...


Kvällshelgfikor!

Waaaddaaappp?! Ljuva söndag. Okej då jag avskyr söndagar. Värsta dagen på hela veckan, ärligt det händer ju ingenting!
Vad gör man då? Jo jobbar och tjänar lite dinero. Det var slappt på jobbet idag. Från 14:10-17:30 så hade vi inget att göra. Jag gick parkeringsrundan, skönt väder men det tog bara 30 min sen så gjorde jag som alla andra, flummade runt. Söndagar är en slappe dag på jobbet även om vi gör det vi ska så ja ni fattar.
I fredags tog jag en kvällsfika med Dino. Hade supertrevligt! Är så glad att vi är tillbaka i samma vänskap!!
Efter fikan gick vi till Bongo's Bodega som vår vän äger. Ingen av oss hade fått tummarna ur att gå dit än så vi gjorde det nu. Dino tog någon öl och jag apelsinjuice så snacka vi skit.

Jag gillar det här "nyktra" livet. Visserligen började det med att jag inte alls mådde bra och hade inte lust att göra något men nu när jag mår bättre så är det faktikst nästan roligare att fika och snacka skit än att ränna runt på stan. Sparar ju lite pengar på det med. Jag och Dino prata om att köpa lite spel och ha spelkvällar hemma och köpa hem vin istället.
Mycket bra plan av oss!
Igår hängde jag med Madde, hon bjöd på mat. Potatisgratäng och kotlett. Yummy!
I morgon är jag ledig men ska till arbetsförmedlingen. Dock gillar jag faktiskt min handläggare där så känns ok. Hon är väldigt bra och lyssnar och försöker verkligen hjälpa en så att jag också ska bli nöjd liksom.
Skönt att det finns sådana på arbetsförmedlingen också!
Nu ska jag dock bädda ner mig, sov gott!
Jag och Dino för något årsedan!



God natt!

Hallelihallelå! Hur är det denna torsdag kväll?
Kan börja med hur min onsdag var? Började dagen med att gymma 1½ timma med Madde. Riiiktigt gött, körde armar/bröst och rygg/nacke. Har liiite träningsvärk idag måste jag allt erkänna. 
Sprang lite med men får så ont i fötterna. Får ont i fötterna bara jag är ute och går. har köpt ett nytt par träningsskor och de hjälpte icke. Får ont insidan, hålfoten. Aj aj.
Jobbade sedan 1515-1945. Jag och Madde åkte sedan till James en kväll, vart quiz men vi hade inte så kul så vi åkte hem igen. Fjontade oss lite i bilen, körde en sväng på hemvägen och sjöng.
Idag har jag inte gjort nått speciellt alls förutom att jobba. Dock vara 4,5 timma idag med. Men det är bättre än att vara arbetslös. Har ju långpass då och då, som på söndag ex 12-1930.
Ja det var min sammanfattning på mina två dagar. Inte jätte intressant kanske.
Denna helgen händer det inte så mycket. Dels så är lönen i stort sätt slut. Sedan ska jag ju jobba på söndag och sen så ja händer det ingenting?
Nu ska jag ta ut linserna och borsta tänderna och bädda ner mig. 
Sov gott!

Dålig uppdatering

Shit pommfritt jag har inte bloggat på länge.
Vad har jag gjort istället? Bra fråga.. Latat mig, jobbat, hängt med vänner.
Min lillebror fyllde år i fredags så i lördag firade vi honom. Han fick ett spel till xbox360, ett amerikanskt fotboll spel av mig sen fick han bara pengar. Han har köpt en bil för 3000 typ som han ska rusta upp då han går fordon på gymnasiet.
På kvällen gick jag ut och åt på wild west, såå gott det var. Åt det vanliga, oxfile fajitas. Yummy! Ska äta där igen den 28:nde då vi ska fira Marika. 
Hon var här idag och chillade. Vi pratade lite om resa, hihihihi. Ohh vad jag vill resa i år igen! Bara till att spara spara och spara!! Ska göra upp en budget för mig själv. 
Tur att jag inte köper kläder så ofta då jag har uniform på jobbet. Litet + i alla fall.
Ne ska inte börja ordbabbla. Ska bädda ner mig i min nybäddade säng. Städade, dammtorkade, dammsög och bytte sängkläder efter Marika var här. Så fräscht det känns nu och jag kan lägga mig med gott samvete!
Jag och Marika för 2-2½ årsedan tror jag!



Hejsan svejsan! Har inte hänt så mycket de...

100media_imag125 (MMS)

Hejsan svejsan! Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Har fixat naglarna dock. Känner mig mycket fräshare nu :). I morgon ska jag jobba 1515-1945. Är ledig i helgen, skönt :)


Svårt för att sova

Good afternoon ladies and gentlemen!
Har precis kollat på senaste avsnittet av Revenge och ätit lite. Ska köra mot jobbet snart, 1515-1945 jobbar jag.
Är ganska trött, har fortfarande svårt för att sova, somnade nog vid 3 inatt. Suger ganska hårt då jag ska jobba morgon imon och om jag då inte kan sova inatt så blir det tufft i morgon.. Tur är väl att jag slutar kl 10 så kan powernapa i värsta fall.
Ska upp och byta om för att sedan köra. Ha en fortsatt bra dag! ♥

Det finns inte så mycket att uppdatera om ...

bilder_dsc01583 (MMS)

Det finns inte så mycket att uppdatera om angående söndagen, har bara jobbat 12-1930. Så säger God Natt i stället :)


Kronjuvelerna

Hallå i stugan!
Hur har helgen vart hittills? Lång helg och allt. 

Jag var ute en kväll igår. Den började hos Dino då det blev lite skitsnack och vin. Vi bar vid 00 tiden oss in mot The corner där det blev cider någon drink och lite dans.
Vid halv 2 tiden gick Dino hem och då hade de andra redan gått mot James rockbar så jag gick det med och träffade lite andra kompisar och snacka skit med. Bussen hem ska gå 2:40 så jag var där i god tid, vid strax efter 2:30. Stod där och frös och frös men ingen buss kom. Som tur är så stod min gamla klasskamrat där med mig som skulle ta samma buss. Vi gick in på hlt.se hemsida för att se så att bussen verkligen gick och där stod det kraftig försening så den gick vid 3:00 istället.. Så retligt att stå där och frysa!
Jag hade dock en trevlig och bra kväll!
Idag har jag bara tagit det lugnt hemma, har dock inte vart bakis eller nåt bara lite trött eftersom man kom hem senare än man räknat med.
Nu på kvällen hyrde jag, mamma och pappa film.
Kronjuvelerna.
Handling:
Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.
Filmen är 120 minuter lång men det märker man inte av utan det är underhållande 120 minuter Jag tyckte filmen var väldigt bra och en sådan film som jag i alla fall kan se flera gånger.

6/1-12

Ack har inte bloggat på ett litet tag, skäms på mig!
I onsdags hade jag "massa" att göra. Började dagen med att åka till Emilia och snacka skit. Vi åkte till Vladdis grav där gravstenen har kommit upp, väldigt fin.
Efter vi varit där så åkte vi hem en sväng till Vladdes familj och var där en stund. Jag kunde inte vara där så länge då jag hade ett läkar besök. Går dock inte in på det.
Efteråt så åkte jag hem en sväng till Christer och tog en kopp te sedan hem en snabbis och byta om för att sedan gymma lite med Madde.
Igår fikade jag med Sofia och Dino en sväng. Perfekt att fika när det är pissväder ute, regnade igår.
Jag längtar väldigt vädligt mycket efter sommaren, sol och värme!
Häromdagen hade jag på mig en ny tunika från mandeldesgin.se. Jätte fin och snabb leverans. Beställde den 30/12 och fick hem den 2/1.
Min saknade vän♥




Jag ska snart börja göra mig i ordning. Ska hem till Dino och sedan ut en sväng ikväll.
Har inte vart ute på ett tag så blir kul.

Slapp dag

Så har yttligare en dag passerat och jag har inte gjort mycket alls.
Har haft jätte svårt för att somna nu några kvällar så låg och drog mig länge idag efter att klockan ringt. Gick upp och gjorde mig i ordning och stack och handlade mjölk som var slut här hemma, köpte nässpray till mamma och lämnade på hennes jobb med.
Värmde till mat och kollade på senaste pretty little liars.  Så bra, har väntat länge på att det skulle starta igen. Det är en drama, mysterie, thriller serie. Rekomenderar den starkt!
Har jobbat 4,5 timma idag med. Slapp dag, hade bara 2 avgångar. Fick dock vara ute i slutet av kvällen och jävla va blöt jag blev. Fryser nu men är ju bara för man suttit 30 min i bilen hem i blöt jacka, blöta kläder och skor.
Tänkte bädda ner mig snart och se om jag kan somna i tid idag. Det konstiga är att jag är verkligen trött men kan inte somna.
Ska i alla fall vara med Emilia i morgon innan jag ska till läkaren 14:30.

2/1 -12

Andra dagen på nya året. Jag har jätte lite jobb denna veckan. Till och med ordinare har få timmar. Vi har inte så mycket flighter denna och nästa vecka så. 
Ganska skönt att vara lite ledig men samtidigt går man miste om pengar. Jag måste verkligen få tummarna ur och söka. Men det var som jag sa till Emilia idag under vår lunch, hur lätt är det att söka jobb när jag inte vet vad jag vill? Ack ack, det är inte bara jag som har de problemen. Vi får se hur allt löser sig i slutändan.
Som jag skrev så har jag lunchat med Emilia idag, hon fick även sin julklapp. Hon blev mycket glad! Verkade som i alla fall så det känns bra!
Nu tänkte jag kolla om senaste avsnittet av pretty little liars har kommit upp, det har vart uppehåll lääänge nu.

Nytt år, nya möjligheter?

Årets första inlägg! Hur jag spenderat första dagen i 20112 då? Jo jag har jobbat mellan 13-19. Skulle egentligen slutat 2030 men de hade gjort fel på våra tider så fick gå hem tidigare. Mycket skönt.
Igår var en väldigt lugn nyårsafton. Var med mina föräldrar hos deras vänner, åt mat och snackade. 
Vid 1:30 låg jag nerbäddad i sängen hemma.
Denna veckan har jag inte mycket jobb utan bara 1515-1945 på tisdag och sedan på söndag. Ganska skönt med lugn vecka på det nya året.
Ska bli kul och se hur detta året blir. Det kan ju inte bli värre än 2011?!
Förhoppningsvis: nytt år, nya möjligheter.

RSS 2.0