunika. Sedan körde vi bort bort stenalyckan där jag köpte ett par lila converse, se inlägget under.
Denna veckan jobba jag lite halvtaskigt tycker jag, haha. I morgon jobbar jag 15:15-19:45, på onsdag jobbar jag 5:30-10, på torsdag kväll igen och på fredag morgon. Inte så roligt att man i morgon i stort sätt måste bädda ner sig det första man gör när man kommer hem. Dock skönt att jobba morgon på fredag.

På onsdag tror jag att jag ska åka och kolla upp priser för gymkort. MÅSTE verkligen träna, framför allt min rygg eftersom att jag ska ut lite på rampen där de kan bli en del tunga lyft. Så måste ta tag i det nu, inget slarv för man vill inte vara 25 med helt kass rygg eftersom den redan inte är så bra. Man behöver ju inte göra saker värre när man vet att det finns saker man kan göra liksom.

Nu ikväll var jag på bio med Dino. Vi såg hur många lingon finns det i världen? Gud vilken mysig film! Oh, blev varm i hjärtat.
Riktigt mysigt att gå på bio en måndag, bra start på veckan tycker jag allt.


Jag & Dino, bild från i fredags


Köpt nya älsklingar!

100media_imag014 (MMS)

Köpt nya älsklingar!


Nice making business with my dad

Eftersom min pappa glömde bort min födelsedag så har jag nu lyckats få honom att betala betala hälften på ett par nya converse så i morgon ska det shoppas. Ska även kolla efter en ny vårjackat tänkte jag. Jag har ju de 1500 som vi fick från jobbet. Jag funderar även starkt på att köpa ett halvårs gymkort för de pengarna jag får från försäkringskassan (eftersom jag inte är heltidsanställd).

Gårdagen var mysig! Jag, Emilia och Hanna åt tacos hemma hos Hanna och drack vin och snacka. Sedan begav jag och Hanna oss mot stan, vi började på tre hjärtan. Vart inte så många man kände men några i alla fall. Vi var en sväng på corner med.

Det var en lugn skön kväll, vilket jag behövde för det blev liiite hårt i fredags.


Jag och Christer i fredags :)


Gårdagens outfit..


Att småsaker kan göra en så glad!! :) :)

bilder_dsc02288 (MMS)

Att småsaker kan göra en så glad!! :) :)


RSS 2.0