Yeeees Frankrike är VM mästare!! Jag pers...

100media_imag069 (MMS)

Yeeees Frankrike är VM mästare!! Jag personligen tyckte att om inte Sverige vann VM skulle Frankrike göra det så jag är glad! Tummen upp!!


I'll move to

Det blev inget brons för Sverige. Tyvärr. Men jag tycker att vi har gjort ett väldigt bra vm. Jag tror väldigt många trodde att Sverige inte alls skulle ta sig så långt.
Jag är nöjd!
Nu är det Frankrike - Danmark på tv. Jag hejjar på Frankrike som för tillfället leder med 3 bollar, gött!

Igår var det födelsedags firande hemma hos André. Var riktigt roligt måste jag säga. Lagom med folk hemma hos honom, lyckat! I stan var det lite sådär.
Det var väl tänkt att vi skulle vara på Mårtensson men så kommer lilla jag och förstör. Jag är yngst, 90:a och det var leg 88 så ja, jag + 4 till begav oss till tre hjärtan.
Jag har typ haft dåligt samvete, känns som man förstör.

I veckan är det jobb måndag 5:30-10, tisdag 13-20, onsdag ledig, torsdag 5:30-14 och fredag 14:30-20.
Jag hoppas bara min hosta och förkylning går över snart. Känns lite som att jag kommer gå tillbaka ett steg nu i veckan och bli trött och hängig igen bara för man går upp tidigt och sådär..


"I'll move to paris, shoot some heroin and fuck with the stars"


Saturday night fever

Ikväll är det födelsedags firande på schemat så jag byter ut hostmedicinen mot vin! Borde ju funka eller?
Kan ju chansa i alla fall.

Igår hyrde jag, mamma och pappa i rymden finns inga känslor. Väldigt bra måste jag säga. Annars brukar svenska filmer vara sådär men denna gilla jag. En sådan film man kan se flera gånger med.

Nu vid 19 ska jag ta bussen till Emilia så har vi följe sedan.
Kvällens outfit blir min nyårsoutfit, den är ganska enkel så passar en helg med.



Trevlig kväll!


Fett mäktikgt

Hostmedicin är kung måste jag bara säga.

Till att börja med, tråkigt att Sverige inte kunde slå Frankrike. Men vad ska man säga? Franrike är sjukt bra, regerande em mästade, vm mästare och os mästare. Dock tycker jag att Sverige hängde med otroligt bra!

Idag har jag färgat håret. Lite segt var det att gå upp, skulle vara där kl 10. Har vaknat säkert 10 gånger av att jag är mega täppt. Nässpray hjälpte inte helt 100 så har sovit med munnen öppen hela natten, fräscht.
Men vid 10 var jag där. Tog en mörkbrun färg igen, enligt mina kompisar passar jag bäst i det så. Dock tog det längre tid än räknat för fick inte riktigt rätt färg på slingorna till en början. Har alltid i lite slingor för att mitt hår ser så platt ut annars.
Men nu är jag mega nöjd! Love it!

Skulle egentligen på filmkväll nu men det blev inställt så jag slängde i mig hostmedicin i stället. Övar på att dansa inför kvällen, höhö. Okej då jag har lite överenergi. Emilia blev glad för bilden hon fick ialla fall, tror jag.



(fråga mig inte varför bilden blev suddig)

Mina nya skor. Älskar färgen!


Barnasinnet är bra att ha kvar! Älskar att fjonta mig :)

Oj, jag har inte bloggat på några dagar. Inte för att jag gjort något speciellt.
Har jobbat och umgåtts med Emilia typ.

Igår fikade jag och fick på stan med Sophia. Vi har bara umgåtts på förfester eller på krogen innan så vart kul att umgås själv och snacka. Vi planerar att dra ihop några och käka på wild west. Mums va gott!
Jag hittade även ett par skor som jag älskar! Jag skrev ju för ett par dagar sen att jag vill ha ett par vinröd aktiga converse. Igår gick vi in på DNA så säger jag det till Sophia, vad hittar jag där inne? Ett par vinrödaktiga converse på REAN! Att jag blev glad. Dock är det den smala modellen men de satt snyggare än vad jag trodde. 400 kr senare och de är mina. Har aldrig vart med om att de rear ut converse men hon inne på DNA sa att de var för de hade bara 3 par kvar + att de var förra årets färg typ. (Ska ta bild och lägga ut imon typ)
Nu längtar jag bara till våren så jag kan ha dem till ett par shorts och ett par bruna ben.

Idag sjukanmälde jag mig faktiskt från jobbet. Har vart hostig, snuvig, hals ont och trött hela veckan men har jobbat i alla fall men när jag vakna idag så kände jag i hela kroppen att jag behövde en dag i soffan. Är ledig fre, lör och sön så hinner vila.
I morgon ska jag bara färga håret och sen bara va med på filmkväll. Perfekt!

Jag och Emilia fjontade oss som sjutton igår. När vi handlade så sålde de ut julkinder ägg 4 för 10. Tror ni vi kunde låta bli? Nepp! Vad gjorde vi mer? Jo den här plastgrejen leksakerna ligger i, vatten + bakpulver = de "sprängs". Vi är otroligt mogna!

Hm ja lite babbel om min ändå så ointressanta vecka. Färgen håret ska bli i morgon, lite mörkare brunt än vad det är nu, (färgen är ju sliten brun nu typ).

Snart februari vilket betyder en månad närmare att min fina vän kommer hem!


Massa babbel blev det mest i inlägget

Wie, löning i morgon!
Det ända jag har planerat lägga pengar på denna månaden är att färga håret så känns skönt. Eller ja, bensin och telefonräkning också.
Jag måste säga att ha gått arbetslös så länge som jag gjorde faktiskt var ganska bra för nu när jag får lönen så känner jag att jag kan klara mig på kanske 2000-2500 (alltså, fika, shopping, gå ut pengar, tror inte änns jag kommer göra av med det) sen bensin och mobilräkningspengar är ett annat konto. Men till saken jag tror att jag kommer kunna spara ganska så mycket. Sparande betyder resa, haha! + sparande till annat framåt tiden, men mest vill jag resa!

Jag vet att många tänker, spara bara för att resa. Jag är 20 snart 21 klart att jag ska passa på att resa. Självklart tar man inte vartenda öre på fickpengar, lägenhetshotell är bra då kan man göra sin egna frukost och laga sin egna lunch ibland, jag tröttnar på att äta ute..

Ikväll tror jag att jag ska hem en sväng till Emilia, hon har ju vart i Norge hela helgen. Jag tror nästan att de är första helgen sen vi börja umgås i oktober som vi inte setts på hela helgen, haha!

¨
Hur kan man inte vilja åka utomlands?


Underbart Sverige, UNDERBART

Sverige - Kroation 29-25, fy helvete vad underbart! Handboll är underbart, speciellt när Sverige spelar som de gjorde ikväll. Underbart verkligen!
Nu hoppas jag på att Danmark vinner över Argetina så är vi vidare direkt i semifinal!

Kl 21 börjar matchen mellan Chicago Bears-Green Bay Packers. Go Bears! Dock kan jag inte kolla så länge eftersom jag ska upp vid 4 för att jobba.
Det är inte långt kvar till Super Bowl, 6 februari.

Jag är en sport nörd :)


Slut på veckan

Här är vi igen, slutet på veckan. Går dagen vart faktikst rolig. Började hos Fidde på inflyttningsfest. Var kul att träffa folk man umgicks med för några år sedan. Vid 00 började vi röra oss mot stan. Jag och Hanna gick till bullen snabbt för att säga hej till Johanna och hennes nya pojkvän, gotlänning så han fick säga några siffror, haha!
Vi hade tänkt kolla läget på tre hjärtan men där var knappt någon vi kände så jag och Hanna begav oss istället till corner. Där gick också någa av de andra som var på förfesten. Dansa loss och bara hade kul.
Fidde som hade festen fick dock gå hem lite tidigare, haha! Riktigt snygg lägenhet hade han måste jag säga. Perfekt läge närma stan.

Jag vill också flytta och bo närma stan! Jäklar..
Med tanke på att vilja flytta så måste jag leta efter ett jobb till här hemma. Jag trivs verkligen på flygplatsen men de timmarna räcker inte för att kunna skaffa eget så ja ett jobb till hade passat bra.

Idag ska jag nog bara vara hemma och vårda min förkylning + att det är handboll idag. Wiiiie!




Saturday

God morgon!
Jag vaknade innan klockan idag. Hade ställt den på 11 men vaknade 10 av att jag vart jätte täppt.
Ska strax föna håret. Jag har testat att inte använda balsam i några dagar nu utan bara shampoo så tar jag bara lite kräm i håret för att det ska bli lätt att kamma ut och hittills så verkar det funka (det blir inte fett på kvällen längre).

Ikväll är det inflyttingsfest som står på schemat. Jag ska ta bussen hem till Hanna sedan så ska vi gå dit samtidigt eftersom vi köpte present ihop. Jag tror han kommer gilla den, ska se till att ta en bild sen.
Dock kommer redan det vanliga problemet, vad ska jag ha på mig? Ett problem jag avskyr! Dock ska jag börja rota i garderoben i god tid idag hade jag tänkt.


TGIF

Dimmig fredag är det idag och 5 minus ute, brr! Jag som trodde våren var påväg men så längde det inte snöar så är det väl okej. 
Handbollen vart riktigt bra igår. Jämt spel mellan Polen - Sverige, dock hade Sverige i stort sätt ett litet övertag genom hela matchen, underbart!

Jag ska jobba idag igen, 15:15-19:45. Lite tjatigt att sluta så sent en fredag men är ledig lördag och söndag då i alla fall.
Nästa vecka har jag en ganska skön vecka om jag får säga det själv, jobbar måndag och tisdag morgon, 5:30-10 sen jobbar jag bara  torsdag 13-20. Ganska skönt med mycket ledigt.
Jag ska faktiskt färga håret på fredag. Bokade tid igår. Tror jag ska ta det en nyans mörkare brunt än var det är nu sen ska jag bara toppa det lite.

Ikväll ska jag nog hem till Johanna, hennes nya pojkvän kommer hit ikväll och självklart måste jag godkänna honom ;).


Converse

Tjeeeenare sickan! Torsdagen är äntligen här. Veckorna går sjuuukt fort. Vilket bara är positivt för då går tiden snabbt till min fina vän kommer hem!!!

Jag ska jobba idag mellan 15:15-19:45 sen ska jag köra hem snabbt för att hinna hem till avkast i handbollen. Tror inte jag kommer hinna men är hemma när det bara gått några minuter i matchen så det är bra.
Solen lyser idag vilket gör att jag känner mig piggare direkt. Våren kom snart jag behöver dig.
Med tanke på våren, jag vill ha ett par nya converse, vinröda converse, (lånar bilder från google), någon av dessa färgerna (helst den översta färgen, sjukt snygg)




Sjukt snygga färger. Men det finns ju typ bara att köpa vita och svarta i affärerna..
Skulle vilja ha 2 par converse faktikst någon av färgerna över  + att par andra i vitt eller någon annan häftig färg. Jag får fixa detta på ett eller annat sätt.


Städa städa städa

Onsdag = neförsbacke som min pappa säger. Nedförsbacke för det är snart fredag.
Jag är ledig idag och ska städa. Eller ja jag borde börjat för länge sen men så tänkte jag "jag måste äta först", sen blev det "jag måste kolla lite på nätet först" och nu "jag ska nog blogga först".
Det finns ju inget som är så tråkigt att städa. Visst det är skönt när det är klart för det känns så fräscht men ja.

Efter att jag har städat idag så behöver jag inte göra nått annat i veckan förutom, sova, äta, jobba och kolla på handboll, haha. Sverige - Polen imorgon! Blir nog en rolig match.
Otorligt skönt att jag och Hanna fixade presenten igår, ha det klart inför lördagen.
Jag längtar faktiskt till helgen. Tror det kommer bli en ganska rolig lördag.

Hoppas Emilia får en kanon helg i Norge med :)


Älska handboll

Nu tycker jag det är dags att mina fingrar ska bli en normal storlek igen! Är fortfarande öm i handen och handleden och ja svullet är det. Hahaha jag måste sluta vara så klantig + ha otur. Lyckas alltid trilla på vintern!

Jag känner att jag går på överenergi. Har varit uppe sen 4 i morse. Är ledig i morgon så vill inte lägga mig förtidigt. Det är ju faktikst handboll ikväll också och det är HELIGT! Sverige - Argentina är det som spelar ikväll.

Källman spelade sjukt bra igår hoppas det fortsätter så idag. Kan de fortsätta som de gjort hittills kan de bli riktigt bra.




Klantigast i stan

Shit pomfritt va tungt det är att gå upp kl 4! Hade bara velat slänga telefonen (använder den som väckarklocka) och bara somna om igen. Dock är det bara att pallra sig upp slänga på lite puder så man ser ut som en människa och sen bege sig.
Vart lite chockad idag när jag satt vid röntgen och hörde en bekant röst så tittade bort snabbt så var det Jay Smith. Lite kul faktiskt!

Jag har vart och röntgat mitt arm idag med eftersom jag är klantigast i stan så trilla jag igår. Har ont och handen och armen är svullen. Kan använda den till viss det men inte 100%,som tur är var den inte bruten!
Sov 1 ½ timma i eftermiddags med.

Nu väntar jag bara på att handbollen ska börja :)


Bild tagen innan jag körde till jobbet, 04:41


Doppidop

Tröttheten börjar ta över ordentligt. Hade vart gött att lägga sig i soffan och glo på film men den är upptagen. Utslängd hemifrån är jag med. Min lillebror och hans tjej har 10 månader så de ska äta oså. Vi ska in till min moster och äta jag, mamma och pappa. Sen ska jag nog åka hem till Emilias kompis.
Jag tycker det är så roligt när saker man hade problem med som liten, okej när man va yngre kan komma fram då och då. Jag har alltid haft problem med nya människor, har jag träffat dem några gånger på ex krogen, eller vid annat tillfälle så man ändå hälsat oså några gånger är det lugnt. När jag var yngre kunde jag inte änns ringa hem till mina kompisar, fick jag inte tag i dem på mobilen så ringde jag inte hem och det fick allra helst komma hem till mig och umgås. Idag fick jag sån igen. Men jag måste samtidigt "övervinna" känslan som kommer i kroppen när varenda cell säger till mig att lås in dig! Det låter fett löjligt men tror många känner igen sig faktikst.

I morgon börjar jag jobba 5:30 igen. Samma tid på tisdag. På tisdag ska jag även umgås med Hanna, vi ska köpa inflyttningspresent till en gemensam kompis. Han ska ha inflyttningsfest den 22:a så vi vill vara ute i god tid eftersom båda jobbar hela veckan. Dock är jag ledig onsdag men då jobbar hon sen jobbar vi båda tors, fredag. Jag jobbar om jag inte minns fel  ca 15-20 båda dagarna.


Ska strax bege mig hem till Emilia och för...

bilder_dsc04444 (MMS)

Ska strax bege mig hem till Emilia och förfesta lite, efter ska vi hem till hennes kompis och sen till stan. Hoppas ni får en jätte trevlig lördagskväll :). Kram Sarah


Skön fredag

TGIF! Jag jobbade mellan 13-20. Dock fick jag sluta tidigare, 19:30 väldigt skönt.
Körde hem och bytade snabbt om och slängde på lite ögonskugga och begav mig till Hanna. Vi åt tacos och drack vin och snacka skit. Vi begav oss sedan in mot tre hjärtan som har renoverat mitten våningen och haft stängt i 2 ½ vecka. Riktigt snyggt blev det!! Det är kul med att de har gjort allt själva.

Även om det inte var så mycket folk ikväll så var det jätte kul. Var många jag inte träffat på länge! Robban var där, en friskare vind får man leta efter! Min ex man (vi "gifte" oss förra nyår.. Det höll ett halvår).. Min vän Strumpan var där och Kim, ja några jag inte träffat på lääänge!


Hanna & Jag förra året


As we strain..

As we strain to grasp the things we desire, the things we think will make our life better,
money, popularity, fame, we ignore the things that truly matter.
The simple things like friendship, family, love, the things we probably already had. - Lucas, One tree hill




Grattis!

Grattis till min lillebror som idag fyller 16 år! Jag kommer fortfarande ihåg när han va liten!


Bilden är från, jag tror 06 eller 07

Eftersom han fyller 16 och det är 5 år mellan oss så fyller jag ju 20 i år igen! Va bra :).
Idag har jag vart ledig. Varit i stan och lämnat in min lillebrors mobil för fjärde gången. Hoppas han dår en ny denna gången. Om en halvtimma ska jag befinna mig hos Emilia för att se One tree hill. Jag har säsong 1-6 hemma så vi ska börja med säsong 1 idag. Jag älskar den serien!!



At this moment

“At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 70 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared, some are coming home. Some tell lies to make it through the day... Others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls and sometimes all you need is 1" - Peyton, One tree hill


Köpa ett slott

Ännu en jobbdag avklarad. Känns faktikst skönt att säga att man trivs på jobbet. Det är ju inte ett jobb jag trodde jag skulle hamna på. Jag trodde jag skulle hamna i butik eller nåt.
I morgon är jag ledig och ska spendera dagen med Emilia, jag gillart! Min lillebror fyller även år så har lovat att i alla fall äta pizza hemma så ska vi fira han på lördag. 

Jag tänkte kolla på dagens avsnitt av halv 8 hos mig och svenska mästerkocken på tv4 play men det fungerar inte? Hmm


Även om jag fortfarande har lite panik över att tiden går så snabbt så närmar sig tiden då min fina älskade vän Jenny kommer hem. Även om jag säger det så kommer hon aldrig förstår hur mycket jag saknar henne. Sjukt alltså!  

Sen ska Emilia till hösten antaglien på utlands studier då blir det också en saknad! Jösses, ska köpa ett slott och låta alla nära och kära bo där så jag har dem samlade!


Våren får gärna komma nu när jag har ny jacka

Till att börja med, Grattis Emilia på födelsedagen!

Gud så skönt att inte ha några mer morgonpass denna veckan! Jag lovar jag överdriver garanterat enligt många men jag har vart helt förstörd i huvudet idag. Hade svårt för att somna igår med så ja när klockan ringde idag så ville jag hänga mig själv. Men upp kom jag och till jobbet kom jag. Jag fick huvudvärk under jobbet som hållt i sig under hela dagen, trodde den skulle försvinna när jag sov men ikke. Mamma masserade mig lite innan så det tillsammans med värktabletter så känns det lite bättre. Ska ringa i morgon och boka massage tid. Fick massage pengar av mamma och pappa i julklapp. Mycket bra, mycket bra.
Jag skulle egentligen vara ledig i morgon men min chef ringde i eftermiddags och frågade om jag kunde jobba 15:15-19:45 och  självklart, mer pengar till mig + att jag blir klar snabbare med praktiken. Vi måste ha praktik i röntgen och visitering innan vi får göra det själva, annars är det bara 2 delar av jobbet vi får göra.

Idag vart jag och mamma på eurostop en sväng så gick vi in på store där jag hitta en jätte fin jacka. Ser ut som en lång kofta men det är en jacka, perfekt nu till våren och tidig höst. 250 kr fick jag den för. Kunde verkligen inte låta bli att köpa den.





Nu tror jag det är dags för mig att bädda ner mig, är riktigt trött och lite av huvudvärken är fortfarande kvar så tror jag behöver sova måånga timmar.

Sov gott och ha en jätte bra tisdag :)


Måååååndag

Jag är pigg. Hur kan detta komma sig? Har vart uppe sen kl 4. Hoppas jag kan hålla mig vaken hela dagen så kan jag somna i tid ikväll. Igår kunde jag inte somna! Jag visste ju att detta skulle hända så i stället för att sitta hemma hela kvällen stack jag hem till Piff & Puff och kollade på Saw 2 och 3. Vart hemma strax efter 21 så då var jag liiite tröttare och kunde bädda ner mig i lugn och ro.
Idag är jag väldigt lat, körde inom och köpte en ristorante mozarella pizza. Orkar verkligen inte laga mat idag.


I morgon fyller min fina Emilia år! Jag försöker komma på någon bra present som hon ska få när vi ses nästa gång. Ska kolla när jag är i stan i morgon om jag hittar nått klockrent. Hon fyller 18 (23) så hon ska i alla fall få bestämma vilken krog hon vill gå till för första gången som 18 åring.




Duppidub

Igår blev det hemmakväll. Även om jag vart anti först ska jag väl erkänna att det faktiskt var skönt.
Ladda batterierna lite. Kvalitets tid hemma. Mamma och pappa hade redan sett den men vi hyrde Avatar, vilken bra film! Jag undrar dock vad tvåan ska handla om? + att den kommer ut 2014, ganska lång tid efter första filmen. Jaja den kan säkert vara lika bra. James Cameron gör bra filmer!

Måndag och tisdag jobbar jag 5:30-10 vilket betyder att jag måste köra hemifrån 4:45. Det är egentligen inte det jobbiga, det jobbiga är att kunna somna kvällen innan. Som tur är jobbar jag bara morgon måndag och tisdag fram till v 4. Sen får vi va vad de nya schemat blir. Är ledig, onsdag, torsdag, lördag och söndag denna veckan, På fredag jobbar jag 13-20. Som tur är så blir man inte överdrivet trött på mitt jobb så man kan ändå hittar på saker efter, ganska skönt!

Jag är jätte sugen på att ha Harry Potter maraton ganska snart. De filmerna är faktikst ruggigt bra!  Emilia var på den idén som tur är.




What to do?

Från att ha snöat i 3 dar till regn. Men nu har jag bestämt att det ska gå till såhär: det fortsätter ett regna ett tag till i Januari. I februari blir det vår ca 20 grader ute, så kommer vi till Mars 30-40 grader och strålande sol! Låter inte det bra? Jo nu håller vi tummarna för att det blir så.. Önsketänkande!!!

Går kvällen spenderades hemma hos Emilia. Slappade och kolla på film. Vi såg någon film som gick på femman, liftarens guide till galaxen. Sjuk film men faktiskt bra!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag är inte sugen på att sitta hemma men just nu verkar det som att det blir så. Hm hm. Hoppas att det dyker upp nått snart ändå!


:)

Idag skulle jag egentligen käkat lunch med Christer på stan men så kom vi på att det är ju som en söndag idag så vi gick en promenad i stället. Vi bort inte alls långt ifrån varandra. Jätte skönt, är ju inte överdrivet kallt ute längre. Uppfriskande. När jag kom hem pressade jag apelsiner, sjukt gott med apelsinjuice.

Jag hade ett intressant samtal med Jenny igår på facebook chatten igår. Gosh vad jag saknar henne! Men det är inte långt kvar tills hon kommer hem!!!

I alla fall.
Jag har känt mig lite kluven, inte deppig eller nått sånt så folk inte tror det. Men vem är jag egentligen? Vem vill jag vara? Vad vill jag? Vart ska jag? Vart är jag påväg? Jag har ingen aning. Jag hoppas att mitt liv är lite mer än, jobba, äta sova, umgås. Inget fel på det det säger jag inte men det är inget för mig. Jag vill ha så mycket mer. Vad det är exakt jag vill ha det vet jag inte. Det kanske bara räcker med att byta land? Jag har ingen aning.





Ingen vettig dag egentligen..

Ibland är det riktigt skönt med lediga dagar mitt i veckan. Var jätte skönt att sova ut idag utan att veta att man ska bege sig iväg på eftermiddagen.
Idag har jag inte gjort nåt speciellt alls. Lämnat tillbaka en klänning, bytt en behå som gick sönder efter 2 dar. Dock ville jag ha en likadan igen för den är super bekväm verkligen.
Jag har lämnat in min älskling, min lilla bil. Okej då min och min, mina föräldras. Vi får tillbaka den imon, förhoppningvis kan de laga det men annars måste de beställa hem delar oså.
Annars har jag inte gjort nått alls. Klänningen jag egentligen beställde till nyår kom idag dock hade jag inget leg med mig så fick inte hämta ut den.. Sucks! Tänkte ta hem och testa den och sitter den riktigt riktigt bra så behåller jag den annars skickar jag tillbaka den.

Igår var det filmmys med Emilia hemma hos Kidda och Filip aka Piff och Puff. Saw 1 blev det för att snart igen kolla på 2:an, 3:an osv. Dock hackade det lite, varför vet vi inte.

Tänkte slänga upp outfiten från nyår och en outfit från idag. Dagens tror jag jag ska ha på mig när jag lunchar med Christer imon!


Nyår: Gammal klänning som ser ut som en rödtröja med högkjol
tillsammans med en kavaj.


Kofta från Lindex tillsammans med en svart jeanskjol.


Saknad♥

Jag kommer ihåg när du visa mig denna videon. Du bara satt och skratta och skratta. Hur ska man någonsin kunna glömma ditt skratt? Hur otroligt vacker du var när du skratta, alltid vacker. Jag saknar dig Canım.







Biltjuv

Första måndagen på det nya året. Jag har inte gjort speciellt mycket, hade ett läkarbesök 8:30 (typiskt) och sedan jobb 14-17. Behövde nya tabletter för min mage så det var bara att pallra sig upp och köra dit.

Vår bil krånglar. El fel tror vi. Förar dörren går inte att öppna men alla andra dörrar funkar, peppar peppar. Så man får hoppa in genom passagerar sidan, flytta över sig lite snyggt till förar sätet. Ser nog ut som en biltjuv.. Sen lyser lampa/or fast man stängt av bilen och tagit ut nyckeln så ny gäller det att vrida av lamporna så inte batteriet tar slut. Ska lämna in bilen på onsdag dock.

I morgon jobbar jag 14-17 också sen är jag ledig onsdag & torsdag. Väääldigt skönt! Ska bara vara hemma och slappa och spela super mario hihi!


Orolig kompis

Idag har jag jobbat 13:30-19:30. Kul att vara lite effektiv en söndag, höhö. Jobbar mån, tis, fre, naaajs! Ledig lite. Känns som man ändå jobbat ganska mycket på senaste.
Jag fick pengar i julklapp för att köpa ordentliga skor att ha och jobba i så det gjorde jag idag. 2 par till och med. Ett par reebook som var på rea och ett par asics som också va på rea. Kanon, reeboken kan man ha ute och gå i med.

Jag är lite orolig för min vän Emilia.. Jag tror hon har ett beroende.. Jag vet hur jag ska få henne att sluta. Får nog ha ett allvarligt snack med henne.. Jag börjar bli orolig.. Hon spelar på fester, på krogen ja överallt!!
 

                                                                                                                


Nattankar

Jag är verkligen inte redo för 2011, egentligen vet jag inte, eller det är mest "töntiga" saker som gör det..

Det känns bara som att det är massa saker jag vill som jag kanske borde ha gjort redan? Saker som jag vill som kanske inte kommer hända 2011 heller.. Jösses. Har nästan lite ångest.
Jag vill löjliga saker som nog så många andra vill. Visst jag har jobb och jag trivs jätte bra. Men tur och retur är det 10,4 mil, lönar det sig verkligen i det långa loppet med alla bensin pengar? Helt ärligt nej jag tror inte det. Jag måste börja leta jobb här hemma också. Är det inte typiskt när man trivs? Jag vill inte flytta ner till Skåne. Jag vill egentligen flytta ifrån landet.
Vinna på lotter eller drömvinsten på lotto, det är en stor dröm för mig. Då hade jag behållt mitt tim jobb på flygplatsen men jag hade också gjort allt det som jag vill. Resa, resa resa, flytta hemifrån, köpa lägenhet utomlands haha, köpa en lägenhet till mamma & pappa på Mallis. Gosh.
Det ända sättet att resa oså nu är jobba jobba jobba jobba. Är det verkligen det man ska göra hela livet? Jag vill såååå mycket mer. Ne jag är inte redo för nytt år. Tiden går för snabbt.

Jag kan inte sitta och säga "2011 kommer bli lika bra som 2010" för det vet jag inte. Jag vet inte vad som väntar eller kommer ske. Tiden för uttala detta.

Skönt att få ur sig lite.


Jag är i alla fall nöjd och glad för att jag får börja året jag inte är redo för med fina människor omkring mig. Det är dem som gör vardagen ljusare. Vänner, kompisar & famlij.


RSS 2.0