Is it real?

Detta kommer låta så dumt men jag tror på det här med andar, paranormal activity. Just för att vi har det här hemma.
Nu skrattar säkert många men jag tror på det.

Jag kunde inte somna inatt så jag slår på kanal 5 och det börjar ett program som heter Paranormal state som handlar om fram för allt en kille som var väldigt rädd för just andar när han var liten och nu söker han svar. När han kom till college insåg han att han var inte ensam om detta så har starade en grupp där de tillsammans söker svar.

Igår handlade det om en flicka, Savhanna i 14-15 års åldern såg spöken, hon är ett medium. Ungefär som i Ghost Whisperer som går på 4:an.
Självklart var de skeptiska och när de kommer dit så frågar de henne hur hon pratar med den är flickan Emily som hon förtillfället såg. Hon förklarade att hon skakar sängen, berättar saker för henne.

De bad henne rita hur den här Emily ser ut så hon målade henne, långt hår, lugg, blå märken på halsen. De frågar varför målade du det, jo för att han blev mördad strypt. De frågar mer om vad hon vet om den här Emily, Savhanna svarar att hon har alltid vit tröja och jeans på sig och Emily säger att hon är gravid.

De som undersöker börjar söka i polis register m.m för att se om det änns finns en flicka som blivit mördad osv. De hittar en flicka med samma namn som Savhanna säger osv.

De skickar en av sina till Texas där denna flickan bodde och blev mördad.
Under tiden så tar de dit personer som "undersöker" Savhanna, den ena säger det att nej, hon är inte sjuk. De tar dit ett annat medium, de har inte berättat något om Savhanna. Men han står i rummet ett tag och frågar sedan, "är denna flickan ett medium".  Sedan pratar han med henne och ja, de tror på henne. Det gör jag med.

De i frågasatte fortfarande lite om sa att Savhanna kan ha läst om Emily i tidningen men det blir motbevisat.
För tjejen som de skickade till Texas har pratat med flickans föräldrar och i tidningen stod det att hon blev mördad, strypt.
Men de ända som visste om att hon var gravid var hennes föräldrar och polisen.

De var där de verkligen trodde på Savhanna.

Detta var en kluddrig förklaring på programmet. Men alltså vilken gåva om man vill se det så att kunna se andar. Men vill man inte ha gåvan är det hemskt. Men Savhanna ville inte bli av med den utan hon ska fortsätta "vårda den"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0