Glory Glory

Nu är jag klar med mitt projektarbete, känner mig så otroligt lättad!
Önskar att jag vart klart tidigare så jag kunde åkt in till stan och kollat Manchester United. Kände att pa:t var viktigare tyvärr.

Imon är det kulturdag på skolan ska vara 08:10 . 13:00 så blir en chilldag! Långhelg blir det denna helgen väldigt skönt att kunna sova ut. Men ska försöka plugga mycket i helgen så jag inte har lika mycket mitt i veckorna.

Har inte mycket att säga så god natt och sov gott :)

Xoxo

Nu är det slutet av pa

Bara lite kvar, läsa i genom och låta mamma rätt stava sen är jag klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
Halleluja!
Ska ta en coca cola och chokladsbulls paus! :D

Btw, SÅ HÄRLIGT VÄDER <3 <3 <3 <3


Xoxo


Projektarbets redovisning avklarad

Nu är projekt redovisningen avklarad även om det var mycket nära att jag inte kunda redovisa idag!
Skulle redovisa 09:15, tar då 08:28 bussen till skolan. Kommer till skolan och inser att jag har inte en aning om vart vi ska vara. Så sprang runt om en galning i 45 minuter och frågar lärare, i recepetionen, ringer min handledare men ne ingen aning om vart vi ska.
Så sätter mig i datasalen och mailar honom då Emma G kommer och sms:ar en klasskamrat, jo jag tänkte den tanken med men har inte så många kompisar i min klass därav inte alls många mobilnummer till de i klassen. I alla fall så är de i jungfrun och är där 09:50 japps, det var det min tid var över. Precis då skulle det vara rast så jag pratar med min handledare Jörgen om förklarar allt och ber om ursäkt men så säger han att det var mycket hans fel med för han har inte sagt till mig vart vi ska vara, han erkände att han borde ha mailat. Så det kändes skönt att det inte vara var mitt fel.
Så jag fick redovisa i alla fall och det gick bra, jag är nöjd!
Nu har jag bara lite kvar på min projekt rapport sen är det klart, det ska vara inlämnat på torsdag senast! Och detta ska firas på valborg. Min valborg ska spenderas med Marika. Är väldigt glad att vi börjat umgås mer,


Marika och jag :)


Sitter och kollar på Desperete housewives, en utav de bästa serierna någonsin.
Ska snart packa idrottsväskan, imon på idrotten är det origentering på ett rolig sätt. Orientering brukar ju inte vara så kul men förhoppningsvis så är det kul imon.


Xoxo


Ligger i favorit hörnan i soffan

Har vart hemma idag, skrivit lite mer på projektrapporten och skrivit stödpunkter. Har min projektredovisning imon, börjar bli fett nervös nu. Men jag hoppas att jag i alla fall kan låta intressant även om det projeltarbete jag gjort inte är speciellt intressant.
I morgon ska jag hämta ut min mobiltelefon som äntligen kommit tillbaka från lagning. Jag ska följa med Madde till banken också, bankomaten tog hennes kort i lördags, haha!



Efter att vi har gjort detta så ska vi hem till mig så ska Madde hjälpa mig med min projektrapport. Hon skulle göra klart sin idag, kände att det kan vara skönt att få hjälp av någon som är klar med sin.

Ska jobba på onsdag men har tappat sugen totalt för det. Bara för att man är stressad behöver man inte vara otrevlig. Mamma vill att jag ska säga upp mig. Hon anser att ingen ska behöva acceptera att "chefen" 'är otrevlig. Även om det är ont om jobb så tjänar jag inte mycket pengar på detta. Så tänka på det och se hur han är på onsdag.

Jag är så sugen på att åka utomlands i fyra veckor, några månader eller år kanske? Får drömma vidare på den punkten, min dröm är ju faktikst att jobba utomlands något år eller flera. Trivs inte i Sverige, i really love España! Ne men skulle vilja komma bort för en helg faktiskt.


Detta hotellet kommer vi bo på i Turkiet i sommar, 124 dagar kvar, haha!


Xoxo

Pluggsöndag

Ja, pluggsöndag. Sitter av och till med projektrapporten, är jätte tjatigt att skriva samtidigt som jag bara vill bli av med den. Men vissa perioder får jag torka och kommer inte på något att skriva. Så bättre att ta en paus och hellre skriva när jag får lite flyt. Så känner och gör jag i alla fall.

Ikväll är det One tree hill och Gossip girl. One tree hill börjar om ca 20 minuter, i love it. jag försvinner i min egna värld när jag kollar på det and i love it. Tänker inte på något känns det som utan jag försvinner och jag tror det är det jag verkligen behöver ibland.


One tree hill



Chuck Bass, Gossip Girl




Nu är det snart dags för begravning igen, förra gången var det min mammas moster och sent igår kväll dog hennes man. Chockande för släkt och för personalen på sjukhuset. De har vart gifta i över 60 år och nu behövde de inte vara ifån varandra länge.
Vila i frid Signhild & Gunnar!


Xoxo


Trötthet

Först på schemat idag var specialidrott alltså handboll. Idag var det Lindbergh som hade lektion, jag tyckte det var kul. Övningar som inte andra haft.
Gud vad jag saknar handbollen emellan åt. Får såna depp perioder då jag undrar varför just jag skulle skada mitt knä. Roligast var handbollen när vi var 11-12-13 år. Vi vann mycket och vann serierna. Tränade 2-3 gånger i veckan match lördag eller söndag ibland båda dagarna. Ja mina år i HK Drott vad också bland de bästa i mitt liv, i alla fall när vi bara var 90:or.




För att inte glömma så var det också i handbollen som jag träffade min bästa vän Madelene. Vi spelade ihop länge men det var inte förräns senare vi blev jätte bra vänner och det är jag glad för.
Vi har vart ute och gått lite. Jag berättade en hemlighet för henne, dino säger jag så förstår hon, haha!

Jag har vart så trött senaste tiden, sov en och en halvtimma igår på dagen och idag två timmar. Men har kommit på varför, jag har inte ätit glutenfri mat på ett tag. Får skylla mig själv!


Imon är det fredag, vad ska ni göra i helgen?
Jag tror jag ska ha hemmakväll imon och gå ut på lördag.



Xoxo

Sun and coconut oil

Har pratat med mami och jag ska inte göra naturprovet imon. Känns liksom inte lönt att göra provet när man vet att det kommer inte gå bra.
Skrev lite mer på projektrapporten dock kan jag inte skriva mer  nu innan jag vet mer om tryck.

Jag gick tog på mig bikinin, hittade en jag aldrig vågat använda en leopard, till och med lapparna satt kvar på den. Och idag kom cocos oljan på för första gången i år :D. Hur härligt som helst att sola en timma. Kan inte sola så länge för jag äter pencillin och det står att man ska undvika att sola. Men får ta igen det extra mycket sen när jag ätit klart kuren.



Leopardbikinin



Bild från förra sommaren, solning på studsmattan



Xoxo


Plugg plugg plugg

Har haft en lektion idarg och det var idrott. Vattengympa på sannarpsbadet med Sanne & Jesper. Tycker der var en bra lektion, varierade övningar. Är trött nu men så rubriken säger så är det plugg plugg plugg som gäller idag med.
Har naturkunskaps b prov imon men nej det kommer inte alls gå bra. MIssat fyra lektioner pga att jag var sjul en och en halv vecka sen var jag på begravning en onsdag.
Men får väl skriva lite på projekt rapporten sen sätta mig med naturen. En vecka och en dag kvar tills projektarbetet ska vara klart.
Men ska vänta lite med att börja plugga ska nog ta mig en kopp te och ta en powernap på 30 min med så jag verkligen kan koncentrera mig, kan knappt hålla ögonen öppna nu.


Xoxo

Desperate housewives

Precis, det var vad jag kom på nyss. Ikväll kommer Desperate housewives, Love it.






Har suttit med plugg hela dagen, har kommit en bra bit med projekt rapporten och det är jag väldigt glad över. Tyvärr har jag så mycket annat skolarbete, jag ligger efter också och det gör det inte bättre. Men har bara mig själv att skylla för det. Men jag har gjort ett val som jag är väldigt nöjd med, känns som ett väldigt moget val. Vad är då detta?
Jo jag ska läsa en sjunde termin som jag nog nämde i ett tidagare inlägg. Varför? Jag har vart sjuk mycket och hamnat efter. Så får man en ny uppgift som väntar man med det gamla eller så gör man klart de gamla och hamnar efter med de lite nyare uppgifterna.
Men anledningen till att jag tänkte över när erbjudandet kom om en sjunde termin är för att om jag sedan kommer på vad jag vill göra och vill plugga vidare så är det skönt att godkänt i alla ämnen. Pluggar man inte upp de icke godkända nu så tror jag inte att man gör det sedan heller.

Nu ska jag ta mig ett glas coca cola lite chasew (stavning?) och kolla på Ugly Betty och sedan DH .




Xoxo

Break

Nu tar jag en paus!
Har pluggat sen mitt senaste inlägg. Men har lyckats skicka en coachingen, hade ju såna problem med det igår, jag har skickat in min utvärdering på idrottslektionen som jag och Sara hade den 1/4. Och skönast utav allt jag har börjat med min projektarbetes rapport! Känns väldigt skönt att ha börjat med den. Är inte projektarbete klart så får man inga slutbetyg alls. Så man känner sig ganska så stressad måste jag säga.
Balen och studenten närmar sig med storsteg. Lördag v 20 ska jag till sömmerskan med klänningen behöver sy in den. Studentklännig har jag köpt nu med, är supernöjd med den! En sådan klänning jag kan ha om jag ska ut, dock vit så gäller att veta vart man ska och med vilka så man inte är med personer som slabbar massa.

Idag är det 137 dagar kvar tills jag och Bf åker till Turkiet igen, om jag räknat rätt. Jag får det av mina föräldrar en resa till Turkiet med dem, deras kompisar och deras två barn och så klart min Bf.
För er som inte vet, Bf = Best friend = Madelene Persson.


Viva la Bam

Åkte idag till skolan kl 11 för att möta Ermin och Carro för vi skulle göra ett arbete som vi låg efter med. Skönt att bli av med det. Sedan trodde jag att vi skulle ha lektion 12:40 men nej, den behövde vi inte gå på.
Så jag gick hem idag faktikst, orkade inte vänta på bussen, haha! Tycker det är synd att det blåser kallt, solen börjar försvinna nu med, molnigt ute. Men det var ändå skönt med en promenad.

Har lagat mat och ätit så nu kollar jag på Viva la Bam på mtv och halv pluggar! Är sjukt trött så har ingen riktigt energi.
Men ska försöka.

Skriver igen senare.
Xoxo

pistagenötter & coca cola

Kommer verkligen ingen vart med coachingen, har kört fast! Som tur är så är det inte mycket kvar så om det kommer som en snilleblixt imon så är det lugnt.
Kom på att jag har naturprov på torsdag, jag är sååå körd på det. Fattar ingenting.
Molekyl bildningar, kolföreningar, bla bla! Nej, detta kommer inte gå bra alls! Men har som sagt bara en lektion imon och kom på att har inställda lektioner på onsdag så har bara en då med, slutar kl 9 på onsdag. Så har tid att plugga!

Ska gå till rektorn imon och kolla om det är okej att flytta över ett ämne till med sjunde termin som jag ska läsa. Så ska jag ta kontakt med en datatekniker för jag behöver sannarpsgymnasiets logga till mitt projektarbete.
Måste påbörja den jädra projektrapporten med, fy jag kommer gå in i väggen!
Nej det är bara till att bita ihop och tänka att jag har i alla fall gått en utbildning och kan plugga vidare.

Men jag vill sååå gärna jobba utomlands eller helst av allt flytta utomlands. Jag trivs inte i Sverige, jag vill bo i värmen.

Nu återgår jag till 2 ½ men.
Sov gott och dröm sött!

Once again monday

Åter igen måndag, dock är mina måndagar nu sköna. Har inte längre någon religon första timman på måndagar eller torsdagar andra lektionen för den delen, har inte heller specialidrott. Så jag börjar nu 12:30 med matte och sedan idrottsledarskap & coaching 13:50. Sjukt härligt!
Idag hade jag bara matten eftersom vi inte hade datasal så jag begav mig till stan. Följde med Koffe och Madde för Koffe skulle kolla på kostym till balen/studenten.
Sedan var det tandläkaren, fy vad jag hatar när de skrapar tandsten! Men inga hål hade jag, har bara haft ett hål under mina 19 år.

Har även fått sommarjobb! Är så glad! På sjukhuset fick jag 4 veckor precis i början av sommaren. Sen avslöjade pappa idag att det blor nog två veckor i Norge med Järnforsen också! Så blir jobb denna sommaren med. Känns väldigt väldigt skönt att slippa ha det liggande på axlarna.

Imon har jag bara en lektion börjar 13:4 men ska träffa Ermin och Carro vid 11 så ska vi göra klart ett arbete som vi ligger efter med.

Ne ska försöka hitta flyt i mitt coaching arbete så det blir klart innan 23:59. Skriver nog lite senare!

Xoxo

I'm starting over

Ny har jag en egen desgin gjord av min kusin natlin.blogg.se, tack så mycket!
Jag ska nu börja blogga på riktigt, tror det kan vara bra för mig att få ut lite små tankar emellan åt.

Nu närmar sig studenten med stor steg och jag har MYCKET kvar att göra. Men det är bara att kämpa på. Undvika kompisar och stan på vecko dagarna och umgås med de på helgerna. Helgerna anser jag ska vara fria från plugg och ska ägnas åt kompisar och nöjen. Men det är vad jag tycker!

I fredags så träffade jag Marika vid 20:15 tiden och vi träffade upp hennes killkompis Johan. Meningen var att vi skulle sätta oss på Bulls men det var fullt där så vi satte oss på La coca en snabbis, not my favoruite place at all. Vi fick vänta läääänge på att beställa, jag tog en varmchoklad med baylies, Marika en kaffe med baylies och Johan en öl. Sen fick vi väääänta länge på att få våra grejor. När de väl kom var min varmchoklad kall, men jag hade inte ork att säga ifrån. Så nej jag håller fast vid att la coca inte är ett så bra ställe.

Vi gick sedan tillbaka till Bulls och fick ett bord där inne och Johan bjöd på razz cola, Bacardi razz & coca cola. Mycket gott, hade aldrig smakat det innan.
Sedan begav vi oss strax efter 22 till Tre hjärtan, ett ställe som snabbt har blivit mitt favorit ställe. Marika jobbar där också så vi gick dit så hon fick hälsa på sina arbeteskamrater.
Där är otroligt mysigt! Han som spelar gitarr och sjunger och får med alla som är där inne. Ja en favorit plats på helgerna.

Lördag blev också Tre hjärtan denna gången med Pilla och Böna, lika trevligt som fredagen!


Nu har jag kommit igång, nu ska jag bara hålla detta! Bara skriva ord ibland t.ex helg - tre hjärtan. Så hamnar man inte i den här svackan då man inte skriver något alls.

Nej nu ska jag  lägga mig i sängen och kolla på tv och sedan sova. Börjar halv ett varje måndag nu hur skönt som helst!

God natt folket, sov gott!

RSS 2.0