Dags att slippa varma ballerinaskor!

Jag är sån som blir lätt varm om fötterna och idag hittade jag äntligen ett par gladiator sandaler jag vill ha. Så la undan dem så ska jag hämta dem imon.


550 kr på Bianco



Xoxo


äggallergi

Jag mår skiiit! Vart på akuten ityp 4 timmar.. Fick ägg i mig så de var ambulans upp till akuten och sedan stanna för övervakning..
BLÄ





Suuuunshiiine

Vaknade med nackont idag, jag får ju det om jag gör fel rörelse. Gjorde det igår och idag har jag fått sota för det..

Kunde inte jobba så ringde och sjukanmälde mig och somnade om. Fy fan va ont de gör, går från nacken så ilar det ner i rygen vid sidan av ryggraden.

Eftersom de var så fint väder så lagade jag mat och åt sedan satte jag mig i min supersköna solstol som jag fick av min moster i studentpresent, fick den och pengar.
Jag blev rastlös efter ett tag så jag gick in och hämtade Carolina Gynning's bok, Ego girl. Jag är inte den som läser böcker alls men denna är så bra. Har läst den en gång innan.
Jag har nästan läst ut hela boken idag, kommer läsa ut den. Så har läst en bok idag.
Jag rekomenderar den starkt.



http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/


Xoxo

Jag vill ut på äventyr!

Som överskriften säger, jag vill ut på äventyr!
Jag är rastlös!

De som känner mig vet att blir vääääldigt lätt rastlös och att det är söndag hjälper inte mycket alls. Jag tycker inte om söndagar.
Ska man inte upp till skolan dagen efter så ska man jobba. Söndagar har blivit en sådan dag man inte gör något alls. Som idag..
Det ända jag gjort är att åka till Eurostop en snabbis. Skulle köpa smink, Isadora mineral foundation powder och saltvattenspray till håret.
Blev bara pudret för min moster hade en hel flaska saltvatten spray som jag fick. Älskar hur håret blir av det, känns tjockare och man får beach känsla.
Hon hade ett som hon köpt hos frisören men annars använder jag det som finns på hm för ca 40 kr. Tror inte det är någon större skillnad på dom.  Jag sprayar det i håret, en bit ifrån efter jag har plattat det.


Pudret och den borsten har jag med

Går dagen var jätte trevlig. Grillning hos Jimmy. Guuud så mätta vi blev, alla hade med sig kött sen hade vi potatiskroketter, sås, majskolvar och vitlöksbröd. Vi kunde knappt röra på oss.
Vi begav oss sedan till tre hjärtan. Tiden gick jätte snabbt, helt plötsligt var klockan två och det stängde!



Xoxo

Living the good life

Igår var det midsommarafton.

Vi var någon km? bakom kattegattskolan, vid en brottarlokal. Var Blysch kompis som ordnade det till oss. De hade satt upp fyra partytält och dukat jätte fint. Tre stora grillar var fixade.

Jag tyckte det var helt okej, var lite för mycket folk. Var hemma ganska tidigt, eller hemma och hemma pappa var nykter och hämtade mig så jag följde med där de var.
Vi vad väl hemma runt 2, halv 3. Jag var sjukt trött men låg och sms:ade och kollade lite på tv.


Nu vid 18 tiden ska jag hem till Jimmy och där blir det grille och sedan utgång. Det blir på tre hjärtan som vanligt, hihi!






Xoxo


Övertrött eller bara mig själv?

Detta inlägget kan nog bli vääääääldigt flummigt..

Jag är rastlös och gode gud vad det kan bli konstigt då..

Madde sa till mig innan att jag tänker för mycket.. Bilden som var på min studentskylt så räcker jag ut tungan så sa jag det att det var ju på den tiden tungan  var "ren".. Nu har den ju vart i andras munnar? HAHAHA
Japps jag är störd :).

Jag saknar mina naglar. Gjorde fiiina till balen men av någon anledning så kan jag inte ha gelé. Kan skala av dom bara efter en vecka..
Ska testa att göra med akryl innan vi åker till Turkiet i stället.




Fick inte väärldens roligaste telefon samtal idag.. Hade hoppats på en mysig eftermiddag men ikke! Får se om kvällen blir bättre..
Imon börjar jag jobba på riktigt. Var bara introduktions möte oså idag..
4 fram, ledig på fredag dock, MIDSOMMAR! Nej men det kommer bli bra..

Neeej, detta funkar inte..

Over and out ;)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

För vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra!








Xoxo


Day before proom

I morgon är det bal! Jag börjar bli nervös! Vad kommer det bli för väder? Kommer det regna eller kommer det bli varmt och skönt? Kommer maten vara god? Kommer man ha roligt?
Allt ploppar upp i huvudet!
Det kommer bli bra. Jag kommer ha roligt det vet jag.

Igår var det grillning hemma hos mig. Hade jätte trevligt, god mat var det också. Fick inbjudan till midsommar festen nu med, mycket folk kommer det bli då. Kommer bli otroligt kul. Vi kommer bli jätte mycket folk med, tror det är ca 60 pers bjudna. Jag och Marika fick i uppgift att göra potatissalladen till midsommar, skala all den potatisen!

Ne var inte så sugen på att skriva blogg inlägg egentligen..
Skriver kanske sen..


Xoxo

Inte bloggat på länge, shame on me

Det var längesen jag skrev ett blogginlägg.

Har inte hänt så mycket om man tänker efter.
Betygen är satta och jag hann klart med det jag skulle, thank god! Känns skönt, dock så gör vi ju absolut ingenting i skolan nu. Man vet inte riktigt när man ska dit och inte.

Jag har köpt en behå till balklänningen, ville ha en sån freebra, är det så den heter? Sådan utan band, bara två silikon bitar som man sätter på. Dock var den största storleken för liten, de är tydligen små i storlekarna. Fick bli en vanlig behå utan band i stället. Det duger det med.

Igår var det melodifestivalen och camp sannarp. Min klass kom 9:a. jag tycker itne det var rättvist, fanns de som var MYCKET sämre än oss!

Vårat bidrag:

http://www.youtube.com/watch?v=6UmbUDyB-OU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3Fref%3Dhome&feature=player_embedded

Jag och Emma cyklade till camp sannarp, vi var där runt 20:00 och då var det redan mycket folk, sen kom det bara mer och mer under kvällen. Det var helt okej där. Vissa stunder hade jag jätte roligt och vissa stunder lite mindre roligt. Jag som hatar att sova i tält cyklade hem runt 02:45, var hemma runt 03:00. Är jätte seg idag, men hade inte lektioner så jag sov ut!

Imon åker mina föräldrar till Polen och kommer hem på lördag. De skulle egentligen kommit hem söndag kväll men jag har balen och mamma vill så gärna vara där och kolla. För mig hade det egentligen inte gjort något, finns alltid någon annan som kan komma och ta kort.

I morgon ska jag fixa naglarna till balen och sedan på kvällen ska jag handla mat. På fredag ska jag nämligen ha grille hemma. Har börjat umgås med nytt folk och blivit medbjuden på massa så jag kände för att visa att jag är tacksam och tycker om att umgås med dom så kan jag bjuda hem dem på grille.


Over and out!

Xoxo

RSS 2.0