En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar! Jag känner mig så redo så det är löjligt!
Jag skulle lätt kunna packa nu dock ska ju mycket kläder tvättas först så det är rent när man åker dit i alla fall!

Har traskat runt lite på stan idag. Alexandra köpte ett par högtalare så vi kan spela musik från våra mobiler eller min mp3 på hotell rummet :).
Kan vara skönt med musik när man gör sig i ordning eller bara sitter och spelar kort och snackar skit och tar en för drink.
Jag köpte nagellacket jag nämnde igår, det rosa. Hade -25 kr på kicks med så gick på 44 kr om jag inte minns fel, kostar 69 normalt (tror jag).

I morgon ska jag och mamma till gekås efter hon har slutat. De stänger kl 20 och förhoppningsvis är det inte lika mycket folk om man åker senare.

Ne ska nog bädda ner mig.

Sov gott!

Konstiga grejor för sig

Ibland får man konstiga grejor för sig...

Jag satt i lugn och ro och kollade på kanal 5, Soran Ismail's underbara resa genom Sverige. Vilken härlig kille btw, gillar hans humor!
I alla fall satt här och bara kände nej jag måste plocka i ordning. Så det har jag gjort nu. I morgon ska jag dammsuga och dammtorka!

Började byta garderob innan men gav upp, så kom mamma hem hon gav också upp. Vi behöver soppåsar så vi kan slänga samtidigt som vi rensar ut för annars lägger vi det ute i hallen och det är inte bättre.

Jag börjar bli otålig nu med, 8 dagar kvar till resan, i morgon är det exakt en vecka. JAG LÄNGTAR!!!

Idag åkte Vicki, hon ska också jobba som au pair i USA. Maila ofta och ta hand om dig! Hoppas du kommer trivas som fisken i vattnet!


30 augusti

Jag började byta garderob tidigare men fy va tråkigt det var och sen den nya garderoben jag har på mitt rum är ju fullständigt idiotiskt. Vill bara slänga ut den... Jag slutade i alla fall och skrev ett sms till mamma där jag skrev att hon får hjälpa mig när hon kommer hem vilket betyder att hon får i stort sätt tar över.

Jag har testat en ny juice nu när jag gått hemma och vart sjuk. Proviva blodapelsin, fruktansvärt god. Den ska jag absolut fortsätta med. Det har gått mycket reklam om att den är nyttig med och jag som aldrig äter frukt (har jätte svårt för fruktkött oså, dricker inte jucie med fruktkött) behöver få i mig sådant så jag får vitaminer.

Tänkte jag skulle rekomendera ett nagellack som jag älskar. Jag är inte en sådan typisk tjej som har på mig rosa eller anser att det är världens finaste färg. Men mamma hade köpt hem detta och denna färgen är underbar!
Isadora wonder nail - wide brush, färgen heter 618 cinderella




29 augusti

Ännu en helg har passerat..

Jag vart piggare nu i helgen bara lite lätt illamående och trött så i fredags var jag ute nykter, var förfest hemma hos Marcus. Hade jätte trevligt!
Igår firade vi Dino som hade fyllt 20. Hade en sjukt bra kväll. Tack Dino!
Dock började jag må illa under kvällen men stannade kvar ute och i morse vart jag dålig igen..
Spydde, körig i magen.. Ursäkta hatar att skriva sånt men alla andra gör ju det så ja..
Mamma har vart orolig över det så vi åkte till akuten för när hon ringde så rekomenderade de det. I alla fall så är det nog inte maginfluensa jag har haft utan (tror läkaren i alla fall) pencillinkuren jag åt för bara några dagar sen har, jag fattade inte riktigt gjort så att jag fått någon bakterie som kan ställa till med det här och för att bli bra från det och få de rätta bakterierna man ska ha i kroppen så ska jag äta en pencillin kur till nu. Hoppas det blir bra nu i veckan, jag ska ju resa snart så jaa snälla låt de bli bra!
Ska försöka äta fin mat i veckan, kokt ris, kokt potatis osv.

Fick sms av Jenny igår. Oh va jag saknar henne! Hur ska jag klara mig när hon är i USA?

26 augusti

Woho jag har inte spytt hittills och då har jag ändå ätit! Yeeey!

Jag är ganska så rastlös nu, hela förra veckan vart jag sjuk hade då bihållsinflammation och öroninflammation. I helgen vart jag ganska pigg så var ute. Sen i måndagskväll fick jag maginfluensa så har i stort sätt bara legat i soffan i 2 veckor.
Händer det inte speciellt i helgen så tar jag det nog lugnt eller?

Nästa vecka så ska jag växla pengar, köpa schampo, balsam, rakhyvlar och alla såna grejer som behövs på resan.

Stort Grattis till min vackra Jenny som nu har fått värdfamilj i USA och ska jobba som aupair!
Men som jag kommer sakna dig! Nu åker Vicki i slutet av månaden och ska jobba som aupair hon med i USA. Kommer sakna ner!!


Maginfluensa

Jag mådde ganska bra i helgen efter min bihållsinflammation men nu i natt har jag åkt på maginfluensa, spytt och allt och nu ligger jag med magont :(.

Tur att allt kommer nu dock och inte när jag ska åka!

Maginfluensa

Jag mådde ganska bra i helgen efter min bihållsinflammation men nu i natt har jag åkt på maginfluensa, spytt och allt och nu ligger jag med magont :(.

Tur att allt kommer nu dock och inte när jag ska åka!

Mjukglass?

Soooolen lyser ute! Ganska varmt också!

Min fina Hanna kommer snart hit så ska vi komma på något att göra, tror jag ska fråga om vi ska åka ner till stranden och äta mjukglass, mums!

I morgon är min sista dag med pencillinet, är fortfarande snuvig men hoppas det går över.
Om 15 dagar åker jag till Alanya, soligt och varmt :D! Tyvärr kommer det ju typ vara höst när man kommer hem 21 september..

Ne får nog förbereda mig lite om Hanna kommer snart, ställa in min disk i diskmaskinen och flytta över pengar


22 Augusti

Nu är nu sommaren slut på riktigt.. Det är inte kallt ute, men fler och fler har slutat att ha på sig shorts. Det är inte de här härliga 25 + och strålande sol längre.

Det har vart en härlig sommar. Stranden, festande, uteservering, en kort roadtrip ner till båstad.. 8 dagars jobbande. En avslutad vänskap.

Hur kan en avslutad vänskap vara härlig? Jo, jag kände några saker var som ett slag under bältet och bestämde mig för att inte bli arg eller ledsen utan inse att ne fuck it jag klarar mig utan den personen.
Bort från de ämnet.

Vårt underbara tre hjärtan som vi alltid är på. 2 låtar som "är" tre hjärtan. När Jimmy (trubaduren) sjunger skin som gjorts av Ras Cricket och när de på stereon spelar We no speak americano av Yolanda Be Cool & DCUP.
Oh som vi har dansat till we no speak americano. Underbara tillfällen!

Hur kommer hösten se ut? Jag har ingen aning. Jag hoppas bara att de kompisar och vänner jag har nu stannar kvar. Att vi stannar kvar hos varandra och har lika kul och om de uppstår problem att vi löser dem, tillsammans. Att jag får ett jobb som jag trivs med är något jag hoppas mycket på.

Innan jag inser för mycket att hösten närmar sig mer stora steg så ska jag förlänga min sommar i mitt underbara Turkiet. Stå på baren och dansa, stå innanför baren (förhoppningsvis) med Ali och Hasan och blanda drinkar och njuta, shoppa, sola, bada. Åh LIVET! Jag tror samtidigt att jag ska passa på att kolla lite om man inte kan få ett jobb till nästa säsong. Vilken dröm de hade varit!!

Jag älskar sommaren, jag mår som bäst då. Men nu ska jag sakta men säkert ladda inför hösten och hålla i hårt i mina kompisar och vänner.


"We no speak Americano"

20 augusti

Jag har helt fastnat i Laguna Beach summer marathon! Riktigt bra är det.
Dock sitter jag bara och önskar nu att jag inte bodde i Sverige utan i ett land eller den delstat där det är vår/sommar året runt och hade kompisar/vänner omkring mig på det viset.

18 dagar kvar till Alanya nu. Alltså jag kommer inte vilja åka hem. Alexandra kommer få packa min väska åt mig och dra mig till bussen som ska gå till flygplatsen..

Oh this sucks!


19 augusti

Kan inte dagarna bara gå snabbare?! Sommaren lider mot sitt slut eller rättare sagt den är slut. 19 grader ute..

Jag är verkligen en sommarmänniska in i benmärgen. Vår/sommar året runt hade inte gjort mig något alls.
Nu är det 19 dagar kvar, 19 långa dagar kvar till Alanya. Oh va jag trivs bra där, landet, värmen, människorna, utelivet, stranden - ALLT!

Jag funderar lite på om man ev ska snacka in sig och ha kontakt med någon boss där nere så man kanske kan åka dit och jobba nästa år. Min dröm komma bort från den här "hålan". Ne jag gillar Halmstad men det har bara blivit för mycket nu, jag behöver komma bort.

Har legat och kollat på Laguna Beach idag igen, att jag inte kollat på de innan, de är ju riktigt kul!

Tror att jag i morgon ska skriva ihop en liten lista om små grejer som behövs köpas till Alanya, rakhyvlar, schampoo och balmsam osv.. Jag och Alexandra har dock bestämt att hon ska ta med sig plattång och jag hårfön oså så blir det mindre packning för oss båda med så kan vi shoppa mer!


18 augusti

Nu när jag ligger hemma och inte mår så bra så har jag legat och zappat.. Fastnade i någon halvtimma på MTV och Laguna Beach, det är ju riktigt kul att kolla på!
Lauren "LC" Conrad är så vacker! Hennes hårfärg i serien är grymt snygg.. Tyvärr kan jag nog inte vara så ljushårig utan att de ser dumt ut.

Ikväll ska jag och Johanna köra ner till Malmö. Det hade kört ihop sig för hennes 2 kompisar som kommer hem från Prag så hon fråga om jag kan följa med som sällskap och självklart!
Så jag ligger i soffan nu och vilar så jag inte får så ont i huvudet..

Denna bihållsinflammationen har satt sig som berget, har aldrig haft såhär ont i huvudet innan när jag haft bihållsinflammation. I morgon borde i alla fall pencillinen har hjälpt ganska bra så då borde jag känna mig piggare!

Bara 20 dagar kvar till Alanya nu!

17 augusti

2 hemma dagar.. Jag börjar bli rastlös.. Men samtidigt har jag inget annat heller, fan va jag hatar att vara arbetlös..

Har vart hos doktorn idag och fått pencillin för mina bihålor och mina öron så ska nog snart bara på tipp topp igen.
Mina kära digitalkamera har gått sönder, displayen är helt svart, buu! Skulle kosta 2000 att laga den men det kostade den inte änns ny så nä det sket jag i. Men så åker jag ju snart iväg och vill gärna ha en fungerande. Satt inne lite på blocket och hittade en för 500 kr + 78 kr frakt så den får duga! Det ända jag hade velat var att det skulle vara laddningsbara batteri men det är AA.
Men men duger gott och väl i Turkiet. Ska nog önska mig en ny  i julklapp så kan min lillebror få denna (han är inte så rädd om saker).
Jag skulle väääldigt gärna vilja ha en G11 men 5000 kr? Det är mucho dinero!
Vi får se vad jag kan fjäska mig till i julklapp haha!

Sitter och har koll på tradera, har ingen trekant bikini som är bra och ha när man badar framförallt i havet i Alanya. Men har i alla fall hittat en snygg antaglien fake ed hardy på tradera så har jag ledande budet och 7 min kvar. Vill gääärna ha denna, blå svart med strass skit snygg! Håll tummarna!

PUSSS

15 augusti

Mitten av augusti.. Vart tar tiden vägen? Tycker det känns om att man nyss firade nyår..

Sommaren lider mot sitt slut. Även om det inte är kallt än så är det ju inte som de var i juli. Dock tror jag hösten kommer komma som ett pang. När vi vaknar en dag så är den här.
Jag är glad att jag har en resa bokad och ska åka när hösten börjar. Jag åker den 7 september.

Dock så längtar jag liiiiiiite väldigt liiiite efter hösten för jag har ett par nya snygga stövlar att ha. Nej men jag kan ibland, säger det igen ibland tycka det är mysigt att sätta på sig ett par leggins, en tunika och en härlig kofta över. Men mest av allt så är jag en värme människa, sommar och vår året runt är min grej :).





Mina nya höststövlar

Städa på en söndag

Ja städa på en söndag borde va förbjudet. Innan sommaren kom jag in i en bra grej.
Jag städade mitt rum varje torsdag, det var skit bra. Rent och fint på fredagarna och fräscht hela helgen.
Men sen när sommaren och värmen kom så funkade det inte de längre. Under sommaren när det är som varmast har jag mellan 27-30 grader konstant på mitt rum, jag VÄGRAR städa då. Idag så är det molningt ute och regnet lär väl vräka ner snart så idag är det bra väder för att städa. Men ändå, det är söndag?!

Igår firade vi Marie. Satt först där och snckade skit och sedan bowlade vi. Mycket trevligt! Hon verkade bli glad för presenten också! Känns skönt när man köper något som blir lyckat!


En månad kvar till Alanya

Om exakt en månad så åker jag, Alexandra och Dino till Turkiet!!
Vid denna tiden är vi påväg upp mot Göteborg och Landvetter.

Oh jag kommer klättra på väggarna, hoppas tiden går snabbt snabbt snabbt! Det ska bli så underbart, sola, bada, dricka drinkar, gå ut och dansa, shoppa. Självklart ska jag också träffa Jenny där nere, hon åker på måndag och ska vara där nere i 6-7 veckor. Jag hade också velat vara där så länge men det är inte så enkelt att få jobb här hemma och då kan man inte spara pengar på det viset man behöver heller :(. Men 2 underbara veckor i Alanya får jag 

Sen har jag världens bästa föräldrar! När jag skulle betala min resa så kunde jag inte flytta över alla pengar samtidigt från min fond (där jag har mina sparpengar) så jag fick betala från mammas och pappas konto sålänge så skulle de få pengarna av mig sen. Så behöver jag nytt pass och de skulle mina föräldrar betala, men så ringde mamma härom dagen och sa att hon och pappa hade pratat och så sa hon att jag får betala mitt pass själv, men de betalar min resa. Like I said, världens bästa och snällaste föräldrar!

Idag fyller Marie år så vi ska dit och dricka lite innan sen ska Conny vara hemma med lilla Alec så jag, Marie, Jennica och Matte ska sedan ut och bowla. Kommer nog bli mycket trevligt, så länge jag inte förlorar, haha! Ne skämt och sido, jag är typ lärt mig hantera mina dåliga förlorare sida.



RSS 2.0