Gott nytt år!!

download_164332_ (MMS)

Gott nytt år!!


2011, jag tror jag är redo

Nyårsafton är här. Jösses åter igen, vart tar tiden vägen?!!
Jag sitter och funderar på vad jag ska ha för skor, vilken färg på nagellacket ska jag ha? Phu!

2011, hur kommer det blir? Vad kommer hända? Vad kommer jag göra? Vem/vilka kommer jag umgås med? Bara på detta året ser man hur snabbt saker kan ändras..

Som man brukar säga, 2011: nytt åt, nya chanser, nya möjligheter. Jag tror jag är redo för 2011..


2011 är mitt och mina vänners år!  Gott nytt år allihopa!




Panik

Jag får nästan lite ångest. Om bara timmar är 2010 slut. Alltså.. Nej gud panik känsla i kroppen, kan inte bara tiden stanna?!

Jag jobbade 8-11 idag och när jag kom hem vart jag så trött så jag tog en powernap. Så jäkla skönt det var! Piggare så åkte jag in till stan för att möta upp Marika och Johanna. Vi gick runt och kollade lite, fika och bara snacka skit.
Jag hittade en ny handväska på rean. För ovanlighetens skull är det inte svart utan grön. Jag har alltid svara jackor på mig och oftast svarta kläder så då piffar de upp med färg på handväskan.

Lite ledsen över att min nyårsklänning inte har kommit som jag beställde hittade jag en ny igår. Denna är billigare till och med så när den andra kommer är det bara att skicka tillbaka den. Jag vet dock inte vad jag ska ha för skor på mig.. Jag tror inte det är så snyggt med mina lårhöga stövlar som jag typ alltid har. Sen är jag så lång, 170 så klackar kan jag nog inte ha utan att någon annan har det, haha. Självklart så är mina lägsta klackar typ 9 cm och de killar jag umgås med är bara några få cm längre än mig, jösses.

Nu ikväll har jag bara kollat på Victoria's secret fashion show och vampire diaries. Gud va vackra V secret tjejerna är. Kollar lite på Van Helsing nu, tror jag ska bädda ner mig. Är riktigt trött idag.
I morgon vid 11:30 ska jag på nyårs frukost hos Emilia. Ska hämta Vladde så köper vi med oss frukost. Mycket mys! På kvällen ska vi hem till deras kompis. Hoppas det blir kul!

Ha en riktigt bra nyårs dag och gott nytt år!



Suck!

Så sjuuuukt deprimerande.......
Jag börjar kl 5 imon!! Eftersom jag har en bit att köra + att det är halt så måste jag köra runt 4:20.. Jag kommer ju dö sömndöden under dagen..
Ska faktikst fika med fina Marika på dagen! Jag MÅSTE hitta en nyårsklänning imon! Jag beställde en från bonprix.se och tänkte att de är säkert snabba. Beställe man från nelly.com kommer de ju på 2 dar men neeeeeeeeeej de har leverans tid 6-14 dagar och jag beställde 22.. Suck på mig som inte kolla upp detta.
Jag hittade en idag som får bara akut akut klänning.

Lite postivare ska jag vara nu.
Idag har jag haft en hel dag med Emilia & även Vladde som är hemma! Hihi! Mycket mys på detta!
Höjd punkten på dagen måste vart hemma hos Emilia där vi satt några stycken och bara snacka skit. Jag älskar sånt även om jag fick utstå lite mobbning!


Årssammanfattning, typ

Jag tänkte skriva en liten kort årssammanfattning..

Hösten:
Hösten började väl inte riktigt som jag hade planerat egentligen. Jag tog studenten i Juni och som så många andra vart jag beredd på att vara arbetlös och söka tonvis med jobb.
Eftersom jag alltid har haft lite svårt för skolan och på det vart mycket sjuk var jag mycket efter och hade inte de bästa betygen, jag fick inte änn några slutbetyg. Skolan erbjöd mig ett fjärde år. Ett fjärde år att läsa upp mina betyg, i alla fall de jag ville. Matte B var det jag ville läsa allra allra mest eftersom jag inte hann att läsa de alls under mina 3 år. Jag är så stolt över mig själv, visst jag hade en lättare bok, men på 6 månader hade jag gjort klar matte b och hade som mest 3 fel på alla de prov jag hade, jag hade alla rätt på nått, 2 fel på nått, 3 fel på nått och 2 fel på ett annat.

Men såklart innan skolan började så hann jag med 2 veckor i Turkiet. Det var ett studentpresent från mina föräldrar. Jag, min familj + deras bästa vänner + deras två barn och min fd bästa vän begav oss till Alanya. Nere i Alanya, första dagen eller natten blev det eftersom vi vart framme sent så träffar vi vår gamla handbolls kamrat Jenny och hennes klasskamrat Vicki. Inte trodde jag då att det skulle vara en väldigt bra början på en fin vänskap med Jenny! Vilket jag är otroligt glad för.

Under hösten fortsatte jag och att umgås med de jag spenderade sommaren med, gå tillbaka i arkiven så finns de bilder och namn. Mycket festande blev det.
Jobb sökte jag inte då. Vilket jag ångrar, jag var lat helt enkelt.

Det tråkiga och roliga under hösten var att min vän Marika kom in på linjen hon ville. Dock fick hon flytta till Jönköping. Men jag vet att hon trivs kanon i skolan och med det hon pluggar

Vintern:
Under vintern började jag umgås mer och mer med Johanna. En grymt härlig brud som jag umgicks lite med under hösten. Jag lärde känna henne genom David. Hon flytta hit från Stockholm och gud va jag är glad för det. Detta är en tjej som jag hoppas ha brevid mig för alltid.
Jag fortsatte med pluggandet och det flöt på bra!

Egentligen finns det inte så mycker mer att skriva om vintern, allt flöt på sen hösten. Var med kompisar och vänner. Festade, filmkvällar, fika, gå på stan.

Våren:
Jag började sakta och säkert bli klar med skolan. Hann dock inte klart med allt jag ville. På det hade jag en idiot till naturkunskapslärare. Tydligen hängde en enda lektion på hela mitt betyg så ja där rök det. Svarat på x antal frågor och lämnat in heeelt i onödan. Blir arg bara jag tänker på det.
Jag fyllde 20. Känner mig lite gammal men what to do? Hade en fest för familj+vänner samtidigt. Det funkade bra faktiskt. Vi åkte in till stan och avsluta kvällen på tre hjärtan.
Tre hjärtan är ett återkommande namn i min värld. Utestället jag alltid alltid är på. Trubadur, skön personal, skönt atmosfär. Jag gillart.

I mars påbörjade jag också mitt körkort. Började på körskolan, pluggade mycket. Det fick faktikst bättre än va jag trodde. Jag hade nog intalat mig själv att det skulle vara super duper svårt med teorin..

I maj vart jag helt klar med skolan. Där kom det, livet som arbetslös. Dock hade jag tur och fick studiebidrag fram till Juni. Mycket fritid ledde till fika och gå i stan väldigt mycket. Något jag ångar nu är att jag inte aktivt letade jobb. Dock sysselsatte jag mig med körlektioner och teoripluggande de gånger jag inte fikade.

Jag hjälpte Jenny att hitta en balklänning. Vi åkte till Falkenberg och kollade efter klänningar där och hon hittade en nästan direkt. Gud så fin! Färgen hon valde vart så otroligt fin!
Hon vart så otroligt vacker på balen!

Sommar:
Sommaren började väl inprincip med Jenny's student! Fest hemma hos henne men hennes familj och vänner. Jätte kul hade jag. Dock kunde de haft mer tur med vädret. Det var precis som på min student, spö regn HELA dagen.

Vädret blev bättre och eftersom jag vart arbetlös och lat så blev det fortfarande mycket fika och gå i stan.
Körkortet tog jag 21 juni, teorin och uppkörningen klara jag båda på första försöket. Wie!
Vädret blev bättre och man kunde ligga på stranden, lovely. Jag hade faktiskt en väldigt snygg solbränd färg ganska tidigt under sommaren. Många kvällar blev det på tre hjärtans uteservering. Dock drack jag inte alltid, körde bil och tog en kopp te. De gjorde vi alla i stort sett, fikade. Kaffe eller te är populärt bara man ger det en chans.

Min vänskap med min bästa vän tog slut.
Jag började fundera mycket under slutet av sommaren vilka är egentligen mina ritkiga vänner. Framför allt under de 2 veckor jag var iväg och jobbade. Skillnaden på kompisar och vänner finns enligt mig. Kompisar kommer och går och vänner stannar. Jag insåg att de jag trodde var vänner var inte vänner utan kompisar. Jag beslutade mig för att sluta höra av mig. Jag kände mig och blev ganska ensam där ett tag i slutet av sommaren början av hösten. Som plåster på såren hade jag ju min och Alexandras resa till Alanya att se fram emot. 7 september begav vi oss till Turkiet. 2 veckor, love it!

Då kommer man väl nästan in på tiden som är nu? Hösten och vintern 2010.
Alanya var underbart. Jag hade otroligt kul. Jenny och hennes kompis Oliva var där nere när jag och Alexandra kom ner så vi hade 1 vecka ihop med dem.
Jenny åkte hem från Turkiet för att fixa med papper för att åka till USA och jobba som aupair. Jag är så stolt över henne samtidigt som jag saknar henne till tusen.

När jag kom hem så vart jag fortfarande arbetlös. Jag reste för de pengarna jag hade sparat och de jag tjänade under sommaren. Många tyckte jag var dum som tog mina sista pengar men jag är bara ung en gång. Tiden kan ändras snabbt och då kanske jag inte kan resa på det sättet jag vill nu så man får passa på.
När jag kom hem insåg jag och en bekant vid namn Emilia att vi varit där samtidigt, dock bara i 2-3 dar samtidigt. Vi hade dock mycket Alanya prat så vi bestämde oss för att ta en fika.
Nu pratar vi och umgås flera gånger i veckan! Så hoppas jag att de ska vara för alltid! Mycket festande, mycket fikor, mycket filmkvällar, mycket bara va. :)

Jag har också fått jobb. Det flyter på och jag trivs. Det är väl så det ska va? Kollegorna trivs jag med.

Visst är det tråkigt att gå tillbaka och inse att man tappat några på vägen hit. Men det händer av en anledning. Ibland är ensam starkast för att sedan "hitta nya att dela sin styrka med". Så har de blivit nu, folk man hittat tillbaka till och nya människor.

Nästa år är mitt och mina vänner's år.


Kan inte drömmen bli sann?

Jag sitter och drömmer mig bort. Jag vill vinna drömvinsten på lotto (vem vill inte det), köpa en lägenhet till mig själv utomland och här i Sverige, sen hade jag köpt en lägenhet till mina föräldrar i det landet mina föräldrar vill ha en lägenhet. Sen hade jag rest, dit jag vill och hur länge jag vill. Jag hade tagit med dem jag vill.
Emilia & Jenny: vi hade gjort Alanya osäkert i en månad, om inte längre. + Massa andra städer/länder Sen hade vi tagit med Johanna & Hanna. De måste uppleva Alanya livet. Jag har garanterat glömt skriva någon, men innerst inne vet folk vilka jag hade velat ha med på en resa.

Ja som sagt jag sitter och drömmer. Back to reality!
Jag hoppas ni har haft en jätte bra julhelg! Min har vart bra förutom att jag har åkt en på en ordentligt förkylning + ont i kroppen. På julafton kände jag mig helt död. Igår var det lite bättre men jag pallade inte va ute, vid 1 delade jag och Christer taxi hem. Vi var hemma hos Dino på förfest. Herregud vilken disskussion det blev där, haha!
Dock saknade jag Emilia under kvällen!

Jag hoppas att min fina Jenny har haft en bra jul helg! Jag saknar dig så det gör ont här hemma! Men som du skrev i mailet, ut och äta och bara va!!

Nu hade jag tänkt att lägga i mina smycken i mitt nya fina smyckeskrin!




"Det är okey att spåra ur!"

100media_imag061 (MMS)

"Det är okey att spåra ur!"


Vart tar tiden vägen?

Leeeeeeeeeeeeedig i 3 dar! Woho!

Jag och Christer har gått som galningar i stan idag för att hitta de sista julklapparna. JÖSSES!  Aldrig igen sista minuten. Jobbade idag med 8-14. Stress stress, förseningar, ett plan som ska gå tidigare.. Jaa.
Det som är negatvit med detta jobbet är att det känns inte som jag hinner va med mina kompisar.. Fast det är väl säkert bara för att jag gått från att gå hemma till att jobba nästan varje dag.
Jag saknar ju min trädfru jätte mycket! Jag saknar så många andra också!

Julafton imon. Vart har tiden tagit vägen?


:)

18 minus ute. Vem kom på det påhittet? Jag är väldigt glad att jag har ett inomhus jobb!
Jobbar har jag gjort idag med, 15-20. Ska jobba samma tid i morgon. Det är skönt att jobba kvällar faktikst. Nästa vecka börjar jag 5 på morgonen en dag. Phu, hur ska jag kunna somna i tid kvällen innan? Dock slutar jag kl 10 på förmiddagen så kan jag kolla in rean i stan.
Jag trivs faktiskt väldigt bra på jobbet. Det är kul, händer lite olika. Ja, jag trivs.

Jag kan inte riktigt förstå att det är julafton på fredag. Vart har tiden tagit vägen? Vart har detta året tagit vägen?
Tänkte göra ett inlägg lite senare om året som gått. Men det tar vi närmare nyår.

Idag har jag skickat Jenny's julklapp. Jag hoppas att hon får sig ett leende på läpparna av den. Jag tror hon kommer gilla den faktikst, det är mycket tanke och minne bakom denna. Jag tror hon kommer komma ihåg i alla fall!

Jag sitter och kollar på en ny serie som började på tv3 förra veckan, The deep, väldigt bra fakitkst. Jag gillar lite "udda" saker. I pausen ska jag ta ut linser, tvätta av sminket och borsta tänderna sedan bädda ner mig.
Det är väldigt skönt att börja sent för man kan sova lite längre med, hihi. Love it!


Till kära Emilia: Jag ser nått grönt! TRÄD! <3


Vintern är faktiskt ok!

Min kropp skriker efter en utlandssemester! Gosh vad jag älskar att åka utomlands, solsemestrar!! Även om jag älskar sommaren så är det faktiskt mysigt ute nu, snöar och inte överdrivet kallt, när det är såhär så är vintern helt okej!

Igår spenderade jag kvällen med Emilia och vi gick och hem till Piff & Puff och snacka skit och mös. Emilia gick hem men jag följde med killarna till tre hjärtan och kollade läget. Ibland är det kul att gå ut nykter och kolla läget och se hur folk är på fyllan. Jag ska ju jobba idag med och eftersom jag ändå har en bit till jobbet, 5 mil så vågar jag inte riktigt chansa. Börjar kl 16-19. Efteråt ska jag köra direkt till Piff & Puff och kolla på film. Börjar inte förrän 17 imon så då kan man göra saker på kvällen hihi.

Jag har fastnat för en serie eller ja realityserie,  som går på tv på fredagar och i repris på lördagar, Jerseylicious. På tv är de bara på säsong 1 avsnitt 3 men jag har hittat en sida så jag är inne på säsong 2 nu.



Lång vecka

Vilken vecka.. Jobb i måndags, utbildning tis-fre + jobb torsdags kväll. Skulle bara jobbat 16:30-19:30 i torsdags men det vart förseningar och strul pga snön så jag fick jobba över. Vart hemma 22. Var riktigt trött igår.
Men nu är jag utbildidad säkerhetskontrollant så nu ska jag bara ha praktik på röntgen och visitering så är jag helt klar sen.
Det tråkiga med denna veckan är att jag har inte kunnat träffa mina vänner. sucks!
Jag och Emilia exempel har aldrig gått så här länge utan att träffas! Asså shiiiiit!

Igår åkte jag och sola, jäkla va skönt det var. Det var ju inte som på stranden i Alanya men det dög. Skönt var det i alla fall. Det är sjukt mysigt väder idag, stora fina snöflingor som faller ner!


Drömmar kan va konstiga..

Jävla va de är segt att sitta på utbildning 8 tim om dagen. Jag döööör typ. Även om det är lite halv intressant och att han som utbildar oss är jäkligt bra oså blir jag ändå så rastlös och okoncentrerad. Det är bara i morgon och på fredag kvar sen är det ingen mer utbildning och jag kan jobba ordentligt. Är bara ledig en dag denna veckan, på lördag. Jobbar som sagt på söndag 16-19 inte så farligt så kan ju ändå gå ut i helgen om jag vill.

Min morgon idag började inte bra. Jag ställde klockan på 5 (kan snooza en timma då). Jag måste köra hemifrån 7:30. Jag duschar alltid på morgonen.
Jo kl 6:45 väcker min mamma mig. Shiiiit jag rusar upp, inser att jag hinner inte duscha. Bara att slänga i linserna, sminka till sig och försöka få håret så bra som möjligt. Goosh vad jag känner mig ofräsh. Men tänker inte duscha nu, duschar ju alltid på morgonen för att vakna så kan likaväl vänta tills i morgon bitti.

Jag hade konstiga drömmar inatt. Hahahahhahaha! Jösses alltså! Emilia blev glad över att göra dem i alla fall, haha :).
Hon är sjuk :(, hoppas hon mår bättre snabbt så vi kan hitta på nått i helgen!


Sitter på utbildning med jobbet. Är sjukt ...

100media_imag059 (MMS)

Sitter på utbildning med jobbet. Är sjukt trött! Morgonen var inte min heller. Vakna 6:46 skulle gått upp 6. Ingen dusch för mig idag, fett hår har jag. I morgon ska jag jobba efteråt med phu!! Lång dag 8-19. Ne dags att piggna till 3 tim kvar av dagen!


I love u! <3

JAG SAKNAR DIG!



Utbildning

Gooood kväll! Hur mår ni? Har veckan vart bra so far?

Jag har haft första dagen på den där utbildningen för jobbet. Vart mellan 8-16. MYCKET info att ta in men lärorikt och viktigt för jobbet. Denna utbildningen håller på fram till fredag men på torsdag ska jag jobba efteråt så det blir en lång dag 8-19. Jobbar på söndag också, stackars men kan man tro men ikke, jobbar 16-19 så Emilia du kommer inte undan, stan på lördag eller nåt! Haha!

Jag har inte så mycket att skriva egentligen.. Jösses känns kasst!


Lycka! Alanya, stranden, värme, nattbad KÄRLEK!


Sängen är en bra kompis

Jag måste säga att även om jag bara har jobbat fyra gånger så uppskattar jag helgerna och mina lediga dagar mer. Innan så var vardagarna och helgerna likadana, gå hemma, fika, va med kompisar. Nu så jobbar jag någon/några dagar i veckan och gör nått vettigt. Det blir roligare att träffa kompisarna med, man har lite mer att berätta än "jag satt hemma och glodde på igår och kollade platsbanken". It feels good!

Igår vart det "tjejkväll" hos Emilia men det blev att Kidda och Mark kom + 3 killar till. Kidda hade karaffton = dricka sin grogg ur en karaff. Sen blev det såklart 3 hjärtan.

Vem var på tre hjärtan? Jo min fina vän Alexandra som har semester!!! Gud va glad jag var att hon var där! Hon jobbar 2 jobb vilket har gjort att vi har inte setts på ja flera flera veckor! När hon är ledig är hon riktigt trött vilket jag förstår eftersom hon kan jobba från 9-16 på ena jobbet och jobba 17- allt mellan 22-02. Så vill hon ha en hemma dag förstår jag det. Jag vet vart jag har henne och de tror jag hon vet om mig med.

Idag har jag legat i sängen HELA dagen. Vakna upp, duscha, tog på mig joggingkläder och la mig i sängen och glodde på tv. AS GÖTT!


Jag & Alexandra i Alanya detta året :)



Fira jul med Sean Banan

Städa städa varje fredag också varje jul det tycker jag är kul! Nej kanske inte men städa har jag gjort, plockat i ordning, dammsugat och dammtorkat. Nu är jag redo för helg, höhö!

Ikväll blir det idolfinal hemma hos Emilia. Hoppas verkligen att Jay vinner och att han sjunger like prayer igen.
Just nu sitter jag och lyssnar på Sean Banans jullåt gott nytt jul. Den är faktiskt svängig, haha!

I morgon ska jag, Emilia & Hanna ut + några andra tjejer tror jag. Ska bli riktigt kul. Måste till systemet imon dock vet jag inte vad jag ska dricka imon.. Cider eller vin? Eller båda? Hm hm tål att tänkas på.
Jag kanske ska dricka 92 cider? Eller vad säger du Emilia?

Mohaha! Nu ska jag köra hem till Emilia!


Shoop shoop!

Nu vart denna jobb veckan över. Jag har jobbat tisdag och torsdag 13-19:30.
I går gick jag i stan med Hanna. Sjutton va hon shoppa! Jag hitta inget speciellt dock. Köpte bara en god chailatte, yummy! Mamma fyllde år igår med. Hon blev jätte glad för presenten jag köpte, en ögonskuggspalett (heter det så?) med bara de färgerna hon använder så det vart lyckat!

Det har inte hänt så mycket i veckan egentligen.. Pratade i telefon med Emilia i typ en timma igår. I like!!

I morgon är det Idol final. Jag hejjar stenhårt på Jay han är grym!




Work work

Idag har jag jobbat, 13-19:30. Naaaaaaajs! Jag trivs faktiskt väldigt bra.
I morgon är jag ledig sen jobbar jag på torsdag igen, samma tid som idag.

I morgon fyller min kära mamma år så i morgon ska vi äta tårta oså på kvällen, mysigt!
Kl 17 ska jag dock vara på syn undersökning. Måste kolla om det funkar med linserna och om jag har rätt styrka oså. Efter DHW är det sista avsnittet av bartenderskolan.



Internet igen

Nu funkar internet igen! Jäklar vad jag har saknat att bara sitta och slappa framför datorn. Väldigt skönt att jag har internet i telefonen så jag ändå kunnat vara social på facebook, haha!

Min röst är borta, jag är jätte hes! Emilia tror det är för pussandet hahah! Ja jösses. Vart en nykter helg vilket var otroligt skönt.
Jag får se lite om jag ska jobba i veckan, hon ska ringa i så fall och säga tider. Om inte annat ska jag vara där hela nästa vecka på den är säkerhetsutbildningen.

Eftersom jag har internet igen såg jag att Vladde lagt upp bilder från en förfest som var hos Emilia för några helger sen, sjukt rolig kväll! Har sparat dem så här kommer några!










Måste tillägga att jag mår otroligt bra av att ha börjat umgås-håller på att lära känna de jag gör nu.


Nykter helg! Internet funkar fortfarande i...

camera_dec_5_201 (MMS)

Nykter helg! Internet funkar fortfarande inte så har bara mobilen, inte alls kul saknar att sitta vid datorn. I fredags var jag på gekås handlade inte så mycket men var mysig att strosa runt. På kvällen var det mat och chill hos Olle. Igår vart de pizza och film hos Emilia, mamma mia kolla vi på! Vi drog också in till tre hjärtan en sväng. Skön kväll! Det jobbiga med att inte ha internet är att jag inte kan prata med Jenny på msn. Saknar henne väldigt mycket, hoppas hon vet det! Min röst har jag tappat, undrar vart den tagit vägen. Ha en bra vecka!!


I love shoes!! Skorna på bilden är från ne...

100media_imag056 (MMS)

I love shoes!! Skorna på bilden är från nelly.com, ska få dem i julklapp men vart tvungen att testa dem. Internet funkar fortfarande inte. Jag är jätte förkyld och små ont i halsen. Har jobbat idag i alla fall. Känns som om att jag kommer trivas bra! I morgon ska jag till gekås med fina Emilia :). KRAM


Sjuk :( Har mega ont i halsen. Tror inte j...

100media_imag056 (MMS)

Sjuk :( Har mega ont i halsen. Tror inte jag har haft såhär ont sen jag tog bort mina halsmandlar. Vårt Internet funkar inte heller. Jobbade igår, kändes väldigt bra. Ska jobba imon med så hoppas jag mår bättre imon! På fredag ska jag till gekås och köpa julklappar med Emilia och hennes syster :). Tröjan på bilden hitta jag på rea på vila, väldigt skön när man är sjuk eller om det är kallt ute! KRAM


RSS 2.0