Ny vecka nya gymtag!

Helgen har passerat och vi är inne på en ny vecka. Jag har jobbat hela helgen, 715-1215 i lördag och igår söndag 10-20.
I lördags kväll så var jag och Alexandra och åt på olivers och sedan var vi på Ladies night. Otroligt bra var det!!! Riktigt bra kväll med mycket skratt, kanon underhållning och bra musik!

Jag är ledig nu måndag-torsdag sedan jobbar jag fredag, lördag och söndag.
Såå idag har jag bara slappat i fåtöljen, dagens outfit, joggingbyxor med en tunika tshirt, haha!
Spenderade 1,5 timma på gymmet nu ikväll.
Jag tycker det känns skönare att bädda ner sig i sängen efter att ha gymmat faktiskt.

Sov gott!


Gymmat

Hallelihallelå!
Måndag och jag har vart ledig. Började dagen med ett tandläkar besök vid 11 tiden (gick kanon!). Efteråt blev det lunch fika med Hanna. Vi har så svårt att få ihop att ses (förutom de gånger hon klipper och färgar mitt hår då hon även är min frisör också men det är inte samma sak) så det var mysigt!
Nu på kvällen blev det 1,5 timmes gymmande med Marika och Madde. Även om man inte tränar samma muskelgrupp så är det ändå roligare att träna eller ja, vara där samtidigt.

Jag är ledig nu tisdag och onsdag också så i morgon har jag synundersökning inbokad. Den vanliga årskontrollen.
Är det någon som har linser och bor i Halmstad så rekommenderar jag starkt kontaktlinspraktiken! Trevliga, hjälpsamma, noga med att man ska gå på regelbundna undersökningar för att se till så att ögonen mår bra ihop med linserna och så att inget ändrats.


God natt!!


Trevlig helg!

Helloooo friday!
Jobb 1515-1945 sedan är jag ledig i morgon. Skönt!!
Jag jobbade 1515-23 igår vilket var skönt. Hade kunnat jobba så oftare. Synd att vi inte har ett flyg som ska gå. Igår var extra insatt. Fotbollslaget som mötte HIF skulle hem.
Jag är ingen morgon människa så kvällspassen är perfekta för mig, haha!

Men ville mest kika in för att önska trevlig helg!!


Rätt vanor

I morgon är det dags för mig att bege mig till gymmet. Jag har inte vart där på lääänge. Slackade ner i somras sedan har jag ju varit i Turkiet två veckor. Jag blev förkyld nere i Turkiet och höll i sig när jag kom hem så har väntat ut förkylningen + några dagar extra nu.
Jag har lärt mig den hårda vägen att inte träna med förkylning. Gjorde det nät jag var yngre och tränade handboll och det ledde alltid alltid till utdragna långa förkylningar som ledde till bihålsinflammation och penicillinkur så nu vilar jag en dag för mycket än för lite.

Men nu ska jag få gymmet till en vana igen! 2-3 ggr i veckan minst. Vill sedan upp till 3-4 dagar i veckan.
Nu första gångerna gäller det bara att släpa sig dit. Alltid de första gångerna som är jobbigast och då man gärna säger, nej men jag åker dit senare eller imon istället. Men när man är förbi det få får man dåligt samvete om man inte tränar, det är skönt när man kommit dit.

Imon blir det också jobb, 1515-23.

Sov gott!!


Tisdagsbabbel

Jag har vart ledig nu måndag och tisdag. Igår så blev det lite utrensning, dammtorkning och dammsugning. Jäkligt skönt att ha det gjort i början på veckan.
Idag har jag vart och gosat med min guddotter, hon fyller 1 i november. Hon fick sin present jag köpte i Alanya, ett par converse som blinkar när man går!! Såå söta! Dock är de förstora nu men till våren så kommer de att vara kanon.

Jag jobbar kväll nu onsdag, torsdag och fredag sedan jobbar jag på söndag med.

Ligger i sängen nu och kollar på cougar town.

Sov gott!!


RSS 2.0