Bah gö de

Vad har jag att fundera på egentligen? Ett halvår eller 7-8 månader.. Sen kan jag göra det jag vill resa och vara borta en längre period..
Sluta tänk så mycket. Som en kompis säger:

Bah gö de. Tror det är det jag måste göra!


Smaskigt te?

Strålande sol, 35 grader varmt, underbart väder ute!! Okej inte riktigt men om jag intalar mig det riktigt mycket så kanske det blir sant?
Söndagar tillhör ju inte mina favorit dagar men jag ska försöka göra det bästa av dagen.. Jag ska på teparty hos en granne. Skönt att ha nått att göra en söndag. Sen gillar jag inte kaffe så hoppas jag hittar en smaskig te sort!
I veckan har jag bara två eductus möten, varav den ena faktikst jag känner är nyttigt - anställningsinterjuv. Kan vara nyttigt att få tips på vad man ska säga och inte för det är svårt.
Funderar på om man ska slänga på sig lite lite smink så man känner sig lite levande i alla fall. Är sjukt seg idag. Börjar bli för gammal för att vara ute två dagar i rad? Nää jag klarade 14 dagar i rad i Turkiet så vi viftar bort den tanken.

Har ni haft en bra helg? :)



...

Härlig kväll ute! Mycket folk, bra musik. Men...
Det spöregnar ute.. Hur kan man inte annat än längta tillbaka till Alanya?





Nattinlägg

Hemma efter en soft utekväll med Marika!
Har haft riktigt trevligt. Började kvällen med att bege oss hem till Malin som fyllde 25 i torsdags. Snackade skit, kollade idol och drack lite. Hur fan kunde Daniel åka ut? Han är BÄST!!
I alla fall, vi drog sedan hem till Blysch en sväng och sa hej och välkomnnade även Marcus välkommen hem. Han har äntligen fått jobb närmare Halmstad så nu slipper han jobba i Skara.
Sedan gick vi till Corner. Det är inget ställe varken jag eller Marika går till i vanliga fall och just därför vart de kul. Lagom med folk, bra musik, billig dricka.

Väldigt lyckad kväll!!

Påminnelse till mig själv: Koppla in min webcam!!

Sov gott :)


Ägg=gift

Haaallåååå Sverige!
Har haft två ritkigt slappa dagar, riktigt skönt. Sovit länge och inget gjort nått speciellt på dagarna.
Igår bjöd Hanna på lunch, tacos. Riktigt gott och mysigt var det. Tände ljus och snacka skit. De har regnat nu i två dar så gå på stan eller vara ute överhuvudtaget har väl inte vart så lockande.
Idag har jag och Johanna vart ute i flygstaden och kollat lite. Sen baka vi ananaspaj och skulle ha vaniljglass till och jag tänkte mig inte för så läste aldrig så vart de ägg i. Som tur är så hade jag bara tagit 3 skedar men har ont i magen nu.. Tur att jag slapp spy denna gången i alla fall.

I morgon, efter educutus så ska jag vara med Marika! Wiie! Sen på kvällen ska vi ut och dansa, Johanna ska också med! Ska bli riktigt härligt att umgås med henne!


Viljan




Red alert

Jäkla va de börjat bli kallt ute. Skönt att min vinterjacka fortfarande är hel, fin och varm.

I morgon har jag inget eductus så jag och Hanna ska äta lunch hemma hos henne. Tacos sa hon att hon ska laga, mums. Ska passa på att lägga mig och sova en eller två timmar extra imon med efter att jag har kört mamma. Jag älskar att sova, haha.

Jag har målat naglarna i en läcker röd färg idag från Isadora, 644 red alert heter det. Det bästa är att det räckte med att måla ett lager! Jag rekomenderar alla Isadoras nagellack, de håller hur bra som helst. Lägger upp 2 bilder en med blixt och en utan blixt.  


Waka waka

Zappade och hamnade på MTV och precis då kommer Shakira - Waka waka på. Jag fick sån härlig känsla och flashbacks från Alanya.


Slapp dag!

Ny vecka, nya möjligheter!

Jag har haft en härlig slapp dag. Började dagen med att färga håret. Det blev jätte bra! Det är väldigt mörkt men tror det komma lägga sig lite när jag tvättat det två - tre gånger.
När jag var klar med håret mötte jag upp Emilia för en härlig fika och snacka lite. Jätte mysigt! Jag är verkligen glad för att jag och hon börjat umgås!
Sedan var jag och vecko handla med mamma. Pappa vart iväg idag sen åker han till Slovenien och jobbar imon och kommer hem på torsdag så jag fick offra mig, haha.
Har även vart hos Johanna en sväng, vart längesen vi umgicks eftersom hon vart i Stockholm så det var på tiden!

Update:
Bilder på håret före och efter. Som jag skrev så tror jag och hoppas jag liiite att den intensiva mörka kommer försvinna lite. Men det brukar de göra om jag inte minns fel efter några tvättar.
Före: 


efter:




Tråkigaste dagen på hela veckan..

Hej alla fina! Har ni haft en bra helg?

Min har vart bra även om det vart lite småsegt att vara hemma i fredags och inte ha något att göra så var det ganska skönt att vakna upp pigg och glad en lördag!
Igår på dagen så vart jag bara med mina föräldrar och gick en sväng på Eurostop. Försökte hitta något att ha på mig till kvällen men de jag provade satt inte så bra eller fanns inte kvar i min storlek, typsikt. Känns som att det alltid är samma kläder på Eurostop med, precis som att butikerna, förutom H&M inte får in något nytt.
Jag och Christer pratade om att eventuellt åka till Göteborg i slutet på november och kolla lite där. Hittar man inget har man i alla fall fått lite mijlöombyte.
Jag låg även och kolla på Paranormal activity på dagen. Den vart faktiskt bra! Jag tycker den slutade lite konstigt men läste lite om tvåan så då sluta den inte så konstigt. Finns tydligen två slut. Jag och Marika har sett två helt olika slut men det slutet jag såg är den som hör ihop med andra filmen.
Dock verkar det inte som att paranormal activity 2 går i Halmstad.

På kvällen var det utgång med fina Emilia som gällde! Var jag, Emilia, Alexandra och en kompis till Emilia. Jag hade jätte kul. Vart ovanligt mycket folk ute för en lördag innan löning. Vi var på tre hjärtan som vanligt. Är så härlig stämning där inne!

Så kommer man till idag.. JAG HATAR SÖNDAGAR. Det är den värsta dagen på heeela veckan. Det finns inget att göra.. BLÄ!  Är alltid på ett halvtaskigt humör på söndagar även om jag har nått att göra..

Ska nog gå in och låna en film av min granne och dega i sängen sen :).
Imorgon ska jag äntligen färga håret!! Ska försöka ta en före bild så man kan se skillnaden i morgon!




Utekväll!



Vi ses dimman :)


Friday

Hej vänner! Har ni en bra fredag? Vad ska ni göra ikväll?

Vinterjackan åkte på idag. Jäklar vad det blåser kallt ute! Brr! Det har inte snöat mer i alla fall, det tackar vi för.
Jag har haft en härlig dag i stan med Christer, fikat och kollat runt lite. Hittade en jätte jätte god parfym som jag ska köpa när jag har pengar. Björn Borg, foxy red hette den. Luktade underbart!

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Är sugen på bio men verkar inte som att någon kan eller vill..
I morgon ska jag äta middag med Andrea sen verkar det som vi ska ut. Ska bli jätte trevligt!





Årets första

Årets första snö har hunnit falla och smälta bort. Stora flingor var det. Jag erkänner, snö kan vara mysigt. MEN då ska det komma i december när det lägger sig i några dagar/veckor. Ogillar när det snöar och det 5 min senare är slask.

Den där jobbmässan var i arenahallen idag kändes lite smått onödig. Det var nästan bara bemanningsföretag. Jag är inskriven på 3 de får räcka. Jag var där ca 1 ½ timma tror jag sen åkte jag hem. Alexandra ringde så vi fick en spontandag i stan. Man får passa på när hon är ledig, vilket inte är så ofta eftersom hon har 2 jobb.

Jag sitter på mitt rum och har tänt ljus, blir en sån mysig värme och så lyser det upp så mysigt. Sitter och kollar på vampire diaries och väntar på att lyxfällan ska börja. En tjej som heter Vanita ska vara med idag. Hon är med i programmet bartenderskolan som går på tv3.
Jag ber om ursäkt, hon är säkert en jätte go tjej men på lyxfällan reklamen så känns det lite som hon inte har koll alls! Kan nog bli lite kul att kolla på.

I morgon 10:40 ska jag äntligen till öronläkaren. Vi får helt enkelt se vad han säger. Jag hoppas på att få rör.
På eftermiddagen ska jag umgås med Christer. Var längesen vi umgicks och bara snackade så ska bli mysigt. Hoppas det inte regnar så man kan sitta med filtar och en chailatte!

Ha en mysig kväll!


Mycket bra dag :)

Jag dör! Det stinker vanilj hemma och jag får en sån jävla huvudvärk och mår illa av för stark vanilj doft, BLÄ!

I alla fall, har haft en toppen dag! Har fikat med fin fina Emilia! Var superkul och mysigt! Suttit och pratat massa! Hanna kom en sväng med! Telenor häng hann vi med också, haha!
Måste göras om snart!!

Är på bra humör bara för man haft en sån bra dag, hihi. Har köpt lite chasewnötter jag ska äta till Grey's Anatomy och illamåendet försvinner snart. Fattar inte varför jag mår illa av vaniljdoft, så töntigt egentligen.
I morgon skulle jag ha fikat med Christer men de har ändrat de jäkla schemat på eductus så ska på någon arbetsmässa i morgon så vi hinner inte inann han börjar jobba. Som tur är så är han ledig på fredag. På fredag ska jag även till öronläkaren, har fortfarande ont i öronen, att jag inte har tappat hörslen alltså..

Måste säga med: Jag saknar Jenny! Men jag tackar internet och msn! Vi lyckas ofta vara inne på msn samtidigt så vi har pratat ganska mycket sen hon åkte hihi.
Hon ska vara glad att hon inte är hemma. Idag har det vart snöblandat regn. Det var som att få isbitar på sig när de träffade en så kallt, brr!


Lääängtar!

Jag längtar till nästa vecka! Dels ska jag färga håret på måndag seeen kommer min fina Marika hem!
Vi pratade på msn igår och jag har sedan Turkiet vart sugen på att slänga på mig klackarna och gå ut och dansa.
Denna idén var Marika snabb på att snappa upp! Så fredag nästa vecka slår vi klackarna i taket.
Så fort jag börjar få pengar med från försäkringskassan (får det eftersom jag är arbetslös) så ska jag åka upp till henne i Jönköping och hälsa på :).


Fyllebild inne på tre hjärtans toa, haha!

Nu sitter jag och kollar på DHW! Älskar den serien till tusen!

Puss på er!


Brrr!

Sitter och fryser. Känns som att det är minusgrader här inne. Fast tror jag fryser bara för det är mörkt, blåser och bara är allmänt trist ute.
Jag har vart ritkigt riktigt trött idag, satt nästan och somna på eductus i förmiddags. Är så trött på att vara där nu. Det ända vi gör är att lyssna på dem när de visar powerpoint och pratar om det som det handlar om just den dagen. I morgon skulle det dock vara skrivarverkstad, fixa cv, personligtbrev, skriva in sig på bemanningssidor oså. Jag är supertaggad verkligen, haha!
Hoppas verkligen jag hittar ett jobb snart eller att tiden går snabbt så jag kan bege mig mot Norge!!
De har ändrat schemat med så vi ska på någon jädra jobbmässa på torsdag. Men jag ska fika med Christer så jag tänker bara vara där mellan 10:30-13 typ. Har inte umgåtts med Christer på länge så honom ska jag fika med!

I eftermiddags så fikade jag med Andrea. Var otroligt mysigt och trevligt! Vi har vart kompisar i så många år men har kommit ifrån varandra. Men idag så vart allt precis som vanligt, inga konstigheter. Fika måste vi absolut göra snart igen!

I morgon efter att jag varit på eductus mellan 9-12 så ska jag fika med fin fina Emilia!!


Latdag

Nu har det typiska Halmstad vädret börjat. Regn! Det är väl typiskt hela Sverige egentligen men om man pratar med kompisarna här så håller de med, typiska Halmstad vädret.
Har vart skönt att det har vart bra så länge nu.



Idag har jag inte gjort något alls, degat i fotöljen hela dagen. Har inte orkat göra nåt heller, mörkt och trist ute, man blir inte precis pigg.

Har i alla fall tre fikor planerade i veckan, det ser jag fram emor mycket :). Sätta sig med en gosig filt, en chai latte och en bara prata.
Nu sitter jag och väntar på att halv 8 hos mig ska börja, haha!

Ha en fin fin kväll :)


Måndag

Ny vecka, nya tag!
Jag hade tänkt att gå upp vid 10. Men nja blev inte riktigt så.
Jag kör alltid mina föräldrar till jobbet och hämtar dem, på så sätt har jag tillgång till bilen hela dagarna. Idag var jag hemma igen vid 8:10 tror ni jag hade nycklar med mig? NEEJ! Så jag fick köra tillbaka till pappas jobb och hämta hans nyckel sen kunde jag inte somna om.
Har duschat nu, ska strax föna håret och smina mig. Funderar dock på att äta frukost först. Ja så får det nog bli.

Idag har jag inget planerat. Ska bara ringa och boka tid till att färga håret. Tycker det är så äckligt nu, färgen är blekt sen Turkiet och jag har utväxt.. Blä! Vet dock hur jag vill ha det, vill ha det typ såhär:

Mörkt och fräscht.

I morgon är det Eductus som gäller igen dock bara mellan 10-11:30 så inte så farligt.
På onsdag ska jag fika med fina Emilia! Ska bli väldigt kul!

Självklart ska jag kolla platsbanken varje dag och kolla efter efter jobb.

Ha en fin dag! :)


Söndag

God eftermiddag! Hade ni en bra lördags kväll?
Jag satt bara hemma som jag skrev igår, var väldigt rastlös och hade tråkigt men det är faktiskt skönt och inte vara sådär dagen efter alkoholseg. Brukar inte bli bakis utan bara seg, ganska skönt på det viset.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har vart med mina mostar och kollat på skor. Den ena skulle ha ett par stövlar och den andra ett par gummistölvar så hon slipper bli blöt om fötterna när hon är ute och går med hunden.

Nu sitter jag bara i soffan och gör inget alls, zappar mellan kanalerna. Tycker inte det är nåt bra på tv. Kl 19 kommer i alla fall Gossip girl, får jag inte missa!




Tråkig helg

Vilken otroligt tråkig helg! Jag dör så tråkigt jag har alltså. Har precis kollat på Alice i underlandet, den senaste av Tim Burton. Den var väldigt bra men jag gillar Tim Burtons filmer så, tror inte alla riktigt klarar av hans stil.
Vart rastlös under filmen också i och för sig med jag fördrev tiden lite i alla fall.
Vad ska jag göra nu?
Tycker inte det känns som att någon vill hitta på nåt heller. Jag skulle eventuellt ut med Strumpan men han har åkt på en rejäl förkylning så de förstår jag att inte han orkar!
Får väl ta och göra lite grejer så jag ligger före på det vi ska göra på eductus? Ah fan va tråkigt och deprimerande att göra sånt en lördag?

Hoppas ni i alla fall har en kanon lördag :)


What to do?

Har haft en dag på stan med Alexandra idag. Var läääängesen hon var ledig mitt på dagen eftersom hon har två jobb. Hon letade efter presenter till sin pojkväns föräldrar och hon hittade till alla! Bra jobbat av oss!

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag hade inte tänkt dricka ikväll, sparar det tills imon om jag ska ut. Men vill inte bara sitta hemma och dega, blir så jävla rastlös. Hade vart soft att kolla Idol och sen köra in till stan och kolla läget.. Vi får se, vi får se!

På onsdag verkar det som att jag ska umgås med fina Emilia! Lär bli en intressant dag, haha! Vi har mycket knäppa saker att prata om, hihi!


Bild tagen från Emelie's facebook, jag och Alexandra :)



Ni får ha en fin kväll!


Lära känna nya människor

En sak jag tycker är väldigt roligt är när man träffat folk utomlands och fortsätter ha lite kontakt. Man behöver inte prata på ex facebook varje dag eller varje vecka men någon gång då och då tycker jag är jätte kul. Lära känna nya människor är något jag verkligen gillar. Så har vi det här med bloggar, väldigt många som har det nu för tiden. Det är också en grej som är väldigt roligt att läsa även om man inte känner människorna 100% eller om de bara är ett namn egentligen. Vare sig om bloggen är jätte känd eller inte alls spelar ingen roll.
Känns som jag skriver lite hipp som happ nu men ni fattar nog, haha!

Loggade i alla fall in på facebook så hade en tjej, Emelie lagt till mig. Hon är tillsammans med en kille som jobbar på Hollywood så vi träffade henne där och snacka sen vart vi på stranden ihop. Väldigt härlig tjej.
Kul att se lite bilder med!
Gud vad jag längtar tillbaka.
Älskade Alanya!


Bild som Emelie lagt upp på facebook :)! Söta Memo i bakgrunden!

Nya tag

Hittade en bild på Oliva, mig och Jenny från Alanya! Underbara Alanya. Har suttit och tänkt jag ska försöka få fram den underbara känslan som jag har i kroppen när jag är i Alanya här hemma.
Dags för lite nya tag :)



Höstpromenad

Tänk att en liten strandpromenad kan vara så uppfriskande. Varken jag eller Johanna hade något att göra idag så vi åkte först ut till stenbrottet och satte oss och tog lite natur bilder sen bestämde vi oss för att köra ut till Tylösand och gå lite och ta lite bilder.

Tylösand. Ett ställe som är smockfullt på sommaren. Man kan knappt få parkering, man får gå hipp som happ för att ta sig fram på stranden. På måndagar är det måndagsklubben och på torsdagar fiesta på Leffes (Leif's Lounge, solgården). Alla andra dagar är där fest med.
Men nu idag där vart så tomt och så tyst. Jag njöt självklart, det var otroligt härligt. Halmstad på vintern är en otroligt tråkig stad. Sommarlivet är det bästa. Alla är glada, njuter, är avslappnade. Hösten och vintern är en helt annan sak.
Vad vill jag komma fram till.. Jag har alltid kallat mig en sommarmänniska för grejens skull men idag insåg jag att jag verkligen är det. Sommar i Sverige eller sommar i Alanya dosen't matter. Jag måste ha sol och värme för att må allra bäst. Jag är absolut inte ensam om att känna detta!
Vad säger vi om att göra det bästa av situationen tillsammans? Ja så gör vi!
Slänger in några bilder vi tog idag!








Music maestro!

Min favoritlåt för tillfället!


Höst

Höst. Ja nu kan man väl inget annat än att erkänna att den är här. Det gör inte min längtan till Alanya bättre. Längtar bara ännu mer.
Känns fortfarande inte som att jag har något att hämta här. Hade man haft jobb hade man väl kanske känns lite annorlunda.
Men tanke på jobb så vart jag återigen på eductus idag. Filmvisning 2 tim och 45 min, vart inte så roligt.
Filmen var inte dålig men den blev för mycket. Var en föreläsning som de spelat in. Vissa saker som sas var vettiga absolut men inte att sitta och glo på så som man gör i sådana här sammanhang.

Jag känner mig anti och irriterad. Jag vet själv att jag skriver så med. Men jag vet också varför. Jag har fortfarande ont i mina öron och har haft i några veckor nu och nu tar det på mitt humör.
Läkaren ringer dock mig i morgon så håll tummarna!

I morgon är det inget på eductus så imorgon ska jag umgås med Johanna. Om vädret tillåter ska vi nog åka till stranden eller liknande och ta lite härliga höstbilder! Hoppas vädret är som det vart idag, inte allt för kallt och soligt! Bara solen är framme tycker jag man känner sig piggare.
Alexandra ringde mig igår och var på ett underbart humör och hon är väldigt anti höst och allt sånt dära. Solen gjorde henne på bra humör.

Ikväll är det desperete housewives igen glöm inte det!


På stranden 2 dar innan vi åkte hem, svettig och "go" :)


CV

Nu ska vi se.. Tänkte som sagt skriva ner det här om att få ett så bra cv som möjligt.
Detta som jag har antecknat har jag gjort när jag idag var på "cv skrining" på eductus. Eductus har hand om jobbgaratin (UGA) som är ett projekt man "kommer in på" genom arbetsförmedlingen.
Eductus - "Vår idé är enkel; Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coaching och matchning".

För att få ett så bra cv som möjligt:

CV (Curriculum vitae) betyder levnadsbeskrivning.
Syftet med cv't är att berätta vem man är, sälja in sig själv hos arbetsgivaren genom samlade erfarenheter, utbildning, förmågor.

När man söker ett jobb säljer man en produkt, man säljer sin arbetskraft. Förstår ni hur jag menar? De betalar dig lön för att du ska ge din arbetskraft.
Om arbetsgivaren ser att du har lagt ner mycket tid på ditt cv så kan bara det göra att du kommer ett steg närmare jobbet. Vill man änns läsa ett cv som inte är organiserat och ser bra ut vid första anblick? Ha lite större och fetare stil på överskriften om de man ska skriva om ex tidigare jobb/praktik.
Cv't ska presentera dig som en intressant och kompetent person, ge en positiv bild.
Man ska visa vad man kan tillföra företaget så det gäller att berätta "rätt" saker om sig själv - utifrån arbetsgivarens perspektiv. Undvika inget och inte.

Texten i cv't ska också tala för sig själv personen som läser ditt cv ska inte behöva gissa sig fram.

Vad ska då finnas med på cv't? (Educutus) 
- Kontaktuppgifter: Namn, efternamn, personnummer, mailadress, mobilnummer (detta är vad jag anser)
Kontaktuppgifterna ska stå med på alla sidor.

- Arbetslivserfarenhet, skriv även med praktik. Tänk på att de senaste du gjorde ska stå först. Var det 1 månadsen du jobbade på ex H&M så ska det stå först. Så man kan skriva de 3 senaste jobben först till exempel.

- När man skriver ner sin/a utbildningar så använd inga förkortningar.
Glöm inte att skriva ner kurser som du kanske gått utöver din/a utbildningar.

- Körkort

- Datakunskaper - om du kan alla office paket osv.

- Militärtjänst

- Språk - grundläggande, bra, avancerad

- Referenser - Glöm inte kolla så det är ok att skriva ner den personen som du vill att en eventuell arbetsgivare ska ringa. Skriv även ner vilken tjänst din referens har.

- Övriga meriter (de på eductus rekomenderade väl inte denna punkten så starkt..)

- Sidnumrering - Tänk på att papper lätt kan försvinna.

Skriv tydliga rubriker med VERSALER eller fetstil alternativt understruket.

Var konkret:
Beskriv vad du lärt dig.
Hur har du lärt dig?
Vilka olika saker har du prövat?
Viktig lärdom/insikt?

Glöm inte att kontrollera stavning och grammatik. Struktuera information på ett enkelt och lättöverskådligt sätt.


Det var de jag antecknat. Självklart kan man inte eller behöver inte ha med alla punkter, det kommer inte jag ha när jag ska fixa till mitt. Men man ser ganska snabbt vilket som är det viktigaste.
Återigen detta jag har skrivit ner har jag antecknat idag när jag var på Eductus som hjälper folk med att förbättra cv, arbetsinterjuver, personligt brev oså. Detta är alltså inget jag kommit på.

Jag hoppas detta hjälper någon i alla fall. Jag fick reda på saker idag som kommer göra mitt cv bättre. Vem vill inte ha ett riktigt bra cv?

Ha en trevlig kväll :)!!


11 oktober

Nu har du vart borta en hel vecka!
Hoppas du mår bra och har det bra i USA!
Jag saknar dig alla redan!



Cv grejen på Eductus idag var faktiskt lärorik, många saker man inte tänkt på. Kan skriva ner de punkter vi antecknade sen. Vem vet kanske någon av mina läsare som får en "aha ja det är sant att man inte tänk på det". Jag fick några små sådana. Jo men så gör jag, jag skriver ner dem här sen!


Volbeat

Här kommer 2 videos från Volbeat konserten.


10-10-10

God eftermiddag mina vänner!
Hur mår ni idag? Har ni haft en bra helg?

Nu funkar internet på min dator igen!
Min har vart väldigt bra! Först var det konsert i fredags som var toppen! Igår firade vi Sophia. Var jätte trevligt. Kul med nytt folk med. Sophia har jag inte kännt speciellt längre, hon är tillsammans med min kompis David så det är så jag har lärt känna henne men hon är sjukt härlig!
Det var härlig musik, eller ja ett tag sen var det några tjejer som tog över som inte hade den bästa musiksmaken, haha men det gick!
Vid 00 tog jag, Jimmy, Strumpan och David taxi in till stan där vi först gick till Bulls och sedan gick jag till tre hjärtan. De hade dj där igår. Vanligtvis är det trubadur men ingen av dem kunde. Men helt ärligt så borde de ha en helg i månaden då de har dj för variationens skull. Min kompis Padde är det som spelar när de väl tar in dj och han är sjukt duktig. Han förstår liksom vad det är för musik som ska spelas på tre hjärtan så det blir grymt. Hörde många säga det att de gillade väldigt mycket att det var dj och att musiken var skön!

Nu på morgonen har jag städat mitt rum. Har packat upp det sista i resväskan. Har låtit den ligga för det känns bättre då, precis som att om den ligger kvar så får jag för mig att jag snaart ska åka igen och då mår jag bättre. Sjukt töntigt I know! Men nu är här rent och fint! Skulle dock vilja måla om men ska jag ändå flytta till Norge efter nyår så är det onödigt. Jag tror inte änns jag kommer få ha kvar mitt rum om pappa får bestämma, haha!

I nästa inlägg slänger jag in en eller två filmer från volbeat :)


Ha en skön söndags eftermiddag!




Volbeat

Volbeat's konsert igår vart riktigt riktigt bra! Som många vet och säkert vart med om så blir man ofta besviken på en konsert för de låter inte alls som på skiva, men jag personligen tyckte att Volbeat var sjukt bra live!
Dem ska jag defintivt gå på igen!

Vårt internet har dött. Eller ja det funkar på den stationära datorn men inte det trådlösta så funkar inte på varken min laptop eller min lillebrors. Sucks! Gillar inte att sitta här nere. Har inga bilder eller nått.
Nu under dagen har jag inte gjort något speciellt alls. Har legat och kollat på svärdet i stenen. Jag älskar tecknade filmer, speciellt de gamla disney filmerna!

Ikväll ska jag hem till David och Sophia. Förfesta lite och fira Sophia som fyllde år häromdagen. Ska bli trevligt, känns som om att de var längesen jag var på förfest men det var det inte. Bara jag som fortfarande saknar utelivet i Alanya, haha.

Tror jag ska gå in på tv4.se och kolla på gårdagens Idol.. I år är det sjukt många bra. Vet dock redan vem som åkte ut men kan vara kul att höra dem!

Ha en trevlig kväll :)!


Live your dreams


7 oktober

Guitar gangsters and cadillac blood...
Sitter och lyssnar på Volbeat. Ser jätte mycket fram emot att se dem i morgon.
Jag har väldigt bred musiksmak, som nu kan jag sitta och lyssna på rock men i bilen har jag min brända skiva från Turkiet med några låtar som spelades mycket på Casablanca (dansmusik).
Jag, Johanna, Jimmy och David kommer åka i samma bil upp. Dock ska David dit med en annan kompis eller så och de har sittplats biljetter vi andra har ståplats biljetter.

Mötet idag på de Eductus sög väl inte så hårt men det var fortfarande inte intressant. Jag har så ont i öronen med så det var bara jobbigt att lyssna och näsan rinner.
Vet inte alls hur de ska gå i morgon med öronen kommer väl smälla av men det får gå. Jag ska stå ut haha!

På lördag blev jag hembjuden till Sophia och David. Sophia fyller år idag så de ska ha en liten förfest aktigt. Ska bli jätte trevligt!

Undrar hur min fina Jenny har det? I morgon fredag så ska hon träffa sin värdfamilj. Ihh, är nervös för hennes skull. Men efter det hon har berättat så kommer detta bli jätte bra. Barnen kommer älska Jenny!!




negativ?

Snart snart börjar Grey's Anatomy!

Ska lägga mig direkt efter det hade jag tänkt. Har haft huvudvärk nu i 4 dagar men det kommer säkert från förkylningen jag har. ¨
Jag är så fruktansvärt otaggad inför morgondagen så det är sjukt. Kl 11 ska jag till det är jäkla eductus igen, de som har hand om det här jobbagartin som man "kommer in på" genom arbetsförmedlingen.
Då vid 11 är det ett personligt möte med en av dem som har hand om detta för att de ska lära sig mer om mig. Visst fine de kan jag väl gå med på. Men sen ska jag tillbaka kl 13 för att mellan kl 13-15 lyssna på någon brud från IF Metall, alltså? Jag hatar att sitta och lyssna och då menar jag verkligen hatar. Jag bara blir trött och gäspar och ja. Tror många känner igen sig i det där.
Skulle inte förvåna mig om hon har jobbig röst med bara för jag har ont i öronen..
Gud va negativ jag är men ja åter igen, tror folk känner igen sig.
Varför sätter de inte såna möten tidigare? Jag personligen tycker dagen blir förstörd när man sätter det vid den tiden..

Ne hoppas Grey's avsnittet är bra idag. Men de borde det ju vara med tanke på hur säsongen slutade!

Vi hörs imon ni fina läsare.
Sov så gott sen!


Öronproblem

Vaaaaa? Känns som jag frågar det kanske mycket. Meeeen det är bara för jag har ont i öronen. Har haft det ett tag.
Var hos doktorn idag i alla fall och han sa att jag har vätska bakom trummhinnan sen förra öroninflammationen.
Eftersom mina öron krånglar ända sen jag var liten av och till så ska jag hålla på med kortisonnässpray nu och om det inte är bättre i öronen om 2 månader ska jag kontakta läkaren igen för att ev operera in rör.
Ska jag vara ärlig hade det vart skönt att få rör.

Från en sak till en annan. På fredag är det Volbeat i Göteborg! Blir nog dock inte övernattning men skönt att komma iväg för en dag i alla fall!

Ullegull ringde mig idag. Verkar som att de blir Norge efter årsskiftet för min del!!!! YEEEY!
Jobba jobba = tuuuuurkiiieeet lääänge!!!!
Hennes telefon samtal gjorde min dag. Låg bara i soffan och snörvlade och hade ont så det gjorde allt bättre, hihi!


5 oktober

Har precis skaffat skype. Har haft ett konto innan men glömt både lösenord och användar namn så skaffade nytt istället. Men skype kan jag nog lite enklare prata med in fina Jenny. 
Hoppas hon har det bra i USA. Just nu är hon i New York. Saknar henne redan men är så glad för hennes skull att hon får göra detta som hon vill!
Var på Eductus idag, dem har hand om den här jobbgarantin som man kommer in på genom arbetsförmedlingen. 
Dock satt jag bara och blev irriterad, ska dit ca 3 gånger i veckan för att sitta och lyssna på saker. Alltså jag och sitta och lyssna det funkar inte. Jag blir bara trött och irriterad och hänger inte med. Jag har svårt för att koncentrera mig. Jag har skämts för det innan men vafan jag är inte den ända. Jag har fått kämpa mig i genom skolan pga det. Men för det är jag inte dum. Jag är inget geni men jag känner mig lagom allmänbildad. Även om jag inte hade VG eller MVG i allt så har mina föräldrar alltid alltid berömt mig och söttat mig när jag kommit hem med ett starkt G. Jag älskar dem för det, jag älskar dem för de aldrig ha satt press på mig och för de alltid ha sagt att ett G är lika bra det.
Till nått annat, kl 21 är det premiären av DHW! En ny hemmafru såg jag på reklamen att det kommer. Undra va det är för hemlighet Bree ska berätta för Gabrielle. Hur blir det med Susan och Mike's flytt?
Det återstår att se. I morgon är det Grey's Anatomy, jag längtar!!!
Tror jag ska köra ner och köpa lite cashewnötter och ha till DHW faktiskt.
Inget jag hade tackat nej till nu!



Pic's


Jag saknar Alanya och jag saknar er!


Passion for blogging!

Jag har verkligen börjar tycka det är kul att blogga. När jag skapade denna bloggen var det bara för att och uppdateringen fram tills nu har vart dålig. Men nu så tycker jag det är kul. Även om det jag inte skrivit är så överdrivet vettigt så känns det skönt för mig efteråt att ha fått skriva av mig.

Jag sitter och kollar på halv 8 hos mig. Jag vet, jag tänkte det innan med "pensionärs program". Men ne det är jätte kul att kolla på.
Denna veckan är det par som tävlar. Jag vet inte riktigt om detta programmet ska vara med par utan det ska vara en som tävlar. Dock har det ju bara varit ett avsnitt så vi får se jag kanske ändrar mig. Det var bara ett par som jag gillade, bögparet. De kändes äkta, såg kära ut, gulliga ja. De andra kändes lite "fake" eller vad man ska säga.

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen igen. Eller nu när det är jobbgarantin i 6 månader så är det något som heter Eductus som har hand om mig så ska dit. Ligger tydligen vid maxi högskolan. Hoppas jag kan börja få pengar snart! Fast allra mest hoppas jag på att få jobb. Vilken lycka det hade varit.

Hm nu såg jag att Top model 14 börjar. Men tanke på det denna veckan börjar både Desperete housewives och Grey's Anatomy!! YEEY!
Grey's Anatomy slutade så sjukt bra så avsnittet på onsdag lär vara riktigt spännande.

Nu ska jag dricka te och spana in Top Model.
Ha en trevlig kväll sötnosar!


Hmm

Jag förstår inte.
Har vart inne på arbetsförmedlingens hemsida och kollat på platsbanken. Var inte speciellt många nya jobb som jag kunde se.
Men till det jag inte förstår. De som söker nytt folk att anställa. Dem vill helst att man ska vara ung, runt 20 års åldern, ha jobblivserfarenhet och möjligtvis högskoleutbildning. Jag får inte ihop det? Är man 20 år så har man inte riktigt det.
Är det en klädbutik som söker så ska man helst att jobbat i butik innan så de slipper den "långa" upplärningsprocessen.
Ja, det är nog många som inte riktigt förstår.

Har tidigare idag varit en sväng med Johanna. Hon köpte jätte snygga stolar till sitt matsalsbord. Tror de kommer bli jätte snygga i lägenheten och till bordet.
Vi gick lite på rusta, blooms, chili, jysk. På blooms har de en sån snygg lampa! Jag vill haaaa deeeen!!! Har tagit kort på den men inte lagt in de på datorn än, kan visa den i nästa inlägg. Tror inte det är så många som tycker den är snygg men jag har liiiite konstig smak. Eller ja jag har grått på mitt rum, mycket grått, svart, rött så denna lampan blir liksom färgklick!

Är hemma nu, känner mig inte så pigg. Huvudvärk, trött, förkyld och hostig. Får vila i veckan för på fredag är det Volbeat i Göteborg :D


3 oktober

Har spenderat kvällen hos Jenny. Min fina Jenny, nu börjar ditt äventyr.
Jag saknar dig redan! Men jag vet hur mycket du vill detta och därför är jag glad. Du har fått en kanon familj och du kommer nog trivas väldigt väldigt bra.
Glöm inte skriva på facebook så snart du kan!!


Jag var tidigare och spanade in Johannas nya lya. Riktigt snygg lägenhet! Hade velat ha den själv faktikst.
Lagom stor, snygg design på själva lägenheten. Johanna kommer göra den ritkigt snygg.
På fredag ska vi till Göteborg och se Volbeat. Verkar som vi ska sova hos Johannas kompis med och köra en liten utekväll där med.

Phu har tankarna på annat håll. Kommer bli så tomt här hemma utan Jenny!

Vi hörs imon!



Andra oktober

En lugn helg har det blivit. Känns lite konstigt, har vart ute hur många helger som helst i rad i flera månaders tid.
Det är väl skönt på sitt sätt men jag är så rastlös.
Skulle egentligen ha varit med en kompis idag men ja hon ställde in för att vara med andra kompisar. Lite besviken är jag och de tror jag hon förstår med. Men får väl skaka av mig det men hon får allt höra av sig till mig nästa gång.

Sitter och kollar på Beck: Roseanna. Filmen är från 1993. Faktiskt ganska kul att kolla på såna här gamla filmer. Den är bra ska jag erkänna. Jag gillar kriminalthrillers. Beck & Wallander filmer är de få svenska filmer som är bra. 

Lunchade på stan idag med Alexandra och Jenny. Kan inte fatta att Jenny på måndag åker till USA i 13 månader. Vill att hon ska stanna hemma här i Halmstad med oss men samtidigt är jag så glad att hon har fått en värdfamilj! Vet hur mycket hon vill detta. Hoppas att hon kommer trivas som fisken i vattnet! Är stolt över henne att hon tar chansen, gör något nytt och ger sig iväg själv. Glad är jag att facebook, msn & skype finns, så man kan hålla kontakten alla dessa månader. Kommer verkligen sakna henne!
Igår var vi hemma hos henne och kollade på Idol. Har tagit alla chanser jag kan att umgås med henne.

Med tanke på Idol, är det inte väldigt många bra i år? Personligen är nog dessa som är vidare de bästa genom alla Idol säsonger. Kommer bli väldigt väldigt tufft! Kommer vara svårt att rösta med, telefonräkningen kommer nog bli lite högre än vanligt. Att Geir kom med tycker jag är häftigt, hoppas också han kommer långt för vilken röst han har!

Har inte hört något på jobbfronten än men i och för sig så är det bara några dagar sen jag sökte. Skulle tro att jobben fortfarande ligger ute. Hoppas verkligen på ett av jobben jag sökt, tror det hade passat mig bra. Håll tummarna åt mig är ni snälla!

I morgon är det återigen sunday night football. 22:15 spelar Eagles - Redskins på nya kanalen tv 10 - den ska jag verkligen se. Ska försöka få pappa att sitta uppe med mig även om han börjar 8 dagen efter. Vi är ju båda Eagles fan's så då måste man ju i alla fall se liiite av matchen.
Älskar att tv 10 sänder NFL matcherna!!

Nu får jag nog engagera mig lite mer filmen.


Bilden är från igår när jag vart hemma hos Marie och fikade med henne, lilla Alec och Jennica.


RSS 2.0