De senaste dagarna

I onsdags var det ju triathlon i skolan och sedan var det idrottsgala. Våra tjejer vann triathlonen och 06B's killar vann för killarna.

I torsdags var vi lediga och jag pluggade på dagen, sen fikade jag med Marika en snabbis och sen färgade jag håret. Marika kom hit sen på kvällen så gick vi ut, vi gick till Mårtensson där de andra kompisarna var. Marika och sedan hem men jag stannade kvar och vi gick till b&b, var knappt något folk alls men det var trevligt.

I fredags satt jag och pluggade då med sen stack jag till hanna som skulle öva gesällen och sedan var det hem och plugga igen. Jennica kom och hämtade mig vid 22:45, hon slutade inte förräns 22 sen skulle hon äta på donken snabbt.
Vi åkte och lämnade Matte sen stack vi till tre hjärtan där vi mötte upp ett par kompisar. Det var så sjukt roligt! Även om vi bara var där i knappt 2 timmar så hade jag så jäkla kul!

Var ute igår med pluggade såklart på dagen. Var inte ritkigt lika kul igår så Albin kom och hämtade mig tidigt.

Idag hade Hanna sin gesälle och jag var hennes långhårsmodell. Jag är så sjukr nervös för Hanna's skull.
Men jag vet att hon klarar det!


Kl 19 är det Gossip girl, ska plugga samtidigt till det!




Xoxo


Studentfest

Idag är det studentfest, bad taste är temat.
Jag ska dock inte gå, när biljetterna släpptes så hade jag ingen att gå med så köpte aldrig någon.  Albin sa idag att jag kunde gått med dem men tänkte inte på det när biljetterna släpptes.
Men ska i alla fall hem till världens bästa Albin på förfest och ta någon drink och sen går jag hem när de ska till stan. Umgås lite med folk ikväll i alla fall.


Idag var det triathlon i skolan, SPI06C, min klass tjejer vann. Bra jobbat! Jag var inte med man hade så gärna velat.
Men men, var där i alla fall och idrottsgalan i galaxen var bra tycker jag!

Ha en trevlig kväll!

Xoxo

Gratisbio.se

Jag har gått med på http://www.gratisbio.se/ det är en sida där man ska samla poäng för att sedan kunna få ut en biocheck.

Man samlar poäng genom att besöka hemsidor, delta i tävlingar, när man handlar på t.ex nelly.com så får man en viss poäng beroende på hur mycket man handlade för m.m..
Det finns 100% gratis erbjudanden som man får en viss poäng för, det kan vara att gå med i gratissms.se,  att beställa en nyckelbricka som man ska ha på nyckelknippan i fall man tappar dem.
 
Det finns så mycket olika saker man kan göra för att samla poäng, det bästa är att bli medlem och avgöra själv vad som passar en bäst för att tjäna poäng, http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=164944.

Om man inte vill ha ut en biocheck så kan man samla poäng lite till och få ett presentkort i stället.


Gör som jag och bli medlem du också http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=164944.







Xoxo

Desprete housewives

Desperete housewives, riesen och te! Love it!




Xoxo

Riesen

Jag är så sjukt sugen på risen!

Sitter och kollar på Jerry Springer, jag är ju helt fast i det programmet. Så härligt att se lite action på kvällarna!

Just nu handlar det om folk som har börjat strippa, fy sjutton vilket liv de blir på anhöriga. Tyckte syd om en som blev tvingad av sin svåger. Hon bor med sin syster och hennes man pch han tröttnade på att hon inte kunde betala för sig så han tog med henne till en strippklubb och sa tjäna pengar till mig..

Nu på Jerry Springer fick hennes syster då reda på detta och blev rasande. Hoppas hon sparkar ut sin man fort som fan! Man vet aldrig vad han kan göra med hennes syster. Systern såg ut att vara anorektisk, och hjälplös är väl fel ord men hon har nog inte haft det så lätt alltid.

Nu ska jag fortsätta att kolla, Jerry Springer det är så bra!

Ska snart göra te och äta schackrutor med!









Xoxo

Komma bort

Jag kan inte tänka på annat än att komma bort, till ett annat land. Sol, värme, nytt folk!

Om det inte blir så att jag åker utomlands och får jobb efter att jag läst upp mina betyg så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det  måste bli så. Jag kan inte vara fast här, jag måste bort.
Jag måste få bo bland sol och värme. Jag vet självklart att man kan inte få det hela tiden. Men bättre än här i alla fall.
Jag har inte bestämt mig vart jag vill åka, kanske Turkiet, Mallorca, Ayia Napa kanske? 

Ja, det är fortfarande en dröm tills fram till jul då jag har pluggat upp mina betyg. Sen får jag bestämma mig vart jag ska och åka när säsongen börjar.

Den 29 är det drinkfest igen. Det ska bli otroligt kul, nytt folk som kommer vara där som jag lärt känna genom Marika, en av mina bästa vänner. Hon är en sådan person jag inte vill vara utan.
Till denna drinkfesten så ska alla som ska dit betala 250 kronor var så åker några till Tyskland en eller två dagar innan och köper grejor sen är det hur många drinkar man vill då den 29.
Dagen efter ska jag på konfirmation så måste hem på natten där men mamma sa att hon skulle komma och hämta mig när jag ville, varnar henne för att det kan bli att jag vill bli hämtad typ vid 4, halv 5 på morgonen, haha!









Nu har jag haft en liten paus så nu är det dags för att återgå till naturkunskap b.

Xoxo

Plugg dag idag igen

Sitter och pluggar idag igen.  Naturkunskap fortfarande..

Har tre olika saker att göra, behöver pappas hjälp till den ena och han är i Tyskland så vi får göra det när han kommer hem. Min pappa är sån att han kan typ allt ändå hoppade av han gymnasiet.

Sitter nu med olja, fett och fettsyror.. BLÄ!
Men  ska göra klart den så ska jag göra klar om immunförsvaret idag med hade jag tänkt. Så kommer jag känna mig stolt.

Imon är det triathlon i skolan. Känner inte alls för det efter som de "grupperna" som umgås i skolan har bestämt lagen så jag är inte med.
Känns inte alls kul eftersom jag väldigt gärna hade velat simma.. Skulle kunna skriva två a4 sidor om vad jag tycker och tänker om vad jag tycker om de tre åren i skolan och med klassen men nej. Det kommer efter studenten i stället..


Nu ska jag fortsätta med Natur B




Xoxo

Schackrutor

Min moster hade bakat schackrutor till mig idag! Blev jätte glad!

Jag och min moster står varandra jätte närma. Hade det hänt henne någonting så vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade nog bara stuckit, hade blivit total deppig! Men så får jag inte tänka.

Innan hon blev tillsammans och flyttade ihop med min granne så bodde hon ca 5-10 min ifrån mig så jag var där fleeera dagar i veckan så drack vi te, spelade yatzy, tittade på tv, bakade. Jag tyckte det var så mysigt, jag hade till och med egen nyckel dit. Men när hon blev tillsammans med min granne så ändrades allt. Det är inte samma sak att gå in där längre och dricka te. Det låter egoistiskt, men jag vill ha våra te/bak/yatzy m.m. kvällar för mig själv.
Men ska försöka hitta på något mysigt nu till sommaren när jag får mina skattepengar, en helg dag bara hon och jag med lunch, shopping oså. Hoppas hon vill det men det tror jag.
Mamma säger att hon saknar våra kvällar precis lika mycket som jag.


Moster <3


Schackkrutor, mums

Nog om det. Skulle vart i skolan idag men fick sån jädra huvudvärk igår kväll och den satt i när klockan ringde idag, mådde illa. Sen har jag haft ont i huvudet heeela dagen. Har mina aningar att de kan vara pga vädret, hela dagen hat det vart fint sen blev det jätte mörkt så börja det spö regna och hörde lite muller innan när jag var ute med Madde.

Vi har snackat om Turkiet, gud va vi längtar! Helt sjukt!
Min farbrors flickvän ringde innan och frågade vad jag önskade mig i studentpresent, först sa jag "jag vet inte" men sen så sa jag det att jag vill utomlands och jobba så ett startkapital till det hade suttit fint. Hon tyckte det lät bra som en bra idé, smart av mig att göra så eftersom jag ändå inte vet vad jag vill bli när "jag blir stor".


Turkey by night


Destination Latinooo


Lite suddig dels för den är tagen med mobil och sen för att
min kamera i mobilen var sönder redan när jag köpte den :\



Xoxo

Lite ändrat schema i morgon

Imon är mitt schema ändrat lite, i stället för att ha idrott i onsdags förra veckan så ska vi ha det imon, baseball!
Känner att det kommer nog inte gå bra för mig.
Hoppas inte det ska regna heller. Vi var ute föra någon vecka sen och hade fem kamp ute i spöregn, inte kul alls.
Så ska snart packa väskan, dagens klädsel imon blir nog joggingbyxor, har bara matte en timma efter idrotten så passar bra.

Jag gick med i http://www.gratismode.se/ idag.

Det man gör är att man blir medlem, samlar poäng genom att värva kompisar, gå in på hemsidor, delta i tävlingar m.m. och när man då fått ihop ett visst antal poäng så växlar man in det mot presentkort hos till exempel, nelly, gina tricot m. fl.


http://www.gratismode.se/?c=57937 klicka på den länken för att registrera dig.



Nu ska jag lyssna lite på musik och sedan packa.

Xoxo

Väldigt lyckad lördagskväll

Hanna kom hit igår så åt vi pizza så kom även Michael så spelade vi lite poker. Sen blev det att vi åkte till Micke som fyller år idag, grattis!

Men eftersom det kändes med som en killfest så åkte jag och Hanna till stan, Hanna bestämde sig efter mycket om och men att följa med ut.
När vi kommer till tre hjärtan är det inte alls mycket folk och Jimmy, han som spelar gitarr och sjunger där på helgerna har en sanning eller konsekvens kortlek. Rallr tvingar fram mig och jag tar ett kort där det så sanning och det står:
Säg högt för alla vem du skulle vilja ha sex med utav alla de som är i detta rummet. Jag säger Rajko, han som jobbar  i baren. SÅ PINSAMT var det! Men man skrattade bort det. Man lever bara en gång.

Emelie kom till tre hjärtan och jag, Emelie och Hanna hade jätte kul tyckte jag! Sen var ju även annat folk där som jag känner som var jätte kul att träffa!
Blev bjuden på en till drinkfest den 29 maj, tror det kommer bli jätte trevligt!


Grattis Norge till vinsten i Eurovision 2009! Låten växer faktikst mer och mer på mig!

http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0&feature=related




Just nu är det Gossip girl som gäller! Love it!!





Xoxo


Balklänning

Var hos sömmerskan i morse, den behövdes sy's in så vid 9 i morse åkte jag och mamma dit. En jätte trevlig kvinna som syr hemma.

Igår hade jag bestämt mig för att vara hemma men Emelie skickades sms och frågade om jag ville komma till hennes pojkväns 20 årsfest. Tvekade först men så sa hon att hon var ensam tjej och det var längesen jag och Emelie hade lite ensam tid så stack dit.
Vi satt och snackade skit i någon timma så kom Madde, hon bestämde sig för att komma en liten stund i alla fall.

Vi sjöng singstar lite sen så blev det ölspelet. Marcus var snäll och kröde mig hem så var hemma strax efter ett.

Idag ska Hanna, Madde, Nettan & Böna komma hit.

Jag och Hanna ska i alla fall äta pizza sen blir det Eurovision songcontest! Och sedan för min och Bönas del blir det tre hjärtan en stund!




Xoxo

Endast tre lektioner imon

Mina första två är inställda pga nationellt prov i matte c, lycka till alla som ska göra det! Skulle egentligen bara haft två lektioner då men jag bokade in extra matte duktig som jag är.

Jag längtar tills Fashion against aids kläderna kommer i butik, 28 maj så börjar de säljas i H&M butikerna.
Jag vill ha ett linne som Cyndi Lauper har designat, girls just want to have safe sex.



bilden är tagen ifrån:
http://cyndilaupernews.com/index.php?entry_id=1241550110


Jag måste ha det!

Jag har gått med i Gratisbio.se, man samlar på sig poäng och kan sedan ta ut det i biocheck eller presentkort. Det kostar ingenting.
Jag kopierar från deras sida för exakt förklaring:

GratisBio är sidan där du får gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor, gratis prylar mm. Vi har presentkort till de flesta stora svenska butikskedjorna. Registrera dig gratis och samla in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden. Poängen kan du sedan växla in mot biobiljetter eller presentkort från valfri butik. Medlemskapet är naturligtvis helt gratis och vi ger dig dessutom 50 poäng som välkomstpresent!

Bli ni medlemmar så skriv gärna mig som värvning.



Ska strax göra mig i ordning och bädda ner mig, börjar kl 12 imon men känner att jag behöver sova ut.
Sov gott!



Xoxo


Åketråk!

Jepps, tråkig är jag idag igen för plugg stå åter igen överst på listan.

Min idrottspsykologi lärare sa idag, eller han sa väl inte direkt men förstod att de var så han menade, han tycker jag att ska göra provet och det sista abetet nästa termin i stället. Ska se om han kan prata med rektorn så jag slipper gå dit igen.

Efter handbolls träningen i morse gick jag och solade, 30 min, såå skönt var det! Kunde dock inte koncentrera mig riktigt, man ska inte sola med en ny tatuering så jag smörjde in och la en bit papper över så fick hela tiden hålla koll på att de inte skulle åka av.

Glad är jag för att jag solade solarie innan i alla fall för nu regnar det. Har fått lite "sommar" känsla pga av värmen i solariet idag i alla fall.





Dags att sätta i gång med naturkunskap!

Xoxo

Krypa ner i sängen

Ska strax packa träningsväskan, tvätta av mig sminket, ta ut linserna och borsta tänderna sen får jag krypa ner i min efter längtade säng.
Första timman imon är det träning som står på schemat, har hål timma därefter med så funderar på att duscha hemma.

Klassen hade möte i tisdags och det sa's att 35 kr var från alla i klassen ska gå till släpet och champange frukosten ska vara hemma hos mig. 

Idag kom även skorna från nelly.com, väldigt bekväma. Har gått och försökt töja ut mina balskor, vill inte få skoskav på själva bal dagen/kvällen!






Xoxo


Jag går snart in i väggen

Jag känner mig så stressad! Från och med nu låser jag in mig, bara plugg och på lördag får jag unna mig en ute kväll.

Ska sitta hela kvällen nu med, och imon och på fredag och lördag eftermiddag och på söndag osv.

Igår var jag på salongen där Hanna praktiserar så hon fick öva på gesiellen, hon ska ha mig som långhårs uppsättning. Hon gjorde än helt annorlunda än vad hon gjorde förra gången, blev jätte snyggt tyckte jag!




Med tanke på hår, nästa vecka ska jag ÄNTLIGEN färga håret.  Ska bli som på bilden under




Ne, men nu ska jag plugga.

Xoxo

Gud så snabbt dagarna går

Dagarna går så snabbt. Hade en lektion som var matte idag. Gick jätte bra, är på ett kapitel som jag fattar något av.

I morgon ska klassen samlas på mentorstiden och disskutera, melodifestivalen, studenten, champangefrukost m.m.
Meldifestivalen är något som treorna har på Sannarpsgymnasiet. Varje klass ska ta en låt och ändra om text och kanske göra en liten dans om man vill så ska man visa upp för alla andra treor och för en jury som bestämmer vilken klass som vinner. Den klass som vinner, om jag inte minns fel är den klass som kommer få gå först i studenttåget.


Jag ska snart göra te och ta två isglassar och kolla på färjan sedan är det 2 ½ men som gäller!


Favorit te't

Jag ska i veckan försöka hitta studentskor i veckan, jag vet att klackar vill jag ha.
Jag är så sjuuukt nöjd med min studentklänning med, den är inte speciell alls men jag älskar den.




Xoxo


Fredag & Lördag

I fredag så var jag och Marika hemma hos Michael. Vi åt tacos, Marika kollade på hockeyn och under tiden spelade jag, Michael och Jesper poker. Jag fuskade och därför vann jag!

Det var bara jag och Marika som stack till tre hjärtan och forstatte festandet sedan kom världens bästa Albin och hämtade oss.




Under fredagen pratade Marikas kompisar om en fest ute i Grötvik. Jag blev med bjuden.
Så jag följde med Marika och Johan dit. Vi kom ganska tidigt så jag hjälpte till med att trycka ut is, fy sjutton var kallt det blev efter ett tag!

Man kan säga att detta var en drinkfest, det drack bara drinkar under hela kvällen i stort sätt. Minglade runt. Nej men man pratade med alla, lärde känna lite nytt folk, bekantade sig.

Det var hur trevligt som helst, och det var jätte trevligt för min del att bekanta sig med nytt folk.

Tack så jätte mycket för en trevlig kväll!


Bordet, det kom mer dricka senare


Johan, Daniel och Robban som var bartenders, de har gått
bartender kurs.


Marika har också gått den men gon tvingades vara "ledig" idag, haha














Xoxo

Stekta gröna tomater

Jag tyckte inte det gick något bra på tv ikväll så jag satte på Stekta gröna tomater.  En film jag verkligen rekommenderar.
Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva om filmen så väljer jag att ta från internet, http://www.imdb.com/title/tt0101921/plotsummary

"Evelyn Couch is having trouble in her marriage, and no one seems to take her seriously. While in a nursing home visiting relatives, she meets Ninny Threadgoode, an outgoing old woman, who tells her the story of Idgie Threadgoode, a young woman in 1920's Alabama. Through Idgie's inspiring life, Evelyn learns to be more assertive and builds a lasting friendship of her own with Ninny"

Jag har nog sett denna filmen 10 gånger men jag tycker den är lika bra varje gång. Vänskap är ett ord som passar in på denna filmen till 110 %.



Xoxo


Helgen har vart perfekt!

Tatueringen är gjord, jag är sjuuuukt nöjd!

Tatuering nummer 3, Dockan står det för att det har mina föräldrar

kallat mig sedan jag föddes.


Jag skriver om helgen i veckan, är såå seg nu.

Kollar på Gossip girl, I LOVE IT! And I love Chuck Bass




En dag kvar till helg!

Efter en regnig vecka är det snart helg!! Imon har jag två frivillga och två obligatoriska, men ska faktiskt gå på dena ena frivilliga och börja skriva på den uppgiften.

Imon tatuerar jag även mig! Börjar bli nervös, undra hur ont det gör på foten? Tror jag kommer klara mig, detta är ju trots allt tredje tatueringen jag gör. Har en i svanken och vid höftbenet sen innan.




Händer det något roligt i helgen? :)


Xoxo

Greys Anatomy

Sitter och kollar på Greys Anatomy. Undra hur det kommer att gå för Izzie Stevens, kommer hon att överleva detta? Kommer hon att överleva fast det var en sådan liten chans?

Jag missade Desperete housewives igår eftersom jag kollade på mitt kära  Manchster United som tog sig till CL final!! så jag får sitta bänkad på söndag och se reprisen av det och brothers and sisters.

Nu börjar ångesten komma, snart ska betygen vara satta och jag har mycket kvar, PANIK! Jag har så jäkla svårt för att koncentrera mig när jag ska plugga, förstår inte hur jag ska hinna klart med allt. Ska be någon stå med en piska vid sidan om mig och verkligen se till så att jag bara pluggar, pluggar och pluggar nu de sista som är kvar.

I morgon på special idrotten så ska vi inte ha handbollsträning utan vi ska teori. Vi kan inte vara i sporthallen för att Per Gessle ska ha konsert där på fredag. Tack för att du förstår våran träning Gessle. Efter teorin har jag håltimma från 09:30 - 12:30 så blir nog att jag åker in till stan.

Nu kl 22 ska jag kolla på Sweeny Todd, har börjat kolla men inte lyckats se klart den. Men den kommer nu ikväll igen så nu ska jag väl äntligen lyckats se klart. Ska ta ner täcket och bädda ner mig i soffan!





Xoxo

2 dagar kvar

På fredag tatuerar jag mig igen, trejde gången! Bild kommer på fredag!

Vi hade ute gympa idag trots att det regnade, lagom blöt var man. Man får tänka så att det kunde ha varit värre. Det var taco buffe i skolan idag de flesta såg fram emot det tills man tog första tuggan. Fy alltså, och de undrar varför det slängs så mycket mat. Köttfärsåsen bara smulade sönder i munnen och smakade inte alls som det ska göra! Ne, så ikväll får papi göra laxpasta.

Jag saknar min moster, innan hon blev tillsammans och flyttade ihop med min granne så umgicks vi jätte mycket. Jag var där flera gånger i veckan så drack vi te, snackade skit, kollade på tv, spelade spel, åkte och glodde på kläder och bakade ibland.. Att man kan sakna något så enkelt så mycket. Det är inte alls samma nu, jag vill att vi ska kunna göra så som vi gjorde innan..


Xoxo


Champisons league, semifinal, returmatch

Matchen slutade, Arsenal - Manchester United 1-3

Champions League final i Rom är nästa!

Guuuud så glad jag är!

Arsenal hade som lag fem skott på mål medans Ronaldo hade 6 skott som spelare!

Guud så gott jag kommer sova!






Halvlek och det står just nu, Arsenal - Manchester United 0-2

:D :D :D





Idag  det dags igen, Arsenal - Manchester United!

Jag missade förra matchen pga projektarbetsinlämning men idag så är jag på g! Idag ska vi hejja fram vårt kära Man United.


Glory Glory Man United


Xoxo


Ouuush, trött!

Galet trött jag är, somnade nu mitt på dagen med. Inte bra alls!

Var på badhuset idag och blev av med livärddningen så en grej jag kan checka av på min lista med gamla grejer.
Hade en jätte bra tid men så blev det fel när jag skulle simma tillbaka med en person i livbojen och eftersom man gör det så snabbt man bara kan så hade jag mjölksyra i benen. Pernilla frågar kan du inte simma tillbaka till andra sidan när han är rätt i livbojen för jag vet att du visste hur det skulle vara. Fick simma igen då och sen så pumpade det i låren fy sjutton! Men det är skönt att ha det avklarat

Synd att vädret är taskigt idag, men det har i alla fall slutat regna. Tror nog att vi alla vill ha tillbaka det varma fina vädret.
Men hellre bra väder i sommar än just nu. Hellre att de bra vädret kommet lagom till balen och studenten!



Xoxo

Vart tog det fina vädret vägen?

Satt och pluggade innan men har en sån torka, vet inte vad jag ska skriva och hur jag ska skriva det. Men skrev i alla fall lite så får fortsätta imon.
Imon börjar jag egentligen 12:40 men ska vara på badhuset kl 10 för jag missade livräddningen i ettan så min mentor/idrottslärare låter mig hoppa in i en klass imon.

Sitter och kollar på Jerry Springer idag igen, det måste ju bara vara skådespelare. Det är helt stört men kan inte sluta kolla på det.  Ska se färjan sen och sedan blir de CSI.


Sms:ade min moster idag som är i Mallorca, Alcudia de har 25 grader varmt och jag är sjukt svartsjuk!
De bor på samma hotell som vi gjort de två gånger när vi vart där.

Jag ÄLSKAR verkligen det stället, jag trivs sååå bra där. Har bara vart där med familjen men det är verkligen helt underbart. Sist vi var där så lärde vi känna nya människor och de som jobbade där gjorde verkligen resan helt underbar.


Viva Sunrise


Viva Sunrise


Xoxo

Lagar mat

Jag håller på att laga mat just nu, korv stroganoff fick det bli idag.
Sommaren har inte änns börjat och jag är redan trött på grillat! Pappa ska grilla alltid när det är bra väder, SUCK!

Ska efter jag har ätit fortsätta med min hälsobild till idrotten, den ska vara klar på onsdag.
Det är ungefär vad hela min vecka kommer bestå av, pluggande!
Det är inte långt kvar tills betygen sätts nu, STRESSIGT!

Sitter och pratar med min baldejt på msn nu, som jag längtar tills balen! Balen och studenten kommer vara ett stort minne för livet!

Nu är snart min mat klar, kommer blogginlägg senare.

Xoxo

Gossip girl

Jag måste hylla Gossip Girl.

När serien började kollade inte jag änns utan det var något uppehåll i mitt i första säsongen då de visade alla avsnitt och där var jag fast.

Helt underbart är Gossip girl!






Xoxo

Galet trött!

Jag är otroligt trött idag. Känns som om jag skulle kunna sova en hel vecka.
Med tanke på vecka så kommer mina närmsta tre veckor bestå av pluggande!! Betygen sätts om bara några veckor och jag har mycket kvar att göra.

Har legat i soffan hela dan och kollar på Life of Ryan


Ryan Sheckler - professional skateboarder


Om bara några minuter börjar One tree hill och sedan är det Gossip girl om någon timma. En slapp söndag och i morgon börjar jag halv ett.






Xoxo

118 dagar

Jag och Madde har börjat räkna ner så om 118 dagar åker vi till Turkiet, haha!

Igår började kvällen här hemma hos med, Madde, Böna, Johnny, Jennica och Matte kom. Vi satt och snackade först sen blev det lite singstar men guitar hero world tour var populärare.
Böna som spelar trummor blev arg till en början för att det var "helt fel på spelet det är inte alls så man spelar trummor".
Det är som sagt ett spel! Men det gick bättre sen för alla.

Sedan drog vi till tre hjärtan och var där hela kvällen. Jag trycker det är jätte trevligt där, skön stämning, trevligt folk. Valentine stänger ju tydligen vid 1 nu förtiden och på b&b är det mycket folk av och till.. Så uteserveringar och tre hjärtan kör jag på!

Kvällen igår var väldigt lyckad tack alla!

Xoxo

Nu känner jag mig hemma

När det är såhär varmt och skönt så känner jag mig hemma! Men det får mig också att längta ännu mer efter att få jobba utomlands.

Har legat ute i solen hela dagen, blivit röd på framsidan men baksidan är vit, haha! Madde kom hit så satt vi ute tills klockan var typ 18, 18:30 så åt vi sedan kollade vi  på Jerry Springer, Maddes nya favorit program. Shit alltså ibland undrar jag om de inte är ett manus i det programmet. Hade de inte vart vakter där så hade de slått ihjäl varandra.

I morgon ska jag ut med Madde, Böna skulle nog också följa med ut. Ska få han och unna sig dricka för en gångs skull. Han har kört varje helg hur länge som helst. Blir nog att vi gåt till tre hjärtan och njuter av live musik där, dricker goda drinkar.

Ska snart sova, är jätte trött idag.

Xoxo

RSS 2.0