Slutet på 2011

Jag tror att 2011 är det år som kommer göra mig starkast även om det inte känns så nu. Även om det fortfarande gör ont och tårarna fortfarande kommer.
Jag tänker inte skriva någon årsresume månad för månad då jag känner att den kommer bli för deppig.
2011 hade självklart sina ljusglimtar. Jag och min bästa vän sen år tillbaka blev vänner igen efter lite mer än ett halvår som ovänner. Jag lärde mig vilka som verkligen finns där och inte. Hur kan det vara en ljusglimt? Jo det är bättre att förlora några och ha få riktiga än att ha många som inte finns där när det väl gäller.
Jag fick min "årliga" Alanya resa, denna gången med Sarah. 2 underbara veckor i värmen. Vi hittade till bra pris, 14 dagar för 4300, inte dåligt då vi bokade 2 veckor innan vi åkte. Träffade gamla kompisar där nere men lärde också känna nya.
I februari kom första sorgen då en kille som jag växte upp med, min mammas bästa kompis son tog livet av sig. Varför är fortfarande frågan? 
Men jag hoppas och tror att han mår bättre nu även om han lämnade många i sorg här hemma.
Under sommaren kvaddade jag min älskling, min bil. Okej mina föräldrars bil men gosh i loved that car. 
Min skyddsängel var på sin plats kan jag lova då det var en lastbil jag krocka med. Bilen skrotades och vi har nu en ny större, höhö ;).
Hela sommaren jobbade jag, vilket inte var mig emot egentligen då sommaren var ganska kort. Lite tråkigt de riktigt varma dagarna bara. Speciellt då vi inte får ha shorts på oss...
24 september, samma dag jag kom hem från Alanya kom den största motgången jag varit med om. 
Facebook nörd som man är så startar jag mobilen då planet landat i Malmö i väntan på att stiga av planet. Kollar facebook och tycker min vän har skrivit konstigt, blir orolig och kollar henne sida.
Kopplar och gå in på Vladdes sida. Får väl en chock, stänger ner facebook. Går på toa i bagehallen och kollar facebook igen och bryter ihop..
Min vän är död.
10 oktober var begravningen och det är det absolut jobbigaste och värsta jag har varit med om.
Här är jag nu. 31 december 2010 var jag på nyårsfest tillsammans med Vladde, 2010 kramade jag honom vid 00 slaget. 

Idag känner jag mig inte glad. Känner mig ganska deppig faktiskt.
Att man kan sakna någon så att det gör ont inombords.
Jag saknar dig Vladde♥



Alanya 2011

Jag och finaste Vladde nyårsafton 2010


Nytt år nya tag?

Jag ska nog försöka ta tag i det här med bloggandet. Även om jag inte har många läsare så är det skönt att skriva av sig + att kunna gå tillbaka och läsa själv.
Jag är nöjd med nya datorn, so far verkar det som att det är mycket mycket bättre batteri tid, större skärm, bättre minne.. Det enda som jag är missnöjd med är ljudet. Mina lilla lilla högtalare har bättre ljud än datorn, haha. Som tur är så är det bara en sladd så är den inkopplad.
Kanske ska berätta om julhelgen?

Jag jobbade den 23/4, 530-14. Var lugnare än vade jag trodde fraktiskt. Dock är det ju inge vana resenärer som på veckornna så det var lite med stressigt och förvirrat.
Efter jobbet så åkte jag in och mötte Christer för att handla julklappar. Sista minuten tänker ni nu? Nepp, planerat. Lagom med folk i stan och jag fick tag på det jag ville.
Julafton var en jobbig dag då det var 3 månader sedan fina Vladde♥ lämnade oss. Jag åkte och köpte en blomma och var vi graven och tände ljus.
Saknaden är stor och många många tårar rann ner för mina kinder.
Vid 13 kom gästerna vilket inte är så många, mormor, moster, moster + man och senare mosters mans dotter. 
Mina julklappar är jag nöjd med, ny tv, locktång, en kjol, presentkort, digitalfotoram m.m.
Inte världens bästa bild, men nya datorn:
Lilla högtalaren med grymt ljud, rekomenderas för utlandsresa. Köpt på teknik magasinet:
Blomman jag lämnade hos Vladdi på julafton ♥

:)

Fredag och dagen innaqn nyårsafton. Jag har haft en sån jäkla huvudvärk i 2 dagar. I onsdags låg jag bara på soffan men igår tvingade jag ut mig på stan en sväng, få lite luft. Fikade med Dino och Christer, vart otroligt trevligt! På kvällen sedan hade jag så ont i huvudet att jag låg och kallsvettades.
Idag har jag inte alls så ont i huvudet, lite ömt bara så känner jag mig inte helt 100.
Dock är det en bra dag ändå, jag har fått en ny dator!!! Min gamla är fall färdig men funkar. Så kan flytta över allt till min externa hårddisk och sedan det jag vill ha hit.
Fick en Toshiba 17,3 tums skärm, perfekt för mig som bara har den att facebooka, blogga och ha bilder på.

Årets julklapp till mig själv :).

imag1161-1 (MMS)

Årets julklapp till mig själv :).


Dålig uppdatering

Det vart längesedan jag bloggade. Dock har det inte hänt så mycket, jag har jobbat, gymmat och sovit typ. Har jobbat några söndagar så har inte blivit utgång på helgerna.
På veckorna har det som sagt inte hänt något heller. Har mest bara träffat Madde på gymmet, Emilia har vart i Thailand, sen eftersom jag jobbar morgon eller kväll så är man inte ledig samtidigt.
Jag har inte heller hunnit/tagit tag i att köpa julklappar. Jag vet vad jag ska köpa till mamma och pappa dock. Tänkte ordna den på fredag innan jobbet. Jag ska dock julklappsshoppa med Kicki den 23, vi gjorde likadant förra året och jag fick tag i allt jag ville och det var inte mycket folk i stan.
Jag har ganska mycket jobb denna månaden ganska kul och skönt, alla vet ju att januari och februari är bland de värsta månaderna. Fick lite "tråk" dagar att jobba på, 23 dec 530-14, 26 dec 10-1830 och 1 jan 13-2030 men som jag samtidigt val eller ja, alla utom den 26. Goa pengar 26 och 1:a i alla fall.
Dock känner jag redan nu att julafton kommer vara en jobbig dag, då är det exakt 3 månader sedan Vladde♥ lämnade oss.
Just nu har jag stängt av känner jag, vilket inte alls är bra för att jag vet om att det kommer komma en dag då jag får allt som en smäll sedan..
I morgon ska jag i alla fall äta lunch med Emilia, vi har inte setts på 3 veckor! För länge enligt mig. Sedan jobbar jag på kvällen.

RSS 2.0