Regn är bättre är snö

Regn är i alla fall bättre än snö. Ja det regnar ute men hellre det är snö. Regn är väl tecken på vår i Sverige?
Igår fyllde jag 21 dock jobbade jag 12-19:45 men när jag kom hem åt jag och mamma pizza eftersom pappa och min lillebror inte var hemma.
Jag ska jobba 12-19:45 idag med sen är jag ledig fredag-tisdag. Ska bli ganska skönt. Ska försöka hitta lite kläder. Jag behöver verkligen lite nytt. Vi fick ju rikspresentkuponger på 1500 från Swedavia i fredags eftersom vi ska byta ägare från och med i morgon.

Jag försöker få tag i arbetsförmedlingen med, eller ja en viss person där. Har fått brev om att jag ska komma dit men kan inte den veckan eftersom jag ska på ramputbildning då. Så typsikt att man måste fortsätta kontakta arbetsförmedlingen bara för att man inte är heltidsanställd.


Pandora

I morgon fyller jag 21. Känns lite konstigt, vad är 21 för ålder liksom? Man får dricka lagligt i alla länder men ändå.

Jag fick i alla fall mina presenter av familjen idag eftersom pappa ska köra till trosa kl 6 imon och mamma är sjukskriven sen är jag inte så glad i att folk gå upp och sjunger för mig.
Jag fick säsong 7 av one tree hill och 2 fina pandora berlocker.

 





Pandora

I morgon fyller jag 21. Känns lite konstigt, vad är 21 för ålder liksom? Man får dricka lagligt i alla länder men ändå.

Jag fick i alla fall mina presenter av familjen idag eftersom pappa ska köra till trosa kl 6 imon och mamma är sjukskriven sen är jag inte så glad i att folk gå upp och sjunger för mig.
Jag fick säsong 7 av one tree hill och 2 fina pandora berlocker.

 





moments

-Do you ever wonder if we make moments in our lives, or if the moments in our lives make us?




Grattis!

Stort Grattis till min vän Jenny som fyller 20 år idag!

Igår började kvällen med att jag, Jenny, Johanna och Henrik stack till Wild West och käka. Väldigt gott!
Vid 22 tiden kom Dino och strax efter åkte vi mot stan, dock åkte Johanna och Henrik hem. Vi gick till bulls och tog en cider och en shot. Vi stack bort till Dinos pappa och tog en öl och vid 00:45 begav jag och Jenny oss mot tre hjärtan. Skön musik och trevligt folk som var där. Det är så kul att ha henne hemma!

När det stängde mötte jag upp Christer och tog en taxi hem. Vi stod och disskutera det att bussen hem dit vi bor går 02:35. Men klockan 2 skulle man ställa fram klockan till 3 vilket betyder att klockan aldrig var 02:35, när gick bussen då? Ja bra tankar man har i taxi kön.

Shit va kallt det var inatt. Jag längtar väldigt mycket tills man kan ha linne och shorts klockan 4 på morgonen! Men det positiva är att sakta men säkert så är vi påväg åt det hållet. Jag önskar bara att det är varmt och skönt på påskafton då min moster gifter sig.

I morgon ska jag träffa Emilia, vart längesedan. Saknad!





Trrrrööööttt

Alltså jag är så trött på att vara trött hela tiden. Sover jag 10 timmar är jag trött 1-2 timmar efter jag vaknat, sover jag 8 timmar är jag trött 1-2 timmar efter jag vaknat, sover jag 4 timmar är jag trött efter 1-2 timmar när jag vaknat. Det är inte kul alls. Mamma tjatar på mig att ta mina vitaminer men jag tror inte det kommer hjälpa helt 100.. Visst jag kan väl lära mig dricka kaffe men det är ju bara en korttids lösning.

Ps saknas det r här och var så är det fö att man typ måste slå på tagenten för att ett r ska komma.

Från en sak till en annan.. Jobbet igår var lite halv segt. Eller ja det var en lång dag, nog därför. Vi hade en avtackningscermoni som började vid 10 eftersom vi ska få nya ägare. Så Swedavia var där och hade avtackning. Vi anställda fick rikspresentkort på 1500 av dem, otroligt snällt. Tack! De gällde i väldigt många butiker med. I like.
Något annat kul är att min chef frågade mig och en annan tjej på jobbet om vi vill gå ramputbildningen v 15. Båda sa ja! Mycket mer olika arbetsuppgifter. Det man gör på rampen är ex, lasta in och ur väskor från flygplanen.

Ikväll ska jag ut och äta på wild west och sedan göra stan. Hoppas på att möta upp alla mina fina i stan!!


En bra dag!

Idag har jag haft vårkänslor. Förkylningen är på rätt väg och jag har inte ont i kroppen längre, eller jo lite benen men inte så farligt. Trött är jag med men det klarar man sig med.I alla fall bestämde jag mig att vara hemma från jobbet idag med för att vila upp ordentligt.

Så vid 12 åkte jag in till stan och mötte upp Dino så blev det lunch på bulls. Biff stoganoff, gud så gott! Jag och Dino rullade typ fram efteråt. Sen gick vi till Sandys och tog en kaffe eller ja jag tog en chailatte. Sen gick vi bara runt i stan, vi gick inte alls in i många affärer utan vi gick i solen och snacka skit. Sjukt härligt! Sen gick vi hem till han och fikade lite till. Mycket bra dag! Jag har vart på otroligt bra humör.

Det absolut bästa vårtecknet i Halmstad och ja det som verkligen visar att våren är påväg, Bull's utesevering hålls på att byggas upp. Can't wait! 1 april är det premiär.

I morgon ska jag i alla fall till jobbet. Först är det lite tillstånd på jobbet för de nya ägarna så ska vara där vid 10 men börjar jobba 11:30-20.


Hemma hos Dino i eftermiddags


Today I'm not doing anything

Bruno Mars är så sjukt bra! Hela hans album Doo-Wops & Hooligans är sjukt bra. Grenade och Just the way you are är ju de som spelas på radion som man hör ofta men en annan jag gillar är The Lazy Song. Stört skön!



Jag ska vara hemma från jobbet i morgon med. Har ont i huvudet och blir trött jätte snabbt men så är det ju när man är förkyld så satsar på min långpass på fredag i stället.





Välkommen hem älskade vän, välkommen hem!

Andersen & Lauth

Min moster var så söt och hämtade min klänning idag så får hon bara pengar på fredag när lönen kommit!








Äntligen hittat klänning

Dåligt av mig att inte ha bloggat på länge.

I helgen hände det inte så mycket egentligen. Blev en liten utekväll med Dino i fredags dock vart vi båda trötta så vid 1 tiden begav oss vi hem. Men nöjda med kvällen.
Jag började i fredags bli lite snuvig oså och i lördags vart det värre såklart. Men lite spontant körde jag in till stan vid 23 och mötte min vän Sarah så tog vi en nykter vända på tre hjärtan och b&b. Väldigt roligt måste jag säga.

Frågan är dock om det var så smart för nu är jag jätte förkyld och har jätte ont i kroppen. Tar jag panodil är det okej men utan panodil värker benen sönder.

Dock så åkte jag och mamma upp till eurostop en sväng idag så jag skulle komma ut lite vilket var sjukt bra för jag hittade klänning till bröllopet! Yey!! Jätte fin i någon lila aktig och spets. Bild kommer när jag hämtat den på fredag, eller ja min moster eftersom jag jobbar. Den kostade lite mer än vad jag tänkt mig så jag hämtar den när jag fått lön i stället för att leva urfattigt de sista dagarna.


Nu ska jag bädda ner mig. Sov så gott och ha en bra tisdag :)


Läggdags! Jobbar 5:30-11:30 i morgon så gä...

100media_imag006 (MMS)

Läggdags! Jobbar 5:30-11:30 i morgon så gäller att somna i tid :). Sov gott!


Men det är nånting ikväll som får mig att tro




Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nåt stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för ikväll
Håll den tänd
Vi kan gå i eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för ikväll
Håll den tänd
Vi kan gå i
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd 
Låt oss gå i eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för ikväll
Håll den tänd
Vi kan gå i
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd 
Låt oss gå i eld

Helgen

Alltså, killar/män när de blir sjuka. Man kan inte annat än skratta. Min pappa har åkt på influnensan så satt jag på mitt rum i förmiddags och så här jag bara hur han ligger och ojjar sig så jag frågar mamma vad han håller på med och hon svarar: tycker synd om sig själv. Sen satt vi i köket jag och mamma och höll på med fotoalbum så hör man hur han börjar sjunga "ingen förstår hur dåligt jag mår" så börja han hosta. Jag kunde inte låta bli så jag börja as garva.
En annan sover och kollar på tv när man är sjuk.

Igår blev det bowling och biljard för min del. Väldans trevligt, jag vann ju också, eller inte.. Bowlade med Johanna och hennes pojkvän Henrik som var här över helgen. Kul att lära känna honom, det är ju ändå en närma väns pojkvän. Hon är så glad Johanna, hon bara lyser när hon är med honom eller pratar om honom. Väldigt roligt att se!!

Idag har jag bara suttit hemma eller ja fram till 15:30 då de ringde från jobbet och fråga om jag kunde komma och jobba eftersom det var en som ringt och sjukanmält sig. Självklart, hade ändå inget annat för mig så jobbade det folk idag med som man kan ha väldigt kul med på jobbet. Inte bara jobb liksom utan man kan sitta och snacka oså.





 
                                                                                                          


Vem trivs inte bäst i värmen utomlands?


Jag önskar att jag hade ett sparkonto som gjort att jag skulle kunna åka
vart jag vill, när jag vill och hur länge jag vill...

Jag trivs bäst i värmen utomlands. Mina vänner tillsammans utomlands hade suttit fint.


Fuck off nu kör vi det går bra nu!

100media_imag003 (MMS)

Fuck off nu kör vi det går bra nu!


God mat på Wild west :D

100media_imag002 (MMS)

God mat på Wild west :D


Musss! Hittade en påse med lite polska go...

100media_imag002 (MMS)

Musss! Hittade en påse med lite polska godisar som jag glömt av! Mums!!!


Ut och äta

Vad händer?! Så ledsen jag blir, från sol och plusgrader till snöblandat regn?!!!!

Idag har jag jobbat 5:30-10. Sen när jag kom hem segade jag bara med att göra mig i ordning. Käkade lunch och somnade och nu sitter jag här. Har ont i öronen och ont i halsen, buhu. Ne okej inte riktigt men lite irriterande är det. Ikväll ska jag käka på wild west med Johanna. Vi ses inte så mycket längre sen är jag sugen på att gå ut och käka så varför inte unna sig att göra det någon gång då och då? Ska bli sjukt mysigt och gott. Jag har ju inte så mycket tid att göra av med pengar på annat så.

Efteråt ska jag och om Johanna vill åka en sväng till Emilia. Har inte sett henne på så sjukt länge.



Många strumpor rikare

Ledig måndag. Har vart inne på stan och lämnat in bilder på framkallning. Hittat album som jag ska sätta in bilderna i. Sedan har jag vart på gekås en sväng. Dock blev jag lite besviken. Kändes som att där inte var nått alls. Jag köpte ett boxarlinne bara, 18 par strumpor, vanliga, ankel och ballerina strumpor eller vad man ska säga att de är och7 par trosor i alla regnbågens färger. Intressant va?

Jag var lite klantig med. Skulle köpa ansiktskräm, dag och natt till både mig och Sofie så jag gick runt och kolla och testade en på handen. Jo men man blev mjuk och go och den vart inte kletig så länge så dem köpte jag till både mig och henne..  NU upptäckte jag att det var anti wrinkle.. Klantarsel är vad jag är. Äsh jag kommer använda mina i alla fall. Har haft en anti wrinkle innan, sjukt bra för man blev verkligen len i ansiktet. Får se om Sofie vill ha sina annars har jag dubbelt.




Ps vädret fortsätter att bli bättre. Inte lika kallt på dagarna längre. Vad betyder det? Jo man kan ha conversen på utan att frysa benen av sig. I LOVE IT!!





Söndag

Söndag men det känns som måndag. Jag har jobbat idag så därför, jobbat mellan 10:30-20. Idag var det faktiskt kul att jobba. Jobbade med rätt personer. Men så är det väl alltid, vissa är roligare att jobba med än andra? Dock så är det ingen jag känner "oh nej inte den personen" sjukt skönt.
Micke visade mig och Emelie hur man sprutar med brandslang. Ganska stor kraft och det använde vi bara en lite kran liksom. Sen var vi uppe på taket på flygplasten. Väldigt fint utsikt med solen påväg ner.
Jag gillar verkligen mitt jobb. Hoppas man kan få ganska mycket timmar i sommar, hade vart lovley.





Inget avslut

Igår var en jobbig dag. Jag var på begravning. Ofta så brukar man känna att man får ett avslut när man vart på begravning "personen har det bättre nu, personen var gammal och trött och nu har personen det bättre". Men denna gången var personen inte gammal, personen var 18 år gammal. Personen tog livet av sig. Nej denna gången får jag inte avslut. Denna gången kommer det alltid vara jobbigt. Vi har inte fått något svar. Vi har inte fått svar på frågan, varför?

Idag är det väldigt härligt väder ute. Solen skiner och det visar + 6,8 grader ute. Underbart, våren är påväg!Jag och Christer har vart ute och gått en liten runda. Satte oss på en bänk och njöt av solen som värmde. Dock blåser det men vi satt i halv lä.
Conversen åkte på idag. Finns det ett bättre vårtecken än att conversen kan åka på? Ne tror inte det!





The person you want to be does exist

-There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads; afraid, confused, without a roadmap. The choices we make in those moments will define us for the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back. But once in a while people push onto something better. Something found just beyond the pain of going it alone, and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in, or to give someone a second chance. Something beyond the quiet persistence of a dream. Because it's only when you're tested that you discover who you truly are. And it's only when you're tested that you discover who you can be. The person you want to be does exist, somewhere on the other side of hard work, faith and belief. And beyond the heartache and fear of what lies ahead.  - Lucas Scott, One tree hill


And that someone will find you

-Sometimes it's easy to feel like you're the only one in the world who's struggling. Who's frustrated, or unsatisfied, or barely getting by. That feeling is a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day. Someone or something will find you and make it all okay. ....Because we all need a little help sometimes.....Someone to help us hear the music in the world, to remind us that it won't always be this way. That someone is out there. And that someone will find you  - Lucas Scott, One tree hill







Do you ever look..

-Do you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? Makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other people’s lives have we been in? Were we a part of someone’s life when their dreams came true? Or were we there when their dreams died? Did we keep trying to get in as is if we were somehow destined to be there? Or did the shot take us by surprise? Just think. You could be a big part of someone else’s life and not know it.  - Lucas Scott, One tree hill





RSS 2.0